Alıntı:
Azazel´isimli üyeden Alıntı
Yanına başka bir şey önerir misin ArsoN? Kullanımı nasıl yapayım bir de? Creatin'i biliyorum, Whey'i de kahvaltı ve antrenman sonrası kullanacağım. Glutamine günde 5 gram yatmadan mı alayım sadece? Önerin var mı?
|
Azazel izninle Ö.M da ki cevabımı buraya da yazıyorum; sorun olursa iletirsin silebilirim.
Hacimin mevsimi olmaz her zaman yapılır. Örnek vermek gerikirse ;neredeyse tüm şampiyonlar Callifornia`dan çıkmıştır ki biliyorsundur oranın çöl sıcakları meşhurdur aksine yaz , aydınlık ve açık havalar vücutçuların daha zinde ve istekli olmalarına neden oluyor. Yazın 5-6 supplemet takviyesi denemiş biri olarak antrenmanı biraz sertleştirmek gerekiyor lakin sıcak ve fazla nemin etkisiyle bu sertlik çabuk tükenmeye neden oluyor , yada geceleri sıcağın ve sineklerin etkisiyle derin bir uyku çekememek zırt pırt uyanmak gibi faktörler bu kombinasyondan önceye oranla yeterli verim alınamamısına neden oluyor. O yüzden yaza uygun bir kombinasyon demiştim. Glutamini antrenmandan sonra whey e karıştırarak da alman daha verimli olur. Glutamin miktarı fazla değilse sadece antrenman sonrası al.