Arkadaşlar aslında bu forumda oldukça eskiyim diyebilirim.fakat uzun zamandır konu açmak yerine sadece yazılanları okuyorum.bodye 2-3 ay gibi bir ara verdikten sonra yeniden başladım.2 aydır salona devam ediyorum..öğrenciliğim bittiği için,farklı bir şehirde farklı bir salonda ve doğal olarak farklı bir hocayla çalışıyorum..Antrenör vucuduma baktı ve bir program yazdı..Boyum :1,87 şuan da 75-76 kiloyum.
Vg ile ilgili yeterli bilgiye sahip olduğumu düşünüyorum.Fakat yine de insan hep şüphe ediyor.bir türlü karar veremedim.haftada 3 gün mü gideyim 4 gün mü gideyim diye..hacim istiyorum,bazı makaleler haftada 1 kas grubu çalıştırmak yeterlidir diyor.bazı makaleler küçük kas grupları 2 günde yenilenir..haftada 2.kez girilmesi gerekir falan filan..bu kararsızlık ta iyi değil tabi..her neyse size hocanın bana verdiği programı yazayım..hep beraber yorumlayalım diyorum..
Pazartesi--------------Salı------------------Çrş----------
Prş------------------Cuma
--GÖĞÜS--------------OMUZ----------------------------GÖĞÜS---------------OMUZ
1.Bench Press-----1.Militry press(ön)----off----1.İncline press-------1.Mil Press(arka)
2.Dumbell Fly-------2.Yana açış-------------------2. İncline fly-----------2.Yana açış
------------------------3.Öne açış---------------------3.Bench Press---------3.Öne açış
--SIRT KANAT----------------------------------------4.Butterfly-------------------------------------
3.Lat pulldown-------TRİCEPS-------------------------------------------------BACAK
4.Karna çek.-------1:Alna press---------------------BİCEPS----------------1.Squat
-----------------------2.Push Down----------------1.Z-bar barbell Curl-----2.Leg press
---BİCEPS-------------------------------------------2. Hammer Curl------------------------------
5.Barbell Curl--------------------------------------------------------------------TRİCEPS----------------
6.Concantration Curl----------------------------------------------------------1.Dar tutuş
------------------------------------------------------------------------------------2.Push Down
Cumartesi Pazar yine off.Setler 3x10....
Birde en kötü şey pazar günleri salonun kapalı olması..eğer pazar kapalı olmasaydı.Bir gün antreman bir gün dinlenme ile devam edecektim.Şİmdi herşeyi pazar gününün kapalı olmasını hesap ederek ayarlamaya çalışıyorum