Alıntı:
srht55´isimli üyeden Alıntı
senin nasıl bir fayda beklediginde aslında önemli.bir cok kişi aman vitamin kullansamda bir faydası olmuyor diyor amaben kullandıgım ve kullanmadıgım dönemler arasında küçük bir analiz yaptım ve su sonuçları cıkardı kendimce.
öncelikle;özellikle bahar aylarında grip nezle gibi virütik hastalıklara yakalanma sıklıgım aalıyor.yakalansamda hastalıgı kısa sürede ve hafifce atıyorum.mesela bu yıl evde tüm aile okulda arkadasların cogu 2-3 kes hasta dolanırken ben sadece 1-2 gün hafif burun akıntısı ile atlatım gribi.
idmanlardan sonra vücuttaki kırgınlık gün içerisindeki bitkinlik hissi tamamen kayboluyor düzenli vitamin mineral alımında
ve son olarak biz cok farketmesekte vücudumuzun tüm sisteminin işleyişi düzenli bir hal alıyor.
ama sunuda unutmamak gerekirki vitamin mineral deyince akla hemen tabletler gelmemeli.öncelik meyve sebze olmalı.her mevsimin meyvesi ve sebzesi ait oldugu mevsimde yenirse gercekten cok faydalı olyo.ama onun yetersiz olduguna inanırsanız tabletle desteklenebilir.
kendi görüşlerimdir uyguladım ve gözlemlerim bunlar
|
Yorumlarına katılıyorum .
insan ister ki herşeyi meyve sebzeden alalım ,fakat bunun için ne zaman , ne mide var açıkcası . Yani bir de günümüz beslenme şekillerinin tam olarak eskisi
gibi sporcuyu destekleyememekte ( doğal yollardan ) , zira o yüzden insan bu gibi yollara baş vuruyor . Gerekli oldukça kutu gıdalar kaçınılması lazım , ama en basit örnek içtiğimiz pastörize sütler gibi ürünlerde bu konuya giriyor .
Düşünüyorumda yakında matrix teki gibi sadece köpek mamasına benzeyen , gerekli protein karbonhidratı sağlayacak besinler mi yiyeceğiz sadece :) .
yoksa yemek pişirmekte o kadar kolay olmuyor istenildiği gibi .
Mesela benim genel sıkıntım , mineral eksikliğinden dolayı olan uyku problemlerim. onu da ek ürün alarak çözmeye çalışıyorum .