Arkadaşlar ant. öncesi beslenme hakkında düşüncelerinizi paylaşabilirmisiniz.ne yer ne içersiniz kaç saat önce neyaparsınız.
ben zaman zaman iş ten drek olarak salona geçtiğim için 2 saat öncesinden büskivi(tutku) ve çayla geçiştiriyorum üzeinde 500 kalori yazıyor ama protein 7 gr karbon.60 yağ ise 27 gr. nekadar basit ve yetersiz bir beslenme olduğunun farkındayım ama zaman kısıtlılığı..!
bisküvi ile antreman olmaz bea sende farkındasın zaten.
pilav + ton balıgı
veya makarna +7 yumurta beyazı .veya tavuk
hiç olmadı tavuk ve yumurta haşlayacak zamanım yoksa 300 gr pilav veya makarna yaparım .Makarna zaten yapması en kolay yemek iyi de karbonhidrat kaynagı 10 dakkika da yapılır ,pilavı yapmasıda kolay o da hadi 30 dakika da olsun.
antremandan 2 saat önce.
Tutku, bisküviler arasında yağ içeriği en fazla olanlardan biri. O kadar lezzetli olmasına neden olan şey de bu durum zaten. Bu yüzden ille bisküvi yiyeceğim diyorsan, başka bir ürüne yönelmen daha az zararlı olur senin için.
Pilav/Makarna+Tavuk/Yumurta yiyorum. İki saat ya da biraz daha fazla bir zaman dilimi sonrasında başlıyorum antrenmana. Genelde ideal antrenman öncesi öğünün bu tarz birşey olduğu kabul edilir.
Antrenmana üçüncü öğünümden sonra gidiyorum , 450 gr pirinci 3 e bölüp bu üç öğünde tüketiyorum. ilk öğünümde yumurta olurken diğer iki öğünümde tavuk göğsü oluyor. Kahvaltıdan sonra da bir iki meyve yiyorum
antremandan önce 2 öğün sağlam karbonhidrat almazsam antrmanda gözler karariyo.2 öğünde yaklaşık 400 gram k.hidrat almak benim için ideal.Herkese göre farklıdır tabi.
arkadaslarr antremandan önce 100 gr pirinc ve 5 yumurta beyazı yiyom bazen pirincin yerine 1 cay bardagı pekmez içiyom oda iyi oluyo.sizce pekmezde ant dan once uygunmudur?
arkadaslarr antremandan önce 100 gr pirinc ve 5 yumurta beyazı yiyom bazen pirincin yerine 1 cay bardagı pekmez içiyom oda iyi oluyo.sizce pekmezde ant dan once uygunmudur?
Pekmez antrenman öncesi için iyi bir seçim değil , basit karbonhidratlar sınıfına girdiğinden kana çabuk karışır ve antrenmanında gerekli olacak uzun süreli enerjiyi sana sağlamaz. Kan şekerini de tavan yaptıracağından peformansında sorun olacaktır. Bundan sonra antrenman öncesi öğününde pirinci 150 grama yumurtayı da 8`e çıkar ; daha verimli olur.
2 saat önce makarna yarım saat önce snikers tarzı çikolata (bi kaç tane)iki küçük meyve suyu bu kadar idare ediyor beni zaten en fazla 45 dakika antrenman yaparım
Konu bodyarda tarafından (14-12-2007 Saat 18:22 ) değiştirilmiştir..
en basit yontem, konserve lifgt ton baligi,ben hep oyle yapiyorum. bakkaldan biskuvi yerine 1 orta boy light ton alirsan ayak ustu yersin, isini fazlasiyla gorur,sadece tadı kotu...