Geri git   Gym Center Vücut Geliştirme Forumu > Vücut Geliştirme > Beslenme Destek Ürünleri
Beslenme Destek Ürünleri Sporcu Gıdaları.

LinkBack Seçenekler Stil

Muscle Asylum Project Presents:Anabolic O.D. Nedir ? Ne Değildir ?
Alt 21-11-2008, 11:42   #1 (permalink)
Bodybuilding Freak

Dark Defender - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 35 Dark Defender is on a distinguished road
Standart Muscle Asylum Project Presents:Anabolic O.D. Nedir ? Ne Değildir ?

[IMG]http://images.*********.com/images/map_anabolic_od.jpg[/IMG]
Anabolic OD

Hybrid Muscle Mutating Post-Workout Composite

* Forces Obsessive-Compulsive Muscle Growth
* Provokes Vicious Episodes of Uncontrollable Strength
* Involuntary Growth of Muscle Tissue
* Triggers Satellite Cell Activation

For individuals devoted to building 21-inch guns, growing a 50-inch chest, benching 4-plates, forcing yourself into an XXXL shirt, and living the life of a bodybuilding freakshow. After just one dose, the Anabolic Optimal Dose™ supplement overwhelms your damaged muscle cells for uncontrollable muscle mutation and expansion. This is a molecularly altered matrix developed to activate satellite cells for involuntary growth of muscle tissue. With each dose, you're one step closer to resembling a walking science experiment.

By applying the latest advancements in nutramolecular theory, MAP scientists developed Wave Pulse Technology™ - designed to take advantage of, and improve upon, dynamic nutrient transport. Years ahead of its time, this patent-pending, groundbreaking innovation leverages a precise portion of strategically scaled molecular compounds engineered to invade your body in a rapid chemical priority. This delivery system is not a time-released process. Wave Pulse Technology™ is built to initiate rapid delivery and uptake for raw muscle growth.

2 Lbs. Chronic Fruit Punch
Supplement Facts
Serving Size 1 Scoop (30g)
Servings Per Container 30

Amount Per Serving % Daily Value
Calories 80
Total Carbohydrate 20
Sugars 9g
Calcium(as Dicalcium Phosphate) 40mg 4%
Sodium(as Di-Sodium Phosphate) 160mg 7%
Anabolic Optimal Dose (O.D.) Proprietary Blend (Featuring Wave Pulse Technology) 17449mg
Growth Intervention
Maltodextrin
Creatine Monohydrate
Taurine
Xanthinol Nicotinate
Creatine Taurinate
Creatine Pyroglutamate
Cinnamon Extract(as Cinnamomum Cassia Blume)(Bark) Standardized For 40% Polyphenols
Japanese Kelp Extract(as Laminaria Japonica)(Stem) Standardized To 2% Fucoidan
Muscle Rehab
> Glycine
L-Aspartic Acid
Di-Calcium Phosphate Dihydrate
Di-Potassium Phosphate
Di-Sodium Phosphate
L-Glutamine
Alpha-Lipoic Acid
L-Glutamine-Alpha-Ketoglutarate
L-Lysine HCL
> L-Methionine
L-Phenylalanine
L-Threonine
Salvia Miltiorrhiza Bunge Extract(Root)Standardized For 10% Cryptotanshinone
Geum Japonicum Extract(Plant)Standardized For 2% Triterpene
Rubus Coreanus Powder(Fruit)
Bitter Melonextract(as Momordica Charantia)(Fruit)
Citrus Bioflavonoids
Wild Yam Extract(as Dioscorea Opposita)(Root) Standardized For 16% Diosgenin
Apricot Powder(as Prunus Armeniaca)(Fruit)
Phosphatidylserine
Phosphatidylcholine
N-Acetyl Tyrosine
Citicoline Sodium
Alpha Glycerophosphocholine
Histidine
N-Acetyl L-Glutamine
N-Acetyl L-Methionine
N-Acetyl L-Phenylalanine
L-Norvaline
L-Citrulline
N-Acetyl-L-Carnitine-L-Arginine Dihydrochloride
Schisandra Chinensis Extract(Fruit)Standardized For 2% Schisanrinsides
Amino Acid Recovery
L-Leucine
L-Isoleucine
L-Valine
L-Leucine Isovaleric Acid
N-Acetyl L-Hydroxyproline
Beta Alanine
Alpha-Amino L-Butyrate

Konu Dark Defender tarafından (21-11-2008 Saat 11:44 ) değiştirilmiştir..

