Geri git   Gym Center Vücut Geliştirme Forumu > Vücut Geliştirme > Beslenme
Beslenme Feuerbach "Ne yiyorsanız osunuz" derken Hegel idealizmini eleştirse de bizim için çok manidar bir söz.

LinkBack Seçenekler Stil

Firinlanmis patates
Alt 13-05-2008, 22:02   #1 (permalink)
Fergus
Ziyaretçi

Standart Firinlanmis patates

Firinlanmis patatesi buzlukta muhafaza etmek mumkun mu? Bana tadi hic iyi gelmedi :(

Alt 13-05-2008, 22:22   #2 (permalink)
schtauffen
Ziyaretçi

neden ki?yani fırında pişirdikten sonra neden buzluk?direkt tüket gitsin. yani buzlukta tutunca oluşan bir yararı mı var acaba?varsa açıklarsanız bilgilenmiş oluruz.

Alt 13-05-2008, 22:53   #3 (permalink)
Fergus
Ziyaretçi

Daha sonra yiyebilmek icin tabiki. Ben genelde herseyi bol bol pisiriyorum; pirinc, makarna vs.. ve bunlari porsiyonlar halinde buzluga atiyorum.

Alt 14-05-2008, 10:02   #4 (permalink)
Bodybuilding Member

>>FastForward>> - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 >>FastForward>> is on a distinguished road

Pratiklik açısından iyi bir fikir aslında... Sonrasında da mikrodalga fırında ısıtıyorsun sanırım???
YASINADIN: spora basladigin zaman otomatikman vucut yorulucak vucut yorulunca bidahaki fiziksel aktivitede tekrar yorulmamak icin kas insa etme mekanizmasi devreye giricek bu devreye girdiginde dogal olarak daha cok beslenmeye ihtiyac duycaksin, daha cok beslenincede kas olarak kilo almaya basliycaksin. http://forum.gym-center.com/forum/yeni-baslayanlar/490-hizli-kilo-almam-icin-yardim-lutfen.html

Alt 15-05-2008, 21:59   #5 (permalink)
Fergus
Ziyaretçi

Alıntı:
>>FastForward>>´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Pratiklik açısından iyi bir fikir aslında... Sonrasında da mikrodalga fırında ısıtıyorsun sanırım???
Oyle yapsam daha kolay olur ama ben tavada isitiyorum, biraz su ilave ediyorum tava yanmasin diye, biraz tuhaf biliyorum :) Sen herseyi gunluk mu pisiriyorsun?

Konu Fergus tarafından (15-05-2008 Saat 22:02 ) değiştirilmiştir..

Alt 16-05-2008, 08:52   #6 (permalink)
Bodybuilding Member

>>FastForward>> - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 >>FastForward>> is on a distinguished road

Ben şu aralar pek yoğun olmadığımdan evde çok zaman geçiriyorum, o yüzden de her öğünü ayrı ayrı pişirecek zamanım oluyor. Ama yakında ben de sabahtan her şeyi pişirip buzluğa atabilirim, gerçekten çok pratik ;)
YASINADIN: spora basladigin zaman otomatikman vucut yorulucak vucut yorulunca bidahaki fiziksel aktivitede tekrar yorulmamak icin kas insa etme mekanizmasi devreye giricek bu devreye girdiginde dogal olarak daha cok beslenmeye ihtiyac duycaksin, daha cok beslenincede kas olarak kilo almaya basliycaksin. http://forum.gym-center.com/forum/showthread.php?t=490

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil