Geri git   Gym Center Vücut Geliştirme Forumu > Vücut Geliştirme > Beslenme
Beslenme Feuerbach "Ne yiyorsanız osunuz" derken Hegel idealizmini eleştirse de bizim için çok manidar bir söz.

LinkBack Seçenekler Stil

Okulda beslenme...
Alt 08-05-2010, 18:51   #1 (permalink)
Bodybuilding Member

Tecrübe Puanı: 0 Zoom123 is an unknown quantity at this point
Standart Okulda beslenme...

Selamlar sabahları gayet düzgün kahvaltı yapıyorum ama saat 8den akşam 5 e kadar okuldayım 9 saat boyunca nasıl beslenmeliyim?

kantinin yemekleri hiç hoşuma gitmiyor. yanımda ne götüreyimde tüketeyim bu zamanda?

boy 1.75 kilo 68.

amacım kilo almak değilde düzgün beslenirsem kas gelişimi daha düzgün olur diye düşünüyorum.

Alt 03-07-2010, 22:48   #2 (permalink)
Bodybuilding Addict

Tecrübe Puanı: 0 berk_guren is an unknown quantity at this point

Bodybuilding.com - Personalized Muscle Building & Fat Loss Guides bu sayfaya gir . sayfanın aşağısına doğru git..mavi bölümde kendini tanımla get your plan yaz .. nutrition bölümündeki videoyu izle

Alt 04-07-2010, 21:41   #3 (permalink)
Bodybuilding Extraordinaire

Tecrübe Puanı: 10 Twister is on a distinguished road

Protein ve karbonhidrat ihtiyacını karşılayabileceğin sağlıklı kaynaklar bulundurmalısın yanında. Eskiden dersaneye falan giderken küçük kutuda haşlanmış yumurta beyazları veya konserve ton balığı götürürdüm protein olarak, yanında da pilav. Pilav olmazsa, kepekli ekmek ya da yulaf ezmesi falan da olur, neyle birlikte tüketmeyi seviyorsan onunla karıştırarak hazırlar ve götürürsün yanında, o da olmazsa meyve götürürsün.

Alt 05-07-2010, 00:37   #4 (permalink)
Bodybuilding Addict

ya hoca doğru diyonda arakadaş ortamında komik oluyor oda.. o yüzden protein barlar ihtiyacı karşılıyor ben protein bar almasını öneririm..öğle yemeğinde zaten fırlar dışarı tavuk pilav yer..dert olmaz çıkışta o dediğin yumurta beyazı ton balığı pilav olayını halleder..protein bar lazım işte.

Alt 05-07-2010, 00:42   #5 (permalink)
Bodybuilding Addict

eğer protein bar pahalı gelirse bi kutu shaker ın içine bi porsiyon whey 2-3 yumurta akı ve meyve suyu koyup çantaya atarsa ne komik olur ne masraflı olur.. 1 gr yağ 15 gr karbonhidrat 35 gr protein içerir.. gayette lezzetli..yumurtanın tadı hissedilmiyor bile..antreamn sonrasıda iç bunu..

Alt 05-07-2010, 11:26   #6 (permalink)
Bodybuilding Extraordinaire

Tecrübe Puanı: 10 Twister is on a distinguished road

Başkalarının bir konu hakkında ne diyeceğini çok umursamak, buna göre hareket etmek, akıllı adam işi değil. Komik bulan da olur, gülen de olur, hoşuna giden de olur. Dışarıya aldırış etmek bir şey kazandırmaz. Komik olacak diye, yapılması gerekeni yapmamakla yol alınamaz bu sporda. Ben dersaneye giderken, ders arasında kutudan o söylediklerimi çıkarır yerdim kantinde. Başka kimse benzer bir şey yapmadığı için, kantindeki koca göbekliler şaşkınlıkla -bazıları gülerek- bakarlardı. Umursamamak lazım böyle şeyleri.

Protein bar tabii ki çok pratik bir çözüm ama düzenli kullanımı belli bir maliyet yükler. İsterse kullanabilir, faydalı da olur zaten. Maliyeti olabildiğince düşük tutarak, destek ürün kullanılmadığını varsayarak öneride bulundum. Malum, herkesin yaptığı spora ayırabileceği bütçe farklı, bu yüzden orta hâlli bir şeyler aramak durumunda olabiliyoruz.

Alt 05-07-2010, 12:42   #7 (permalink)
Bodybuilding Addict

tabi dediğin doğru fakat herkes bu kadar relax olamayabilir..ben olamama ihtimalini göz önünde tutup protein bar önerdim..yoksa tabiki taşıma kabındaki öğün protein bardan kaliteli ve ucuz..
eğer öğün taşımak istemiyorsa 2. mesajda yazdığım karışımı shaker ın içinde hazırlayıp shakerdan rahat rahat içebilir.. bu daha mantıklı geliyor bana...

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil