Alıntı:
ArsoN´isimli üyeden Alıntı
Yeterli şiddeti verdikten sonra göğüs için 9 set fazlasıyla yetiyor. Eskiden 15-16 set girerdim ki boşa hırpalamışım kendimi. Mesela bench pressde hedefiniz 6 tekrar ise ve bu 6 yı tek başınıza çıkarıyorsanız 2 tekrar da yarısını kendiniz çıkararak yardım alın ve 8 e tamamlayın. Tabii haldır huldurda çalışmayın hareketi iyice yedirin kaslarınıza. Acı çekmeniz kaçınılımaz ama bir çok kişi acı çektiği için ağırlığın altında kalma korkusuyla kaytarır bu yüzden başınızda birini bulundurun ve ağırlığın altında kalacak bile olsanız doğru çalışın (başınızda biri olduğundan kalmazsınız).
Military Press : 3 set - tempo 4-0-x-0
Seated side Lateral raise : 3 set tempo 3-0-2-2
Bent over side lateral/ön omuz zayıfsa dumbellı yanlardan öne alarak seated front raise : 2 set 3-0-2-2
|
Bende tam tersi büyük adelelerin güğüs,sırt,omuz,bacak=16 setten aşşağı girilmesınden yana değilim.biceps ile triseps girilebilir.Benim göğüslerim gerçekten iridir.bunun sebebi hiç 16 setten aşşağı düşmedi ve hareketleri nizami yapmam.şurası bir gerçek arsona katılıyorum hareketleri nizami yapmadıkdan sonra istediğin kadar ağır ve de çok set gir birşey ifade etmez.