Alt 21-11-2008, 14:26   #2 (permalink)
Iron Man

ronnie_utku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 60 ronnie_utku is on a distinguished road

çorba olmuş içinde ne ararsan var.nasıl bır sey kı bende merak ettım.

Alt 21-11-2008, 22:32   #3 (permalink)
Bodybuilding Extraordinaire

Tecrübe Puanı: 51 guardbody is on a distinguished road

bu firmanın reklamlarına bayılıyorum.inanılmaz abartı var.ayrıca verdikleri garantide inanılmaz.yalnız şuda bir gerçek ürünlerindeki kalite tartışılmaz.no plasmacore para ayırabilirsem alıcam.

Alt 22-11-2008, 09:13   #4 (permalink)
Iron Man

Alıntı:
guardbody´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bu firmanın reklamlarına bayılıyorum.inanılmaz abartı var.ayrıca verdikleri garantide inanılmaz.yalnız şuda bir gerçek ürünlerindeki kalite tartışılmaz.no plasmacore para ayırabilirsem alıcam.
guardbody bende etkılendım ama şu şekerı gorunce fıkrım degıstı 1 olcek icin 9gr seker çok.no plasmacore daha ıyı ama o da pahalı kacıyor.gunde3 olcek alırsak 2 hafta zor gıdıyor.alınca etkısını yazarsan sevınırım.belkı bende alırım ama gunde 1olcek :) olarak.

Konu ronnie_utku tarafından (22-11-2008 Saat 09:17 ) değiştirilmiştir..

Alt 22-11-2008, 21:15   #5 (permalink)
Bodybuilding Extraordinaire

Tecrübe Puanı: 51 guardbody is on a distinguished road

zaten tüm bu urunlerde tek ölçek kullanım degeri veriyor fakat servıng sıze hileli bildiriliyor.asıl kullanıma bakınca gunde 2 ölçek almalı diyor.aynı durum nanvapor ve no xplode gibi ürünlerdede var.bende sadece antrenmandan önce 1 ölçek kullanıyorum genellikle.en son dolar 1200 civarındayken 95ytl'ye almak üzereydim ama fiyatlar uçtu.

Alt 23-11-2008, 09:25   #6 (permalink)
Iron Man

su an 130 a zor alırsın.valla ben bundan sonra ekonomık krızden ne zaman cıkarsak o zman ek beslenme urununu alıcam.elımdekılerle gıttıgı yere kadar devam sonrası allah kerım.Bazen cok dusunuyorum su ek beslenme urunlerını hıc kullanmasaydım bundan gerıde mı olurdum dıye olmazdım gıbıme gelıyor ya neysse alıstık bır kere gaz verıyooo sonucta.

Alt 23-11-2008, 12:25   #7 (permalink)
Bodybuilding Freak

Tecrübe Puanı: 39 YASINADIN is on a distinguished road

asıl celiski su utku.

bu sporu omur boyu yapicaksak ve sadece saglikli olmak icin yapicaksak ve her hangi bir profosyonel amacımız yoksa neden suplement kullanalimki ?...

hic suplement kullanmadan ,gereken gibi beslenerekte bu spor gayet guzel yapiliyor, tek farki ben size soyliyim suplement kullanan biri haftada 4-5 gun spora gidebiliyorsa siz 2-3 gun gidebiliyorsunuz cunki o gucu kendinizde bulamiyorsunuz vucut suplementsiz kendini okadar cabuk toplayıp dinlendiremiyor sonuc olarak biseyleri daha yavas kazaniyorsunuz...

suplementle yada suplementsiz dogal olarak yaptigimiz icin zaten bi noktadan sonra artik gelisme coook yavasliyor benim gibi uzun suredir vg ile araliksiz hasir nesir olan arkadaslar daha iyi bilir anatomik olarak vucut dogal sınırlarina ulasiyor o sınırı asmak icin de dogal yoldan cikmak gerekiyor...

eger ben dogal olarak sınırdaysam ve bi omur boyu bu sporu yapicaksam artik benim suplement kullanmama gerek kalmamistir die dusunuyorum...

hic birimiz hayatimizi bu spor ustune kurmadik en azindan cogumuz, ilerde hepimiz evlenicez isimiz gucumuz olucak hayattaki zamanımızı alan seyler vucut gelistirmeden cook daha farkli olucak( benim oyle oldu oyuzden soyluyorum :) ) bu noktada vucut gelistirmeyide omur boyu yapabilicegimiz sekilde yaparsak daha kalici olur , omur boyu suplement kullanarak bu sporu yapmak hem cok zor hemde saglikli deil bunu ustune basarak soyluyorum hic bir suplementin kisa vadede belki zarari yok ama uzun vadede doktorunuzla konusmanizi siddetle tavsiye ediyorum.

Konu YASINADIN tarafından (23-11-2008 Saat 12:44 ) değiştirilmiştir..

Alt 23-11-2008, 14:02   #8 (permalink)
BB
Süper Moderatör

BB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 10 BB is on a distinguished road

YASINADIN: supplement'lerin herhangi bir zararı yok. Ayrıca supplement'ler beslenme takviyesi için var, yağsız oldukları için rahatlar ve pratikler. Bu avantajları istemeyen kimse de kullanmak zorunda değil, halledebilen beslenme yoluyla halletsin. Hangi doktora danışalım? Doktorlar bu konuda otorite mi? Hayır değil. Benim evimden 500 metre uzakta bir VG salonu var ve sahibi emekli kalp cerrahı, baş hekim, Cerrahpaşa mezunu ve çok da iyi vücudu var. Açık bir şekilde sıradan doktorlar sporcunun hiçbir şeyinden anlamaz diyor ve kestirip atıyor. Benzer şekilde Mehmet Öz henüz başlamadıysanız 30 yaşından sonra sağlıklı bir kalp için direk VG yapacaksın diyor. Fitness vb. terimleri kullanmıyor. Bence sen çok endişeli ve ön yargılısın. Açıkçası genetik sınırlarına ulaştığından da şüpheliyim. Zaten genetik sınır genel olarak bir hayalden ibaret, son çalışmalar bunu gösteriyor. Mesela Onur Küçük genetik sınır denilen şeyin bilgi, çalışma ve beslenmeyle geçileceğinin en büyük ispatı. Kendim de birçok kişinin steroidsiz olduğuma inanmayacağı boyutlara ulaşmıştım vs. vs. vs. Yani söylediklerinin kısaca hiçbirisine katılmıyorum.

Alt 23-11-2008, 14:27   #9 (permalink)
Bodybuilding Freak

Tecrübe Puanı: 39 YASINADIN is on a distinguished road

BB bu benim dusuncem seninkilerede saygı duyuyorum, sadece tek biseye katilmiyorum oda supplement lerin hic bir zararı yok cumlesine evet kısa vadede yok ama uzun vadede cok var. hangi doktora danısalim demissin, turkiyedeki istedigin her hangi bir karaciger yada bobrek uzmanına danisabilirsin, hangisi olursa olsun... hic biri vg zararli demiycektir zaten .size tek soyliyecekleri suplementlerin uzun vade kullanimindan dogabilicek geri donusu olmayan zararlar. BB Sunu da bilmeni isterim hic kimse kendi meslegini yada mesleginden para kazandigi konulari kotulemez... vg salonu sahibi bas hekiminde dusuncesi %100 bu yondedir(eyer kendisi suplement satiyorsa) zaten hic bir doktor vg zararli demez aksine faydasi cok der , ben zaten vg zararli asla demedim sanirim yanlis okudun...

1 keresinde daha bu konuyu anlayıssız bi arkadasla tartismistim ve asla uzamasini istemiyorum , tek solemek istedigim doktora danisilmasi gerektigi okadar... yani ne hikmetse insanlarin doktora gidip karaciger yada bobrek fonksiyon testi yaptirmak zor geliyor, doktor lar vg den anlamiyor peki ole diyelim ama emin olun suplementlerin icerisindeki maddelerden hepimizden daha iyi anliyorlar onu da es gecelim bi de isin gercekleri var , uzun vade suplement kullanmis bir arkadasimiz varsa lutfen gidip karaciger ve bobrek fonksiyon testi yaptirsin %100 degerleri normalin cok ustunde cikicaktir bunu anlamak icin ne doktora gerek var ne de baska birseye , solemek istedigim sadece bu.

Konu YASINADIN tarafından (23-11-2008 Saat 14:33 ) değiştirilmiştir..

Alt 23-11-2008, 14:27   #10 (permalink)
Bodybuilding Member

Tecrübe Puanı: 0 ozborne is on a distinguished road

Demişsin ki : bu sporu omur boyu yapicaksak ve sadece saglikli olmak icin yapicaksak ve her hangi bir profosyonel amacımız yoksa neden suplement kullanalimki ?.

