Geri git   Gym Center Vücut Geliştirme Forumu > Vücut Geliştirme > Beslenme Destek Ürünleri
Beslenme Destek Ürünleri Sporcu Gıdaları.

LinkBack Seçenekler Stil

Alt 18-10-2008, 22:32   #31 (permalink)
Bodybuilding Extraordinaire

Tecrübe Puanı: 51 guardbody is on a distinguished road

yediğin yemekten alacağın kalsiyumu etkilemesini düşünme bile.çunki ilacı yutacağın zaman kullanacağın suyun içindede hatrı sayılır bir kalsiyum olabiliyor.araya koyacağın süre bu ek alımında yeterli olacaktır.
diğer soruna gelirsek naturel wealth marka olarak oldukça eski.ben ilk olarak aminolarında kullanmıştım bundan yıllar önce.her ürünü aynı ucuzlukta değil.ayrıca satan fazla yerde kalmadı.eskiden birçok eczanede bulunurdu.yanılmıyorsam toptancısı nefa olması lazım.hatta direk onlardan almak istediğindede yardımcı oluyorlar.ithalatında sorun yaşadıkları için artık her çeşidini getiremiyorlar.bu yurda sokma işinde birçok çetrefilli iş döndüğünden suçu üründe aramamak lazım.

Alt 22-10-2008, 01:31   #32 (permalink)
Bodybuilding Member

Tecrübe Puanı: 0 Kaan is on a distinguished road

ben de solgar 75 kullanmaya başladım... vitamin açısından yoğun fakat mineral açısından sanki biraz yetersiz gibi...

bunun yanına.. veyahut farklı olarak alabileceğim mineral bakımından güçlü bir ürün varmı?

Alt 22-10-2008, 21:57   #33 (permalink)

mineral bakımından en güçlü ürün kividir.günlük ihtiyacını rahatlıkla karşılar.

Alt 25-11-2008, 17:27   #34 (permalink)
Bodybuilding Freak

Tecrübe Puanı: 32 makineci is on a distinguished road

arkadaşlar bugün eczaneden bayer'in redoxon çiğneme c vitamininden aldım 20 tableti 3.75'ytl'ye. bir tablet 500mg c vitamini içeriyor. bunu günün hangi saatinde alsam daha iyi olur? ben gece yatmadan 1 saat önce magnezyum B6 ve çinko'yla birlikte almayı düşünüyorum sizce nasıl olur? biliyorum ürün pahalıya geliyor fakat 100 tanesi 7ytl natural wealth veya onun gibi olan bir ürün bulana kadar kullanıcam bunu.

Konu makineci tarafından (25-11-2008 Saat 17:29 ) değiştirilmiştir..

Alt 25-11-2008, 17:37   #35 (permalink)
Iron Man

ronnie_utku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 60 ronnie_utku is on a distinguished road

Alıntı:
makineci´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar bugün eczaneden bayer'in redoxon çiğneme c vitamininden aldım 20 tableti 3.75'ytl'ye. bir tablet 500mg c vitamini içeriyor. bunu günün hangi saatinde alsam daha iyi olur? ben gece yatmadan 1 saat önce magnezyum B6 ve çinko'yla birlikte almayı düşünüyorum sizce nasıl olur? biliyorum ürün pahalıya geliyor fakat 100 tanesi 7ytl natural wealth veya onun gibi olan bir ürün bulana kadar kullanıcam bunu.

c vitamınını multıvıtamınle bearaber kullanma.sabah kahvaltıdan sonra c vıtamınını alabılırsın.

Alt 25-11-2008, 20:59   #36 (permalink)

c vitamini kullanımı olarak 500 antrenman öncesinde 500 sonrasında tavsiyem olur.bu şekilde kas gelişimine etkisini araştırmanızı tavsiye ederim.yalnız antrenmandan hemen önce ve sonra demiyorum yanlış anlaşılmasın.multi ile beraber boşa gider değmez.
naturelwealt dün yine sipariş verdim ve geldi.fatoş eczanesinde mevcut.

Alt 25-11-2008, 21:55   #37 (permalink)
Bodybuilding Freak

kapıda ödeme yapabiliyor muyuz peki hocam?

Alt 26-11-2008, 21:54   #38 (permalink)

ne yalan söyleyim hiç bakmadım.ben her alışverişimde internet bankacılığı ile havaleyi seçiyorum.hem yuzde 10 indirim alıyorum hemde verdiğim adrese kadar geliyor.bugüne kadar hiç sorun yaşamadım.hatta kafama takılan veya beni rahatsız eden bir konu olduğunda mail attığımda hemen 24 saat içinde cep telefonumu arayıp konuya açıklık getiriyorlar.internet sitesine girip daha detaylı bilgi alabilirsin.benide tanırlar zaten.manisadan koray hoca önerdi dersen eczanenin sahibi fatma hanım hemen tanıyacaktır.
diğer suplamentler konusunda ise gym center benim vazgeçilmezlerim arasında.firma sahibi mustafa bey'e bugünlere gelmemde çok şey borçluyum.kendiside nezaman başım sıkışsa elinden gelen yardımı yapmıştır.inanın siz aradığınızdada elinden gelen bir kolaylık varsa mutlaka yapar.paraya tapan insanlardan değildir kendisi.uzun süredir görüşemiyoruz ama en kısa sürede arayıp başını ağrıtırım artık.

Alt 02-02-2009, 20:39   #39 (permalink)
Bodybuilding Freak

gnc'den aldığım vitamin mineraller bitti artık ve yenisini almak istiyorum. solgar ve gnc oldukça pahalı olduğu için natural wealth'e yönelmek istiyorum fakat o da çok ucuz: solgar ve gnc'yi geçtim, piyasadaki bütün markalardan ucuz, öyle olunca da düşünüyor insan. amerikada bile nerdeyse daha pahalı bu tür ürünler. ayrıca internetten de araştırdım amerikan kaynaklı hiçbir bilgi yok natural wealth hakkında. nefa'nın sitesinde nature's bounty kuruluşu olduğu belirtiliyor fakat nature's bounty'nin sitesinde natural wealth'le ilgili herhangi bişey yok. maalesef tüm bunlar baya bir işgillendirdi beni. internetten siparişi verecem fakat sırf bu yüzden kaç gündür kararsızlıktan veremiyorum. sizler ne dersiniz bu konuda

Alt 02-02-2009, 22:04   #40 (permalink)

legal olması yeterli değilmi yani?daha sağlama kaçayım dersen ultimate var.tıme released bir multi vitamini vardı oldukça kaliteli hemde.sitede olması lazım.

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil