Geri git   Gym Center Vücut Geliştirme Forumu > Gym Center > Gym-Market.Com
Gym-Market.Com Gym-market.com alışveriş sitemiz ile ilgili öneri, şikayet veya tebriklerinizi bu bölüme yazabilirsiniz.

LinkBack Seçenekler Stil

Muscle & Fitness - Reklam
Alt 01-06-2010, 19:02   #1 (permalink)
Admin

Coldfire - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 10 Coldfire is on a distinguished road
Icon14 Muscle & Fitness - Reklam

Arkadaşlar,

bildiğiniz gibi Muscle & Fitness dergisi geçen ay Türkiye' de yayına başladı. Haziran sayısını şuan bayilerde bulabilirsiniz.

Bu güzel çalışmayı desteklemek için biz de reklam vermeye karar verdik, Haziran sayısında Gym Market reklamımızı görebilirsiniz.

Alt 01-06-2010, 23:13   #2 (permalink)
Bodybuilding Extraordinaire

Tecrübe Puanı: 10 Twister is on a distinguished road

Türkiye'de yayına başladığı ilk sayı olan mayıs sayısını okumuştum; içeriği fena değildi. Derginin genelinde reklamlara ciddi miktarda yer verilmişti. Haziran sayısını da bugün gördüm d&r'da. Takip edilesi bir dergi.

Alt 02-06-2010, 12:39   #3 (permalink)
Moderator

εг∫¡ŋ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 10 εг∫¡ŋ is on a distinguished road

Geçen ay almamıştım ama bu ay merak edip aldım, 3 yıl önce çevirdiğimiz makalelere ve 3 yıldır doğruluğunu anlatmaya çalıştığımız konulara yeni yer verilmiş :D

Alt 28-11-2010, 02:04   #4 (permalink)
Bodybuilding Freak

Dark Defender - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 33 Dark Defender is on a distinguished road

en son ağustos ayında aldım. Son aylarda kapağı bile yerine geri koymama yetti. Bir ay 20 günde spartacus vücuduna sahip olun diyordu, ikinci ay 15 günde yağ yakıp kas kazanın diyordu ve smack down güreşçisinin karın antrenmanını yayınlıyoruz diyordu bir başka ay ise jay cutler ın olympia antrenmanı diyordu ki daha yazmadığım çok şey var ki bunların hepsi kapakta. İşin özü kapağında saçma sapan şeyler yazan, mankeni dizi oyuncusunu vücutçu resmi diye koyan bir dergiye ben 7 lira vermem her sayıda bir 36 tam sayfa reklam varsa üstüne üstlük şu forumdaki makalelerin verdiği bilgilerin 10da 1 ini veremeyecek kadarlarsa hiç vermem. Ha birde şampiyonlar şampiyonu olarak Murat Gönül röportajını yapmışlardı ki tamamen bom boş bir yazıydı ya bildiklerini söylemiyor yada bşr bildiği yoktu, gerçi ülkemizde bu konuda ne kadar bilgili adam var tartışılır. Her neyse ben daha çok eleştiri yazarım vücut geliştirme dergisi değil bu, bu konuda en adam akıllı dergiler Flex , muscular development , iron man ve muscle mag bulabilirseniz bunları bulup okuyun.

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil