Geri git   Gym Center Vücut Geliştirme Forumu > Vücut Geliştirme > Beslenme Destek Ürünleri
Beslenme Destek Ürünleri Sporcu Gıdaları.

LinkBack Seçenekler Stil

Weider Amino Liquid Mega Forte + Weider Premium Whey Protein
Alt 22-07-2008, 04:45   #1 (permalink)
Turkei
Ziyaretçi

Standart Weider Amino Liquid Mega Forte + Weider Premium Whey Protein

merhaba arkadaşlar yaklaşık 3 aydır body yapıyorum son ay protein tozu dışında hiçbir şey kullanmadım. Gerçi şimdi yeni bir salona yazılacağım hocanın ilgisizliği yüzünden. Amino asit ve protein tozu kullanmayı düşünüyorum ve uzun araştırmaların sonunda en iyi ürünün bunlar olduğunu karar verdim. Evet maddi olarak beni biraz zorlayacak ama olsun. Ve bir de, haftanın 4 günü çalışacağım 2 ay gibi bir sürede etkisini gösterir mi? Çünkü doğal yolla pek bir gelişme kaydettiğim söylenemez dediğim gibi hocanın ilgilizliği kendim bir şeyler yapmaya çalıştım zaten yeni bir salona yazıldım. tabii ki 2 ay yapıp daha sonra bırakmayacağım ama 2 ayda gözle görülür gelişme olması benim için çok önemli. tabii beslenmenin de önemini biliyorum hayatımda yemediğim kadar tavuk ve yumurta yiyorum bu aralar.

Ne diyorsunuz bu iki ürün hakkında???

Alt 22-07-2008, 09:40   #2 (permalink)
Moderator

εг∫¡ŋ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 10 εг∫¡ŋ is on a distinguished road

Senin için erken.

Alt 22-07-2008, 17:20   #3 (permalink)
bodycank
Ziyaretçi

Aynı sana olanların bir kısmı da bana olmuştu. Hoca ilgisizliği falan ancak ben cidden bu forumu okuyarak netten arş. bilgi edinerek beslenmeden tut da hareketin düzgünlüğüne kadar bayağı bilgi edindim böylece belli bir zaman sora gelişme kaydettiğimi anladım.
bu arada merak ettiğim şu beslenmene dikkat ettin mi 3 ay boyunca? veya hareketleri düzgün yaptın mı?

Alt 22-07-2008, 20:20   #4 (permalink)
Turkei
Ziyaretçi

Alıntı:
bodycank´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Aynı sana olanların bir kısmı da bana olmuştu. Hoca ilgisizliği falan ancak ben cidden bu forumu okuyarak netten arş. bilgi edinerek beslenmeden tut da hareketin düzgünlüğüne kadar bayağı bilgi edindim böylece belli bir zaman sora gelişme kaydettiğimi anladım.
bu arada merak ettiğim şu beslenmene dikkat ettin mi 3 ay boyunca? veya hareketleri düzgün yaptın mı?
Salonda bu işi bilen arkadaşlar sağolsunlar baya bildilendirdiler ve onların anlattıklarının aynısını da sürekli forumlardan okuyorum. Özellikle de beslenmeme çok önem verdim ve hala veriyorum, ama bir hocanın olması da çok önemli. Heves var azim var zaman var ama adam gibi hoca yok.

Bu ürünler hakkında başkaları ne düşünüyor???

Alt 22-07-2008, 21:02   #5 (permalink)
BB
Süper Moderatör

BB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 10 BB is on a distinguished road

Henüz erken. 3 ay sonra daha "ufak" destek ürünler kullanarak başla. Mega Forte'u daha bilinçli olacağın ileriki bir dönemde değerlendir.

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil