Alıntı:
KRGLN´isimli üyeden Alıntı
Herkes bacakla ilgili yazıyor tamam haklısınız ama ben vücut geliştirme yarışmalarına hazırlanmıyorum.ben haftada 2 halısaha maçı 1 tenis maçı yapıyorum bunun yanındada keyfi basket oynuyorum benim bacaklarım zaten hiç boş durmuyor.geçen sene bu şekilde devam ettiğim sırada bacakda çalışıyordum ve 3. hafta sonunda harmstring de yırtık oluştu.bu yüzden bacak çalışmıyorum yani ağırlık olarak onun dışında sportif aktivite olarak zaten hafta boyu bacaklarım aktif durumda.ayrıca benim prog u beğenmemişin ama senin prog dada bişey dikkatimi çekti biceps calıstıktan sonraki gün sırt çalışmak ne kadar doğru??Arkadaşlar genel olarak ricam bacak-karın ve omuzu düşünmeden yorumunuz bunların hepsini zaten çalıştırıyorum.ne set sayısıyla ilgili ne de hareketlerle ilgili bi yorum geliyor.benim asıl kafamı karıştıran bunlar.bi konu daha var roque her kası haftada bir çalıstır demişin ama sonucta ben ileri düzey bi vücutçu değilim benim göğüsü çalıstırıp bir hafta dinlendirmem bana yetmez bunun farkındayım o yuzden bu sekilde 4 günde 1 giriyorum.sizler daha tecrübeli oldugunuzdan 1 haftada 1 size yetebilir ama bana kesinlikle az çalıştıktan sonra 1 bilemedin 2 gün yanma hissediyorum daha sonra gecio.1hafta bana gercekten uzun bi süre
|
Biceps çalıştığının ertesi günü sırt çalışabilirsin.Ertesi günkü sırt çalışmanda zaten bicepsler 2.cil kas grubu olarak minimal destek verir ve gelişimini baltalamaz meraketme.Ben ne programlar denedim :)
Kas grupları için ortalama 5-7 günlük dinlemeye ihtiyaç vardır.Haftada bir demek zaten 6 günlük dinlenme süreci demektir.1 haftalık dinlenme sürecini uzun olarak düşünme, ayrıca bu spora yeni başlıyanlar ile ilerlemişler arasındaki kas dinlenme süreci sanıldığı kadar birbirinden farklı değil.Dene gör.