Alıntı:
wrestler´isimli üyeden Alıntı
herkese hayırlı akşamlar..
arkadaşlar sizce bu yaptığım doğrumu?
1 hafta öncesıne kadar tüm bölgelerde 4x10-12 çalışıyordum, buna baglı olarak 3. ve son sette ağırlık artışı ve kuvvet kalmadığı için çak zorlanıyor ve hareketler tam anlamıyla olmuyordu..
ama 1 haftadır set sayısını 6x8-10 çıkarttım ve çok agır kilo ile çalışmıyorum hatta son sette kilo azaltıp tekrar sayısını artırıp şaşırtma prensıbı yapıyorum ve öncekıne nazaran çok daha mükemmel yorgunluk ve hacimleşme gördüm
sizce: 6 set çok fazla mı ? şöyle bir söylentı var hacim çalışanlar tekrar sayısını 10 u geçmemeli setlerde 4 ü? katılıyormusunuz .?
teşekkür ederım vakıt ayırdıgınız için ..
|
Nasıl çalışması hakkında fazla tecrübesi olmayan insanların gelişi güzel çalışmaktan ziyade rağbet gören belirli sistemleri takip etmelerinin yerinde olacağını düşünüyorum . Forumda Max OT sistemi ve Güç/Tekrar Aralığı/Şoklama protokolü hakkında yeterli bilgi olduğunu düşünüyorum . Bu iki çalışma sisteminin bir tanesinden ve ya her ikisinden de faydalanabilirsin . Uygulamayı düşünüyorsan(Max OT sistemi ve/ve ya Güç/Tekrar Aralığı/Şoklama protokolü) ve kafana takılan yerler olursa forumda sorabilirsin .
ArsoN'un yazdıklarını da dikkate al ve makale bölümünde ilgili yazıları okumayı ihmal etme .