Öncelikle herkeze merhaba internette dolanırken sitenizi ve yaptıgınız guzel calısmaları gördüm. hepinize şimdiden yardımlarnız için teşşekür ederim.
Gelelim soruma;
spora yeni başlamış bir kişi değilim yaklaşık 15 yıldır dans ve sporun içerisindeyim ama son 6 aydır bu vucut olaylarına girdim çok düzenli ve sıkı bir sekilde calısıyorum ve vucudumda bu calısmamın yararını gozle gorunur oranda goruyorum ama sorun suki cok kısa bi tarih icersinde kendi adıma büyük bir iş aldım ve vucudumun cok hızlı forma girmesi lazım ve internette söyle bi rejim gördüm
80-90 kilo arasındaki sporcular için
Sabah kahvaltısı:
5-6 adet yumurta 1 adet sarısıyla beraber
150 gram yulaf(sade)
15 adet zeytin(tuzsuz yıkanmış olarak)
yıkanmış taze salatalık ve domates
150 gram lor peynir
ara öğün:diyet proteini 1 ölçek 20-25 gram(ultimate iso cool kullanılabilir tecrübelerime göre diyette gayet işe yarıyor.)
Öğlen yemeği
300-400 gram haşlama tavuk veya 200-250 gram kırmızı et (yağsız dana)
1 tabağın yarısı kadar yağsız tuzsuz esmer pirinç
mevsim salatası
Yarım tabak haşlama sebze yemeği yenilebilir(yağsız tuzsuz)
içecek:şekersiz diyet kola yada maden suyu
ara öğün:diyet proteini 20-25 gram
Akşam yemeği:
300-400gram haşlama tavuk veya 150-200 gram kırmızı et
1 tabağın çeyreği kadar yağsız tuzsuz makarna
mevsim salatası
Akşamdan sonraki öğün:diyet proteini 20-25 gram
sormak istediğim bu rejimdeki ara öğünlerde yazan diet proteini bildiğimiz whey proteinle aynımı ve bu proteinın (25gr demisya) kullanımı nasıl (süt su toz
vb...)
şimdiden tekrar teşşekür ederim..
boy 1,88
kilo 86-87 arası tartılma zamanına gore değişiyor
Not: kilo problemım yok herkes sacmala guzel vudun dıyor ama sorun o can simidi deiğimiz bölgede.Dediğim gibi mayıs ayına aldığım iste sahnede üst kısmım çıplak olucağından o bölgeden kurtulmam lazım bu programada o yüzden başlıyorum dereniz onun yerine sunu sunu kullan oda olur tavsiyelere açığım..