Cevap:Yanık durumlarında, kazalardan ve ameliyatlardan sonra toparlanabilmeleri için hastalara glutamin takviyesi yapılıyor. Vücut fonksiyonlarının daha iyi işleyebilmesi için insanlar vitamin takviyesi yapıyor . Uyku sorunu olan insanlara , büyüme çağında olan çocuklara Zinco Mega diye bir ürün öneriliyor hem de televizyonda reklamlarda. Bunlar sadece birkaç örnek . Demek bu insanlar sağlıkları ile oynuyorlar. Umarım karaciğer ve böbreklerini ellerine almazlar. Bana aşırı kullanım haricinde ek besinlerin sağlık için zararlı olduğunu ispat eden kanıt gösterecektin.Nerede kanıt? Söyleyim böyle bir kanıt yok. Aksini ispat ediyorsan hodri meydan.

Demişsin ki : hic suplement kullanmadan ,gereken gibi beslenerekte bu spor gayet guzel yapiliyor, tek farki ben size soyliyim suplement kullanan biri haftada 4-5 gun spora gidebiliyorsa siz 2-3 gun gidebiliyorsunuz cunki o gucu kendinizde bulamiyorsunuz vucut suplementsiz kendini okadar cabuk toplayıp dinlendiremiyor sonuc olarak biseyleri daha yavas kazaniyorsunuz...

Cevap: Ya ek besinleri, steroidler ile karıştırıyorsun ya da hayal dünyasında yaşıyorsun. Ek besinler haftada 2-3 gün spora gidebilen ortalama bir insanı bir anda haftada 4-5 gün spora gidebilen süper insana çevirmez. Ayrıca doğal bir vücut geliştirmecinin haftanın 4-5 günü antrenman yapamayacağını nereden çıkardın acaba? Antrenmanlarda setlerin şiddetinde , bölgeler için toplam set sayılarında uygun ayarlamaları yapabilen antrenman programını düzgün ayarlayabilen bir insan antrenmanların sıkılığını artırabilir. Önermemekle birlikte büyüme çağında olan birisi vücudu daha çabuk toparlanabildiğinden daha sık çalışabilir . Başlangıç seviyesinde olan birisi hafif kilolarla çalıştığından dolayısıyla yeterli şiddet seviyelerinde olmadığından daha sık çalışabilir . Vücudunun toparlanabilme düzeyi ortalamanın üzerinde olan birisi daha sık çalışabilir. İleri seviyede doğal bir vücutçu , vücudu adapte olduğundan haftanın 4-5 günü çalışabilir.Neymiş ; haftanın 4-5 günü çalışabilen doğal vücutçularda varmış.

Demişsin ki :suplementle yada suplementsiz dogal olarak yaptigimiz icin zaten bi noktadan sonra artik gelisme coook yavasliyor benim gibi uzun suredir vg ile araliksiz hasir nesir olan arkadaslar daha iyi bilir anatomik olarak vucut dogal sınırlarina ulasiyor o sınırı asmak icin de dogal yoldan cikmak gerekiyor...
eger ben dogal olarak sınırdaysam ve bi omur boyu bu sporu yapicaksam artik benim suplement kullanmama gerek kalmamistir die dusunuyorum...
Cevap:Sanırım sen +110 kilogram gelen ve yağ oranı %10'un altında olan birisisin. Artık yemeklerden ihtiyacın olan besinleri tam olarak alamıyorsun ve sınırlarını aşmak için ek besinlere yönelmek zorundasın... Kendini ve bizleri kandırma derim sana.

Demişsin ki :hic birimiz hayatimizi bu spor ustune kurmadik en azindan cogumuz, ilerde hepimiz evlenicez isimiz gucumuz olucak hayattaki zamanımızı alan seyler vucut gelistirmeden cook daha farkli olucak( benim oyle oldu oyuzden soyluyorum ) bu noktada vucut gelistirmeyide omur boyu yapabilicegimiz sekilde yaparsak daha kalici olur , omur boyu suplement kullanarak bu sporu yapmak hem cok zor hemde saglikli deil bunu ustune basarak soyluyorum hic bir suplementin kisa vadede belki zarari yok ama uzun vadede doktorunuzla konusmanizi siddetle tavsiye ediyorum.
Cevap:Nerede KANIT ? Ek besinler nedeniyle karaciğerini, böbreğini eline alan , hayatı kararan bir insan göster bana. Ciddi bir kanıt görmek istiyorum . İnsanlar sağlıklı kalmak için ekbesinlerden faydalanıyor hastalanmak için değil. Spor yapan insanların çoğu da sadece besinler yoluyla ihtiyaçlarını gideremediklerinden değil kolaylıklar sağladığı için ekbesinlere yöneliyor. Kanıt gösteremiyorsan ek besinler zararlıdır diye ahkam kesmeyin.

Konu ozborne tarafından (23-11-2008 Saat 16:33 ) değiştirilmiştir..

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil