Geri git   Gym Center Vücut Geliştirme Forumu > Gym Center > Gym-Market.Com
Gym-Market.Com Gym-market.com alışveriş sitemiz ile ilgili öneri, şikayet veya tebriklerinizi bu bölüme yazabilirsiniz.

LinkBack Seçenekler Stil

gym market alış veriş
Alt 15-07-2008, 13:10   #1 (permalink)
Bodybuilding Member

Tecrübe Puanı: 24 ozzy54 is on a distinguished road
Standart gym market alış veriş

Benim gym marketten 8 ay için de 6 adet siparişim oldu. bana lazım olan suplementleri burdan karşılıyorum.sürekli olarak alışverişleri burdan yapanlara puan veye indirim yapma yani bir ayrıcaklık yapmaları gerektiğne inanıyorum.Bir çok sitede bu tarzda kampanyalar olduğunu görüyorum hani derlerya ayak alışkanlığı oldu bende gym market Acaba ilgililer bu konuyu bi düşünebilirlerm
Saygılarımla

Özay ACAR

Alt 22-05-2009, 19:33   #2 (permalink)
Bodybuilding Member

Tecrübe Puanı: 0 Bayfe is on a distinguished road

Aynen katılıyorum

Alt 23-07-2009, 00:59   #3 (permalink)
Admin

Coldfire - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 10 Coldfire is on a distinguished road

Benim gördüğüm kadarıyla verilen puanlar çok ciddiye alınacak birşey değil, aslında bizimde yapmak istediğimiz birşey ama sitede böyle bir altyapı olmadığı için uygulamak zor olur herhalde yazılımcı arkadaşlarla görüşeceğim.

Bu şartlarda da iyi imkanlar sunduğumuzu zannediyorum, Vade farksız taksit yapıyoruz, 50 tl üstü siparişlerde kargo ücreti almıyoruz, Shaker gibi hediyeler gönderiyoruz, ithalatçı firmalarla görüşerek kampanyalarla fiyatları daha uygun hale getirmeye çalışıyoruz. Siparişlerinizin sizlere en kısa sürede ulaşması için 300 civarında ürünü stoklarımızda tutuyoruz, fiyatları daha yüksek olmasına rağmen en iyi çalışan kargo firması olan Yurtiçi kargo ile çalışıyoruz. Ürünler sıcaktan etkilenmesin diye depomuzda 24 saat klima çalışıyor...vb

İlginiz için teşekkür ederim.

Alt 23-07-2009, 21:12   #4 (permalink)
Bodybuilding Extraordinaire

Tecrübe Puanı: 49 guardbody is on a distinguished road

ben site kurulduğu yıllardan beri üyeyimdir sanırım.hani derlerya kimler geldi kimler geçti ben o zamanlardan fazla kimse hatırlamıyorum.bir elin parmaklarını geçmeyen bu eskilerin fikrini alacak olursanız kampanyaları fazla tatlı olan firmaların suyu çoktan çıktı.bazıları ilk senesini doldurmadan marka ismini değiştirdi ve yeniden piyasada tutunmaya çalıştı.gym-center bu markalara karşı daha temkinli davranarak ve yüksek kar marjlarına aldanmadan emin olun ki müşterisini koruma altına almıştır.ürün portföyünü dahada genişletecek seviyede imkanları olmasına rağmen bu şekilde temkinli yaklaşması bile benim için bir kampanyadır.
ilk hard lıne proteın tozumu buradan almıştım.ilk amino 2200 kullanmamıda coldfıre sağlamıştır.telefon açtığımda sadece fiyatı söyleyip siparişi yazmaz seçenekler arasından bana uygun olan kısım içinde kendi fikirleri ile yardımcı olur.benim önerilerim olduğu zamanda mutlaka değerlendirir.bu sadece benim için değil hepiniz için geçerli.gym center sadece maddiyat üzerine kurulu olsa idi alışverişe dayalı bir bilgi paylaşımına zorlanırdınız.ismi lazım değil sitenin birinde bir firma yetkilisi aynen şu cümleyi kullanmış ve benden sert bir tepki almıştı...''sürekli firmamızı tebrik etmeniz bizlere birşey kazandırmıyor.alışverişleriniz ilede desteğinizi gösterin.tabi bu lafı söylerken türkiyenin en fahiş fiyatına sattığınıda belirtmesi gerekirdi ama o belirtmeyince ben belirttim.
lafın kısası fiyatlar marka bazında 3 yukarı veya 3 aşağı aynıdır.ben şahsen tercihimi iz bıraktığım sitenin alışveriş mağazası var ise oradan yana kullanmak isterim.yıllardır çizgi bozulmadı ise bence doğru yolda gidiliyor.
hazır konu açılmışken yıllarıdr çikolatalı proteın tozuna aşina biri olarak ilk defa muzlu %80 whey aldım kampanyayı görünce.hafta başında denedim ve bence sizde en kısa sürede deneyin.inanılmaz bir lezzet.spor yapmasam bile zevk için içmek isterim.3,5 kg 150-160 liraya oldukça makul bir fiyat.yanındaki bcaa ise yaz aylarında yaşanılacak kas yıkımı için ideal bir ürün olmuş.shaker için de ayrıca teşekkürler.

