definasyon programı hakkında
Merhabalar arkadaşlar öncelikle. Forumu yeni keşfettim, aşırı reklam almamış olması, her soruya cevap verilmesi gibi şeyler beni çok cezbetti diyebilirim. Bundan sonra bilgilerimi paylaşmak için aranızda bulunacağım.
Sormak istediğim soru definasyon programı ile ilgili. 1,5 yıldır spor yapıyorum, vücudum şu an nerdeyse istediğim gibi. Çok düzenli ve istikrarlı çalıştım, bunun yanında beslenmem çok iyiydi. Animal Pak dısında hiç bir supplement de kullanmadım. Artık bu sene yaza girerken kaslarımı iyice define etmek istiyorum. Sırt ve kol kaslarım hiç definasyona girmememe rağmen oldukça iyi görünüyor, definasyon antremanı yapılmıs gibi. Göğüslerim ise büyük şekilli ama sanki definasyona ugrasa daha da güzel duracak gibi.
1.78 boyundayım 77 kiloyum şu an. Göbeğimde biraz yağ tabakası var ama dısarıya dogru cıkık değil, düzgün görünüyor. Yaza kadar karın kaslarımın biraz belirginleşmesini istiyorum. Bu nedenle definasyon yapmaya başladım 2 haftadır. Fakat belki de hiç alışkın olmadıgımdan, özellikle göğüs antremanlarından sonra hiç bir şey hissetmiyorum. O bölgenin çalıştığını hiç anlamıyorum, pskolojik olarak motive olamıyorum.
Size soracağım 2 soru var; Definasyon programı yapıp, üzerine kardiyo eklersem Haziran ayına kadar cok mu incelmiş olurum?
Bunun yerine güzel bir diyetle beraber, haftada 2 gün 45 dakika kardiyo yapsam da karın kaslarını ortaya çıkarabilecek kadar yağ yakabilir miyim? Yani kol, omuz, göğüs hacimlerini koruyarakta midemi inceltmem mümkün mü sizce.
Gerçekten bilgili arkadaşlar yardımcı olursa çok sevineceğim. Teşekkür ederim
|