Geri git   Gym Center Vücut Geliştirme Forumu > Vücut Geliştirme > Beslenme
Beslenme Feuerbach "Ne yiyorsanız osunuz" derken Hegel idealizmini eleştirse de bizim için çok manidar bir söz.

LinkBack Seçenekler Stil

Alt 04-05-2009, 20:35   #11 (permalink)
KRGLN
Ziyaretçi

ya 6-7 öğün yiyorum asıl sen nerden cıkardın junk yediğimi.madem sana ters bi soru neden cevap veriyosun.ya şöyle bişey var.eski üye olarak yeni gelenleri ezeyim bozayım.soru soruyoruz cevabın tersliğine bak(ki sorduğumla alakası bile olmayan bi cevap) 13gr yağ 401 kcal bu spora fazla değil ha.belki ben çok ince bi insanım.kilo almam lazım.mass gainer adı altında tonlarca karbonhidratı yağı içince eyvallah ama bunu yemekle alınca bu spor olmaz yapmayın lütfen.mesajlar yardım içerikli değil eleştirel bile olacaksa sorulanı yanıtlamalı.ben hesapla yapıyorum yediklerimi o yuzden yardımınızı almak istedim belki baskalarınıda ilgilendirir diye.arada bir burger yemekle(ki en az yağlısı) bu spor yürümüyorsa bu spor değil işkencedir.

Alt 04-05-2009, 21:25   #12 (permalink)
Bodybuilding Freak

Dark Defender - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 35 Dark Defender is on a distinguished road

Aradabire kimsenin lafı yok zaten ayrıca bu sporda haftada bir günün cheatin day olduğunu ve junk food yenilebileceğini bana bir kez daha yazdırdın. mesela benim cheatin günüm çarşambadır gün içinde istediğimi yiyerek 5000 kaloriden fazla alırım basit bir örnek vermem gerekirse bu hafta pizza yemeye gideceğim , büyük olasılıkla sabahta waffle yerim sucuklu yumurtayla beraber.
Gainerlar zararsızdır , junkta olduğu gibi trans yağlar ve yanmış hayvansal yağlardan oluşmaz. ihtiyacımız olan yağları muhteva eder , karbonhidratsa büyük oranda kompleks karbonhidrattır ve basit şeker olan kısmı meyve şekeridir sofra şekeri değil yani o yüzden kıyasladığın şeyler yanlış. Ben antrenman sonrası ve sabah kalkarken gainer whey karışımlı içeceğimi içerim o yüzden çünkü bir çok ihtiyacımı bir kerede karşılar.

Alt 04-05-2009, 23:34   #13 (permalink)
KRGLN
Ziyaretçi

sen çok kuralına göre yapıyosun, o zaman sana kolay gelsin.herkesin antremanıda beslenmeside kendi keyfine ve drumuna göre benim sorduğum çok ayrı bir olaydı.junk food yiyebilirmiyim yada bu uygunmudur diye birşey sormamıştım sadece var oladuğu iddia edilen değerler yanlış belirtilmiş edilmiş olabilirmi demiştim

Alt 05-05-2009, 09:44   #14 (permalink)
Bodybuilding Freak

delizuğaşi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 28 delizuğaşi is on a distinguished road

Arkadaşlar gereksiz bir tartışma sürdürüyorsunuz...

KRGLN sorduğun sorunun cevabı hamburger ekmeğinde saklıdır. Muhtemelen tavuktakine ek olarak ekmekteki yağ, karbonhidrat ve protein oranı da eklenmiştir besin değerlerine.

Ben ara öğünlerde midem kazınmasın diye uno nun galetalarından tüketiyorum. 100 gr da 10 gr protein, 70 gr karbonhidrat, 5 gr. da yağ var. gayet iyi değil mi :) basit bir galetadan beklenmeyecek değerler bunlar :)))

Alt 05-05-2009, 10:29   #15 (permalink)
Bodybuilding Freak

Dark Defender - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 35 Dark Defender is on a distinguished road

Arson`dan sr19 programı isterseniz verecektir. tüm gıdaların besin değerleri var buna Mc donalds ızgara tavuk sandviçte dahil. Buna göre 80 grında 11.33gr protein , 3,43 yağ , 17,52 karbonhidrat , 4 gr sofra şekeri , 27mg kolestrol mevcut.

KRGN ben sadece görüşümü yazdım
Alıntı:
13 gr yağ ve 401 kalori fazla değil ha. bu spor için fazla.
önceden de olduğu gibi yine konuda tartışma çıkartan sensin. eğer msn`den görüşmüş olan varsa biliyordur arson senin gibiler yüzünden foruma yazmıyor artık.

Konu Dark Defender tarafından (05-05-2009 Saat 10:32 ) değiştirilmiştir..

Alt 05-05-2009, 16:04   #16 (permalink)
KRGLN
Ziyaretçi

sorulanın dışında cevap verip daha ilk cümlede nasıl beslendiğimi bilmeden kendi tecrübesini karşıdakini ezmek için kullanan benmiyim.tartışmayıda cıkartan benim öylemi varsın öyle olsun.sanki sorulan herşeye cevap vermek zorundaymış gibi hissetmişin.benim sordugumun cevabının ronnie utkunun yada delizuğaşinin verdiği cevaplar gibi olduğu çok bariz.arson benim gibiler yüzünden yazmıyorsa merak etme bende bi daha yazmam.her dediğimize bir eleştiri burası sadece yarışmacımı yetiştiriyor biraz daha serbestlik tanımalısın.zaten bu işi bilen gerçekten yardım etmek isteyenler mesajlarından belli oluyor.kimi yardım ediyor.kimi kendini tatmin etmeye çalısıyor.bu zamana kadar az çok yardım eden herkese çok teşekkür ederim.gene takip ederim forumu ama madem rahatsızlık veriyorum bi dahada yazmam.herkese sporunda başarılar

Alt 06-05-2009, 11:01   #17 (permalink)
Bodybuilding Freak

delizuğaşi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 28 delizuğaşi is on a distinguished road

Dark defender, KRGLN ye katılmıyor değilim. Görüşünü yazmışsın evet ama karşındakini ezer şekilde. yanlış biliyor olabilir, doğrusu onun söylediği de olabilir. Ne farkeder herkes bildiğini paylaşıyor yanlışını gören doğrusunu öğreniyor. Forum zaten bu amaçla kurulmuyor mu?

Şu foruma yazan kaç kişi var ki bilgilerimizi paylaşmak varken olanları da küstürelim.

Küsmeyin, küstürmeyin. Hayırlı forumlar

Alt 13-05-2009, 10:58   #18 (permalink)
Bodybuilding Member

Tecrübe Puanı: 0 sdsby is on a distinguished road

Bu konuyu okuduktan sonra gittim yedim:) kalori, yağ vs..boş verin, tadı gerçekten güzel:)

Alt 13-05-2009, 15:57   #19 (permalink)
Bodybuilding Freak

Tecrübe Puanı: 38 furkan gökçen is on a distinguished road

güzel bi atasözüyle cevap vermek istiyorum:) her koyun kendi bacağından asılır.. anlayana:D

Alt 25-05-2009, 12:47   #20 (permalink)
Banned

Tecrübe Puanı: 0 bm2904 is on a distinguished road

ızgara sağlıklı bir beslenme değil bence...

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil