Geri git   Gym Center Vücut Geliştirme Forumu > Vücut Geliştirme > Antrenman
Antrenman Simetriyi bozmayalım, estetiği koruyalım. "Antrenman ile amelelik arasında ince bir çizgi vardır" demiş Guardbody.

LinkBack Seçenekler Stil

Hocasız çalışan yağız kardeşinize bi yardım :)
Alt 05-02-2009, 00:04   #1 (permalink)
Bodybuilding Addict

Tecrübe Puanı: 31 yaız#10 is on a distinguished road
Standart Hocasız çalışan yağız kardeşinize bi yardım :)

arkadaşlar 130 kilodan 110 kiloya düştüm 3bçk 4 ay gibi bi sürede göbeğimin eridğini hissediyorum herşeyimi düzene soktum tek ve büyük bi sorunum war kalçam ve bacaklarım erimiyo kesinlikle gıdım azalma yok 20 kilo werdim fakat hala kot pantalonların içine giremiorum 40 beden bile olamadım.lütfen bi yardımcı olurmusunuz bi bacak egzersizi şöle iice çalıştırcak bnm çalıştığım salonda hoca olmadığı için programları forumlardan bulup uyguluorum hep :(

Not:arkadaşlar dizlerimden sakat olduğum için squat yapamıorum...

Alt 05-02-2009, 00:11   #2 (permalink)
BB
Süper Moderatör

BB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 10 BB is on a distinguished road

Koşu bandında 20 dk 7.2 temposunda hızlı yürüyüş.
Kickback 3 dk her bacak için (bacak arkaya itiş hareketi, makinasının olması lazım)

Antrenman girişine ekle bunları.

Alt 05-02-2009, 00:16   #3 (permalink)
Bodybuilding Addict

Tecrübe Puanı: 31 yaız#10 is on a distinguished road

teşekkürler bb umarım işe yarar:) ya şimdi üst üst 500 tane konu açmıyım bişey daha sormam lazım buda idmanda hep aklıma takılıo.şimdi 2 hareket arası 30-45 sn arası fln dinleniorum ben o arada abdominal çalışcam her defasında farklı bi hareket olur mu? bize böle yaptırıolardı idmanda basketbol oynadığım zamanlarda da ordan aklımda kalan bişey..son bi sorum daha olucak protein tozu şu an için gereklimi?yada yağ yakıcıların ne kadar faydası olur benim için?

Alt 05-02-2009, 09:53   #4 (permalink)
Bodybuilding Enthusiast

Tecrübe Puanı: 28 ksiren is on a distinguished road

Alıntı:
arkadaşlar 130 kilodan 110 kiloya düştüm 3bçk 4 ay gibi bi sürede göbeğimin eridğini hissediyorum herşeyimi düzene soktum tek ve büyük bi sorunum war kalçam ve bacaklarım erimiyo kesinlikle gıdım azalma yok 20 kilo werdim fakat hala kot pantalonların içine giremiorum 40 beden bile olamadım.lütfen bi yardımcı olurmusunuz bi bacak egzersizi şöle iice çalıştırcak bnm çalıştığım salonda hoca olmadığı için programları forumlardan bulup uyguluorum hep

Not:arkadaşlar dizlerimden sakat olduğum için squat yapamıorum...
Bolgesel yag yakimi diye bir sey yok. Ancak diyete devam ederek ya da antrenmani arttirarak yag yakabilirsin. Yani aldigin kalori harcadigindan az olmali. Genetik olarak herkesin en once yaglanan ve en son zayiflanan bolgeleri var. Seninki bacak-kalca. Henuz o bolgede incelme olmadiysa diyete-kardiyoya devam.
Ilave fikir; (1)Agirlik idmanini circuit training metoduyla yapabilirsin. Forumda yazilmisti daha once detaylari. Bu metodla agirlik antrenmaninin daha yag yakici olmasi saglaniyor.
(2)Squat yapmiyorsun ama herhalde bacak calisiyorsundur. Bacaklar en buyuk adele grubu. Calistirilinca en cok enerji harcayan, metabolizmayi hizlandiran sey bacak antrenmani. Sakatlik ciddi degilse az kiloyla, yavas tempoyla (4sn yukari-4sn asagi) leg press, hack squat, leg extension, leg curl, duz bacak deadlift vs yap. Kilo vermende kesin ilave etkisi olacaktir. Bu tip yanmaya sebep olan idmanlarin GH uretimini arttirdigi iddiasi var (Ironman dergisi). GH de yag yakmaya yardimci oluyor.
Iyi sanslar

Alt 05-02-2009, 09:56   #5 (permalink)
Iron Man

ronnie_utku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 60 ronnie_utku is on a distinguished road

30 45 sn senın dınlenme aralığın sen o arada çalışırsan bir sonrakı harekettın verimliliği düşer.o yüzden aralarda mekik çekme faydadan çok zarar olur senin iiçin.protein ve yağ yakıcılara gelırsek bunlar tek basına bır seye yaramaz o yuzden diyetle birlikte alman lazım o zaman bir işe yarar.

Alt 15-05-2010, 14:32   #6 (permalink)
Bodybuilding Addict

Tecrübe Puanı: 0 berk_guren is an unknown quantity at this point

salla proteinleri burner ları. önemli nokta kas kütlesi almak istemediğinde asla karbonhidrat a gitme... Karbonhidrat insülini arttırır . buda depolanmayı arttırır.. yani

protein + karbonhidrat=kas
yağ +karbonhidrat=yağ

yağlardan sadece omega 3 ve 6 içeren kaynakları kullan becel ve balık iyidir..

onun dışında bolcana koş.... dinlenmeden yüksek tempo koşabildiğin kadar koş..
hem kondisyon yapar hemde yağ yakarsın..

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil