Antrenman Programım...
Merhaba arkadaşlar, biliyorsunuz 2.5-4 aylık bir ara vermem olmuştu. Tekrar başladım, antrenman programım ise şöyle(Gerekli Adaptasyon Programını Yaptım);
1. Gün
Göğüs
4x8-12 Incline Bench Press
4-8-12 Incline Dumbell Press
3-8-12 Decline Bench Press
Omuz
4x8-12 Dumbell Press
4-8-12 Çeneye Çekiş(İngilizcesini Hatırlamıyorum)
4-15 Shrugs
4-15 Side Lateral Raise
Biceps
4x8-12 Barbell Curl
4x8-12 Scout Curl
4-15 Concentration Curl
---------
2. Gün: Dinlenme
---------
3. Gün
Bacak
4x10-12 Squat
4x10-12 Leg Extention
(İmkanlarım Bu Kadar)
Triceps
4x10-12 Bench Dips
4x10-12 Triceps Extention
3x10-12 Kick Back
Sırt
5x8-10 Barbell Rowing
5x8-10 Dumbell Rowing
(Barfiks sopası almadım hala, ondan sırt hareketlerim kısıtlı biraz.)
---------
6. Gün: İlk Program (Göğüs programında Incline Bench ve Dumbell Press yerine bu sefer düz Bench ve Dumbell Press...)
8. Gün: İkinci Program
...
...
...
Forearms çalışmıyorum şu an. 2-3 haftaya başlayacağım. Programım bu şekilde, tekrarlar 8-12 arası oluyor genelde, 10-12 yazdım ama. Ağırlığı arttırıyorum giderek. Bunun dışında 2 haftaya Creatin'e başlayacağım, biraz normal haliyle vücud ısınsın dedim iyice. Performansım düşmüş çünkü, Misal Bench'te yaklaşık 18-22Kg ağırlık kaybım var. Önce kendi düzeyime ulaşayım, ondan sonra Creatin kullanayım dedim. 100% verimli değilim çünkü şu an. Umarım 1 aya toparlarım tekrar vücudumu. Sınavlar da bitti :)
Hocalarım programa yorum yaparlarsa çok sevinirim, herhangi bir değişiklik önerirseniz lütfen açıklayıcı bir şekilde sebebini belirtin. Ben de ona göre yolumu çizeyim. Teşekkür ederim şimdiden, saygılarımla...
Bunun dışında Çinko, Multi Vitamin&Mineral, Apikobal, Megnezyum Diasporal kullanıyorum; fakat sormak istediğim bir şey var... Megadyn aldım multi vitamin olarak, içince felaket midem bulanıyor. Öyle, böyle değil. Çinko ile beraber alıyorum. Çinko'yu önceden de kullanıyordum ama bu sorunu yaşamıyordum. Megadyn kullanan var mı aranızda? Muhtemelen Megadyn yapıyor çünkü.
Konu Azazel tarafından (02-02-2009 Saat 13:48 ) değiştirilmiştir..
|