Merak etme, Mayıs'a kadar tekrar formunu tutarsın :) Ben zaten Creatin+Whey+Gainer yüklemesi ile devam edeceğim için sınavdan sonra pek bir hırslı olacak ilk ayım, ondan tedirgin değilim yaz için :) Dolayısıyla aradaki farkı kapatacağımı düşünüyorum hemen. Şu an 3-4 günde bir yapabiliyorum antrenman. Dersler çok ağır ve vaktimi bir hayli kısıtlıyor. Beslenme programına gelince, disiplinli bir program uyguladığım söylenemez; fakat her gün 2 yumurta, tavuk veya ton balığı, süt ve whey protein tüketiyorum. Adaptasyon programı olarak evde çalıştığım için temel hareketlerim kısıtlı malesef.
Bench Press, Squat, Barbell Curl, Barbell Rowing, Dumbell Press(Omuz) ve Bench Sehpasında yapılan Triceps hareketi vardı, adını unuttum yapmaya yapmaya :) Ayakları bir yükseliğe alıp aşağı ve yukarı şeklinde kendini Tricepsler ile çalıştırıyorsun. Bu temel hareketleri yapıyorum şu an. Sağlık nedenleri ile vücudumun çok yorgun düştü bir dönem. Dolayısıyla bu temel hareketlerle bırakıyorum ben ki adaptasyonda da çok fazla aşırıya kaçmak adaptasyonun ruhuna pek uymuyor :) Hareketleri 4x12 şeklinde uyguluyorum. Sitede ayrıca konulmuş adaptasyon programları var, onlara da bir göz atabilirsin.
Yağ yakman gerekiyorsa kardiyo eklemende ayrıca fayda var.