Alıntı:
arkadaşlar 130 kilodan 110 kiloya düştüm 3bçk 4 ay gibi bi sürede göbeğimin eridğini hissediyorum herşeyimi düzene soktum tek ve büyük bi sorunum war kalçam ve bacaklarım erimiyo kesinlikle gıdım azalma yok 20 kilo werdim fakat hala kot pantalonların içine giremiorum 40 beden bile olamadım.lütfen bi yardımcı olurmusunuz bi bacak egzersizi şöle iice çalıştırcak bnm çalıştığım salonda hoca olmadığı için programları forumlardan bulup uyguluorum hep
Not:arkadaşlar dizlerimden sakat olduğum için squat yapamıorum...
|
Bolgesel yag yakimi diye bir sey yok. Ancak diyete devam ederek ya da antrenmani arttirarak yag yakabilirsin. Yani aldigin kalori harcadigindan az olmali. Genetik olarak herkesin en once yaglanan ve en son zayiflanan bolgeleri var. Seninki bacak-kalca. Henuz o bolgede incelme olmadiysa diyete-kardiyoya devam.
Ilave fikir; (1)Agirlik idmanini circuit training metoduyla yapabilirsin. Forumda yazilmisti daha once detaylari. Bu metodla agirlik antrenmaninin daha yag yakici olmasi saglaniyor.
(2)Squat yapmiyorsun ama herhalde bacak calisiyorsundur. Bacaklar en buyuk adele grubu. Calistirilinca en cok enerji harcayan, metabolizmayi hizlandiran sey bacak antrenmani. Sakatlik ciddi degilse az kiloyla, yavas tempoyla (4sn yukari-4sn asagi) leg press, hack squat, leg extension, leg curl, duz bacak deadlift vs yap. Kilo vermende kesin ilave etkisi olacaktir. Bu tip yanmaya sebep olan idmanlarin GH uretimini arttirdigi iddiasi var (Ironman dergisi). GH de yag yakmaya yardimci oluyor.
Iyi sanslar