Geri git   Gym Center Vücut Geliştirme Forumu > Vücut Geliştirme > Beslenme Destek Ürünleri
Beslenme Destek Ürünleri Sporcu Gıdaları.

LinkBack Seçenekler Stil

Vitamin+Mineral+Creatin+Whey Kombinasyonu...
Alt 11-01-2009, 10:28   #1 (permalink)
Bodybuilding Extraordinaire

Tecrübe Puanı: 47 Azazel is on a distinguished road
Standart Vitamin+Mineral+Creatin+Whey Kombinasyonu...

Antrenmanlara tekrar başlamış bulunmaktayım :) Şu an adaptasyon programı yapıyorum; zira Bench'te kaldırdığım en yüksek ağırlıkla şu an 1 set bile yapamıyorum :D

Sabah kahvaltı öncesi;
1 adet çinko tablet
1 adet Megadyn Multivitamin/Mineral
5 gram Creatin(Yükleme Dönemi)
30 gram Whey Protein
500 gram 100% üzüm suyu....

Antrenman sırasında;
1 adet Magnezyum Diasporal

Antrenman sonrasında;
1 adet Apikobal B Vitamin tablet
30 gram Whey Protein
5 gram Creatin

Ekstra olarak;
Gün içerisinde 1 tablet Imuneks[Beta Glukan-Bağışıklık Sistemi Uyarıcı(Doktorum verdi...)]

Bunlar doğal besinler dışında kullandıklarım. Doğal beslenmemi yazmadım henüz ki planlamadım da tam olarak şu an. Fikriniz nedir bunlar hakkında? Felaket bir form kaybım var. Sınavlar bitene kadar adaptasyon yapacağım. Sınavlar da 29 Ocak'ta bitiyor. Ondan sonrası tam yol ileri modunda olacak umarım :)

Teşekkürler...

Alt 11-01-2009, 10:54   #2 (permalink)
Iron Man

ronnie_utku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 60 ronnie_utku is on a distinguished road

sabah kahvaltıdan önce whey protein içmene gerek yok ki zaten sabah yapıcağın kahvaltıda protein oluyor.protein tozunu öğün yapacaksan aksam yatmadan hemen önceki öğünün olarak yap derim.birde aç karnına vitamin içme yemekten sonra iç.creatini yükleme döneminde 4 e bölerek yükle aralarında eşıt saatler olmasına özen göster. mutlaka idmandan 30 dakıka önce al.

Alt 11-01-2009, 12:23   #3 (permalink)

Sınavlarım dolayısıyla çok yoğunum Utku. Dolayısıyla sabah yumurtaya ayırabilecek vaktim gerçekten yok. 2-3 hafta bu şekilde idare etmeliyim. Yatmadan 2 saat önce de beyaz peynir yemeyi düşünüyorum. Sütten nasibimi aldım, biliyorsunuz :)
Bir şey daha soracağım, rahatsızlığımdan dolayı kilo kaybı yaşadım, bir ara proteine de önem veremedim. Antrenmanlardan sonra 1 ay içerisinde formumu yakalamam mümkün mü? Yoksa sıfırdan başlamış biri gibi mi olacak gelişimim? ÖSS zamanı 1 ayda toparlamıştım kendimi gerçi; fakat şimdi nasıl cevap verir bünye duruma bilmiyorum...

Konu Azazel tarafından (11-01-2009 Saat 14:10 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Zaman her şeyi değiştiriyor...

Alt 11-01-2009, 20:54   #4 (permalink)
Bodybuilding Freak

Tecrübe Puanı: 38 furkan gökçen is on a distinguished road

azazel yanlış hatırlamıyorsam hocamdan kas hafızası diye bir şey duymustum onun dediğine göre 0 dan başlamış gibi olmıyacağın kesin ama 1 ayda toplarmısın onu bilemiyorum:)

Alt 11-01-2009, 20:57   #5 (permalink)
Iron Man

ronnie_utku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 60 ronnie_utku is on a distinguished road

Toparlarsın çünkü arada uzun bir süre yokdu.

Alt 11-01-2009, 21:10   #6 (permalink)

Arada 3 aylık bir zaman vardı. Hayırlısı artık, başladım tekrardan :) Teşekkür ederim ilginiz için...

Alt 14-01-2009, 00:02   #7 (permalink)
Bodybuilding Addict

Tecrübe Puanı: 31 yaız#10 is on a distinguished road

azazel adaptasyon programı we beslenme programını yazrmısın bende senle aynı durumdayımbnm sadece yağ yakmam lazım bnmde sınawlarım aynı tarihte bitio we yaza az denebilcek bi süre kaldı

Alt 15-01-2009, 16:25   #8 (permalink)

Merak etme, Mayıs'a kadar tekrar formunu tutarsın :) Ben zaten Creatin+Whey+Gainer yüklemesi ile devam edeceğim için sınavdan sonra pek bir hırslı olacak ilk ayım, ondan tedirgin değilim yaz için :) Dolayısıyla aradaki farkı kapatacağımı düşünüyorum hemen. Şu an 3-4 günde bir yapabiliyorum antrenman. Dersler çok ağır ve vaktimi bir hayli kısıtlıyor. Beslenme programına gelince, disiplinli bir program uyguladığım söylenemez; fakat her gün 2 yumurta, tavuk veya ton balığı, süt ve whey protein tüketiyorum. Adaptasyon programı olarak evde çalıştığım için temel hareketlerim kısıtlı malesef.
Bench Press, Squat, Barbell Curl, Barbell Rowing, Dumbell Press(Omuz) ve Bench Sehpasında yapılan Triceps hareketi vardı, adını unuttum yapmaya yapmaya :) Ayakları bir yükseliğe alıp aşağı ve yukarı şeklinde kendini Tricepsler ile çalıştırıyorsun. Bu temel hareketleri yapıyorum şu an. Sağlık nedenleri ile vücudumun çok yorgun düştü bir dönem. Dolayısıyla bu temel hareketlerle bırakıyorum ben ki adaptasyonda da çok fazla aşırıya kaçmak adaptasyonun ruhuna pek uymuyor :) Hareketleri 4x12 şeklinde uyguluyorum. Sitede ayrıca konulmuş adaptasyon programları var, onlara da bir göz atabilirsin.
Yağ yakman gerekiyorsa kardiyo eklemende ayrıca fayda var.

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil