Ben de yaptıklarımı yazayım benzer durumda olan arkadaşlara yardımcı olur. Çalıştığım yerde her türlü çiğneme aktivitesi yasaktı :) ama sıvı tüketmek serbestti, 2-3 saatte bir 15 dk sigara molası veriliyordu. Buna göre ben de şöyle davrandım, 6 light yada tam tahıllı tost etkmeğinden ve 130 gr light kaşardan tost yapıp çantama attım, sigara molasında tükettim. öğün 150gr karbonhidrat,40gr protein,15gr yağ.
160gr ton balığı kutusu kadar belki biraz daha büyük bir saklama kabı aldım içine marul, domates ve 160lık light ton balığını ekledim , üzerine nar ekşisi , zeytin yağı ve biber sosu döküp ağzını kapattım. marketten şekersiz müsli bar aldım çantadan çıkarığ çıkarıp yed
m.2. öğün Karbonhidrat : 150gr, protein 35gr, yağ 10gr (bunu tuvaltte yiyordum ama :D)
her neyse gelelim sıvı tüketimine marketten süt tozu aldım , yarım litre light süt aldım , 2 kutu meyveli yoğrut aldım. uygun miktarda yaklaşık 40gr proteini karşılayacak şekilde miksere döküp hepsini iyice çırptım 600lük kola şişesine doldurup yanımda götürdüm ve çay kahve içmek yerine bunu tükettim. yanında yine müsli bar yedim.
Vücut geliştirmede çareler tükenmez her şey sizin yaratıcılığınıza bağlı.