Arson,pandomin,frantic,twister,bb,onur küçük ve diğer prof abilerim bi bakabilirmisnz
Öncelikle selam,ben 18 yaşındayım 6 yaşımdan beri prof anlamda basketbolla ilgileniyorum bölgesel lig,2 lig ve 1 lig gibi tecrübelerim oldu yaşıma rağmen büyük kolej 1 ligdeyken orda genç oyuncu kontenjanından oynamıştm vs konuya gelellim bu sene menüsküs,öss ve sezonun erken bitmesi yüzünden bıraktım gibi bişey oldu basketbolu ama sakatlandığım için aktif spor yapamadım we 88 kilodan 120 kiloya çıktım :( yani durdurulamaz bi şekilde kilo alıorum doktora gittim ama werdiği diyeti fln hiç bi şekilde uygulayamadım şimdi 110 kiloya düştüm fast foodu fln kestim.yardım alabilceğim bu işten ciddi anlamda anlayan abilerimn hepsinden yardım almaya çalışıorum ama sizinde bilgilerinizden yaralanmak istiorum
Diğer yaptığım sporlar
*Boks
*Yüzme
*Body building
sizden istediğim abilerim bana
Çabukluk+güç+kondisyon+we hızlı şekilde kilo wermem konusunda yarım etmeniz çnkü transfer dönemi yaklaşıo we çok kötü durumdayım
ama benim istediğim şey eskisi gibi içi dolu dolu yani darbeli kas denilen(bildiğim kadarıyla) çok kalın olmayan patlayıcı kuvveti yüksek ince ama sıkı bi kas yapısına sahip olmak hertürlü spor salonuna gidibilcek,ilaçları weya benzer şeyleri alabilcek maddi imkana we olanaklara sahibim ama spor salonlarında hokkabaz hocalar sadece para sömürdüler hiç yardımları olmadı...İlginize şimdiden teşekkürler...
NOT:bu arada fizik tedawi sonucu iileştim gibi bişey oldu yani Allaha bin şükür şu an iim sadece ŞİŞKOYUM :(
|