Alt 25-07-2009, 11:21   #5 (permalink)

king - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 48 king is on a distinguished road

Merhaba Guardbody,

hardline'dan memnunmusun ürünün fiyatı çok uygun ancak marka herzaman kafamda soru işareti olmuştur.

Alt 25-07-2009, 12:42   #6 (permalink)
Moderator

εг∫¡ŋ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 10 εг∫¡ŋ is on a distinguished road

whey wheydir. içindeki ekstra amino asit profili değişip (bcaa , glutamin vb.) fiyat artar o kadar. param olsa hemen alırdım . pahası artan supplement piyasasında yanında bu fiyata bcaa da veriliyorsa kaçırmamak lazım.

Alt 26-07-2009, 09:22   #7 (permalink)

Tecrübe Puanı: 49 guardbody is on a distinguished road

king; marka önemli değil demem hata olur.çunki açıklamamda belirttiğim gibi türkiye piyasasında öyle markalar belirdiki üzerinde yüzde 80 whey proteın yazıyor,serving sıze kısmını inceliyorsun 92 çıkıyor.adamlarsa sorduğunda ise over doze kullandık diye saçma bir açıklama yapıyorlar.foyaları ortaya çıktığında ise isim değiştirme yolunu seçerek kalan stokları eritmeye çalışıyorlar.analiz sonucuna bakacak olursanız değerler 65 civarında çıkıyor.bu ürün okadar fazla kar bırakmasına rağmen gym-center stoklarına hiçbir zaman girmedi.çunki bahsettiğim gibi yapılan yorumlara istinaden müşteri herzaman koruma altındaydı.
marka bazında şüphelerinize gelince bu sene tüm ürünleri ile ilgili firma sahibi Serhat bey analiz sonuçlarını yayınladı.kesinlikle şüpheye düşecek bir durum yok.ben proteın tozu ve aminosunu kullanmış biri olarak diğer markalar ile arasında uçurum bir fark göremedim.bulk dönemde %80 whey ve diyet döneminde ise bi pro bence en ideal proteınler.özellikle bi pro seviyesinde proteın tozuna ben fazla rastlamadım.marka bağımlılığı ülkemizde revaçta olduğu için sadece ambalaja KALİTE demek bizim ülkemiz sporcularının doğasında var.

Alt 27-07-2009, 21:17   #8 (permalink)

Tecrübe Puanı: 39 srht55 is on a distinguished road

hardline bipro dillere destan ama maddi olarak zorladıgı için hiç kullanamamıstım.750 grlık posetlerinden 2 tane almıstım zamanında gym-centerdan hatta cok uygundu fiyatı ozman ben diğer kullandıklarımla arasında büyük fark görmedim.

Alt 13-03-2010, 12:02   #9 (permalink)
Bodybuilding Member

Kemairon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 Kemairon is an unknown quantity at this point

Tebrikler 18 saatte ürün elime ulaştı.

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil