Geri git   Gym Center Vücut Geliştirme Forumu > Vücut Geliştirme > Beslenme Destek Ürünleri
Beslenme Destek Ürünleri Sporcu Gıdaları.

LinkBack Seçenekler Stil

Alt 22-09-2008, 20:40   #21 (permalink)
Bodybuilding Freak

Tecrübe Puanı: 30 makineci is on a distinguished road

biliyorum ikisi aynı şey değil de: şimdi multivitamin alsam sabahları alırım ve gün içinde enerji sağlama amaçlı olur, geceleri alsam içindeki kalsiyumdan ötürü testo artırıcı bir etki gösterebilir mi? magnezyum,çinko,B6'dan amacım gece yatmadan önce ZMA olarak kullanmaktı ama male multiple da aynı veya en azından yaklaşık etkiyi gösterir diyebiliyorsan male multiple daha avantajlı.

Alt 15-10-2008, 15:13   #22 (permalink)
Bodybuilding Freak

Alıntı:
ArsoN´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Testosteronu arttıran çinko, b6 ce magnezyum daha iyi bir uyku çekip toparlanmanı sağlıyor. multi vitamin yanında sadece çinko alsan da olur. Testosteronu arttıyor yazılınca çok fazla beklenti içine girme tetiklemiyor sadece kıpraştırıyor , 50mg altında arttığını hissetmiyorsun bile. Gerçekten hissettiren bir şey varsa Tribulus ve Tribestan`dır.
bodyforumtr'de tribulus hakkında balon diyorlar hocam, ZMA'nın daha iyi olduğundan bahsedilmiş. nedir ne değildir?

Alt 15-10-2008, 17:08   #23 (permalink)
Bodybuilding Freak

benim yaş daha 19, onun için tribulus'dan ziyade zma'yı daha uygun görüyorum hem en azından vitamin mineral açığını da kapatarak yapıyor işini. yalnız günlerdir karar veremediğim nokta şu: solgar'da sadece B6 vitamini yok, B copplex var ki o da gereğinden pahalı bence. yani solgar'da 80'e halledebilirken, GNC'de sadece B6 vitamini bulunduğu için 50tl'ye halledebiliyoruz. GNC bu kadar kötü mü yani ki kullanmayalım? eğer önerdiğiniz bir başka B6 vitamini varsa kaliteli o zaman magnezyum ve çinko'yu solgar'dan alıcam.

Alt 16-10-2008, 21:47   #24 (permalink)
Bodybuilding Extraordinaire

Tecrübe Puanı: 49 guardbody is on a distinguished road

solgar naturellik ve kalite açısından sektörde lider denilebilir fakat fiyat olarak oldukça fahiş buluyorum.onun yerıne gnc alabilirsiniz.yok buda pahalı derseniz multıvitamin grubundan ben şahsen centrum kullanıyorum ve memnunum.fiyatıda oldukça makul.oda olmazsa benim elimdeki diğer bir ürün olan naturel welath tavsiye ederim.yanılmıyorsam istanbulda fatoş eczanesinde mevcut.çinko ve c vitaminini bu markadan temin ediyorum.fiyatları oldukça ucuz.b komplex olarak ise apikobal benim için vazgeçilmez.

Alt 17-10-2008, 18:34   #25 (permalink)
Bodybuilding Freak

gün itibariyle GNC'den 90tabletlik 250mg Magnezyum, 100tabletlik 25mg Çinko ve 100tabletlik 25mg B6 almış bulunmaktayım. Magnezyum 18.95ytl , Çinko 17.95ytl , B6 13.45ytl ve toplam 50.85'ytlye 3 aylık ihtiyacım olan vitamin ve mineralleri almış bulunuyorum. bakalım inşallah faydasını görürüz.

Alt 17-10-2008, 21:20   #26 (permalink)

çinkoyu ben 25mg 100 tablet olarak yanılmıyorsam 6,5ytl'ye almıştım.b vitamini ise reçeteye tabii olduğundan para verilmesi gereksız.

Alt 17-10-2008, 21:57   #27 (permalink)
Bodybuilding Freak

yalnız apikobal'in değerleri çok yüksek hocam o yüzden onu düşünmüyorum, her ne kadar fazlası idrarla atılsa da vücuda bir yük bindirir mutlaka. çinko iyiymiş yalnız, natural wealth değil mi? bir de acaba çinko ve B'yi 1 tableti ikiye bölerek mi kullansam yoksa 25'er mg iyi midir? geceleri yatmadan ZMA olarak kullacanam hepsini; boş mideye mi dolu mideye mi almalıyım?

Alt 18-10-2008, 17:56   #28 (permalink)

ben yemeğin üzerinden 1 saat geçtikten sonra kullanıyorum.çinko 25mg öğle yemeğinden sonra ve 25mg gece yatmadan önce alıyorum.bu sporcuların alması gereken miktar.tabii çinko alımına özel beslenme uyguluyorsan bu dışarıdan alımın dozunu düşürmen gerekir.
apikobalın dozajı seni korkutmasın ama mademki kendini sağlama almak istiyorsun,en iyisini yaparsın.için rahat etsin.naturel welath kalitesine güvendiğim bir marka ve piyasada yok denecek kadar az bulunuyor.hemen her ürünü var.istersen fatoş eczanesinden fiyatlara ve özelliklerine bir bak.

Alt 18-10-2008, 18:41   #29 (permalink)
Bodybuilding Freak

iyi de hocam zma'dan yarım saat önce alınan kalsiyumlu şeyler çinko emilimini engellemiyor mu? kalsiyumun emilimi bu kadar hızlı mı gerçekleşiyor? çünkü zma'nın kalsiyumlu besinler tükettikten en az 1 saat sonra alınması söyleniyor.

bu arada bu natural wealth hakkaten baya bir ucuzmuş ki solgar ve GNC'nin 3de 1'i fiyatına satılıyor. fakat madem bu da %100 doğal peki neden bu kadar ucuz diye de düşündürmüyor değil.

Konu makineci tarafından (18-10-2008 Saat 18:51 ) değiştirilmiştir..

Alt 18-10-2008, 18:53   #30 (permalink)
Bodybuilding Freak

çinko emiliyor da kalsiyumu engelliyorsa sorun yok pek. ben kalsiyum emiliyor ama çinko'nun emilimini engelliyor sanıyordum. iyi oldu bunu öğrendiğim sağol hocam:D

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil