en son ağustos ayında aldım. Son aylarda kapağı bile yerine geri koymama yetti. Bir ay 20 günde spartacus vücuduna sahip olun diyordu, ikinci ay 15 günde yağ yakıp kas kazanın diyordu ve smack down güreşçisinin karın antrenmanını yayınlıyoruz diyordu bir başka ay ise jay cutler ın olympia antrenmanı diyordu ki daha yazmadığım çok şey var ki bunların hepsi kapakta. İşin özü kapağında saçma sapan şeyler yazan, mankeni dizi oyuncusunu vücutçu resmi diye koyan bir dergiye ben 7 lira vermem her sayıda bir 36 tam sayfa reklam varsa üstüne üstlük şu forumdaki makalelerin verdiği bilgilerin 10da 1 ini veremeyecek kadarlarsa hiç vermem. Ha birde şampiyonlar şampiyonu olarak Murat Gönül röportajını yapmışlardı ki tamamen bom boş bir yazıydı ya bildiklerini söylemiyor yada bşr bildiği yoktu, gerçi ülkemizde bu konuda ne kadar bilgili adam var tartışılır. Her neyse ben daha çok eleştiri yazarım vücut geliştirme dergisi değil bu, bu konuda en adam akıllı dergiler Flex , muscular development , iron man ve muscle mag bulabilirseniz bunları bulup okuyun.
|