Mega Mass 4000 al 7 kg'luk. Sizin orada ucuzdur. Utku'nun dediği gibi antrenmanı iş çıkışında yap; antrenmandan 1,5 saat önce ve hemen sonra -soyunma odasında- olmak üzere iki defa iç. Antrenmandan 2 saat sonra da evde tavuk-pilav ye.
Utku'nun dediği gibi antrenman sonrası öğün VG açısından hayati öneme sahiptir. Bir şeyler atıştırmayla olmaz o iş.
7:45 - 8:15 Sabah Kahvaltisi (Yumurta, Beyaz Peynir, Corn Flakes, bazende pohca felan oluyor)
9:00 - 13:00 Is basi
13:00 - 14:00 Ögle Paydosu (Yulaf, Soya bezelyesi, tavuk, makarna, şnitzel, et dürüm vs..)
14:00 - 18:00 Ise devam
19:30 - 20:30 Aksam Yemegi (Kuru Fasülye, Pilav, Tavuk, Balik, Yulaf, cicibebe vs..)
21:00 - 22:30 Idman
23:00 -> Hafif biseyler atistirip yatiyorum, saat 8 den beri ayakta olmus oluyorum..
nerde hangi şartlarda çalıştıgını bilmemekle birlikte en sıkı fabrikalarda bile saat 10-10:30 arası 15dk ihtiyac molası veriliyor,sende bu saatlerde muhhakak yemelisin saat 13:00 kadar bekleme,mola vermiyosanız bile 1 hafta alışşan tavugunu pilavını yanında getirmeyi,bak gör 1 hafta sonra kimse hissetmez bile arada yemek yediğni ,5dk bile sürmez bi parça tavuk ile bi ölçü pilavı yemek..akşamdan yaparsın yatmadan, zaman geçtikce reflesk olur yemegı hazırlamakta , 5dkda çıkartıp yemekersin....bu dedimi saat 4-4:30 gibide yaparsan ogun sorunun kalmaz....bence sorun burda yemek yapmaya harcıcagın zmanda olur oda alışınca koymaz...
Konu ugursuz tarafından (16-11-2008 Saat 16:17 ) değiştirilmiştir..
he he ben tuvalette ton balığı yiyor, 10dklık çay/sigara molasında da evde hazırladığım yarım litre light süt ile 300gr meyveli yoğurt karışımını içiyordum :D Keşke bir kutu gainer alsaymışım en az 2-3 öğün içerdim işteyken. para yoktu sanırsam :\.
Alıntı:
BB´isimli üyeden Alıntı
Mega Mass 4000 al 7 kg'luk. Sizin orada ucuzdur. Utku'nun dediği gibi antrenmanı iş çıkışında yap; antrenmandan 1,5 saat önce ve hemen sonra -soyunma odasında- olmak üzere iki defa iç. Antrenmandan 2 saat sonra da evde tavuk-pilav ye.
Utku'nun dediği gibi antrenman sonrası öğün VG açısından hayati öneme sahiptir. Bir şeyler atıştırmayla olmaz o iş.
Alıntı:
ugursuz´isimli üyeden Alıntı
nerde hangi şartlarda çalıştıgını bilmemekle birlikte en sıkı fabrikalarda bile saat 10-10:30 arası 15dk ihtiyac molası veriliyor,sende bu saatlerde muhhakak yemelisin saat 13:00 kadar bekleme,mola vermiyosanız bile 1 hafta alışşan tavugunu pilavını yanında getirmeyi,bak gör 1 hafta sonra kimse hissetmez bile arada yemek yediğni ,5dk bile sürmez bi parça tavuk ile bi ölçü pilavı yemek..akşamdan yaparsın yatmadan, zaman geçtikce reflesk olur yemegı hazırlamakta , 5dkda çıkartıp yemekersin....bu dedimi saat 4-4:30 gibide yaparsan ogun sorunun kalmaz....bence sorun burda yemek yapmaya harcıcagın zmanda olur oda alışınca koymaz...
Bu Weider Mega Mass 4000'i bana önermistiniz.. Ben ise su siralarda almaya niyetliyim. Bugun supplement-shop'a gittim. Ellerinde bulunup bulunmadigini sordum.. Var, 69 € verebilirim fakat tavsiye etmem dedi ve samimi ve inandirici bir konusma yapti. Peki ne önerirsiniz dedim?
Hem fiyat olarak bu ürünler fiyat olarak daha cazip hemde daha cok verim alacagimi söyledi. Acikcasi kafam karisti almadan geri dondum.. Icinde cok seker oldugunu söyledi. Bunu evde kendinde yapabilirsin, vanilya ve sekeri karistirarak dedi. Weider firmasi yillardir yeni bir ürün cikarmiyor, sen 90 model bir ürün almak istermisin dedi? Sana satabilirim ama parani cöpe atmani istemiyorum dedi..
Bana o jumbo denilen ürünün kücük posetcikler halinde test ürününü verdi.. Denememi istedi.. Bugun antrenman sonrasi ictim.. Tadi gayet güzeldi, oda cok sekerliydi..
Kafam cok karisti.. Sanki calisan Scitec Nutrition icin calisiyordu. Kilo alirsin fakat kas olarak degil, göbek olarak alirsin dedi..
Bu arada benimle ilgilenen adamda yirmi yildir bu sporun icinde oldugunu profesyonel anlamda bu isten para kazandigini söyledi.. Ismini sordum eve gelince bir arastirma yaptim.. Dogruymus..
İlla ki bir gainer alacağım diyorsan en iyisi BSN True Mass`tır. Weider 2000 ve 4000 biraz eski olabilir ama ben verim almayanını görmedim. Neredeyse tüm gainerlarda da yoğun miktarda şeker bulunur.