Geri git   Gym Center Vücut Geliştirme Forumu > Vücut Geliştirme > Beslenme Destek Ürünleri > Karbonhidrat ve Kilo Aldırıcılar
Karbonhidrat ve Kilo Aldırıcılar Gainerlar.

LinkBack Seçenekler Stil

kilo almak için ne önerirsiniz
Alt 04-10-2008, 22:43   #1 (permalink)
Bodybuilding Member

Tecrübe Puanı: 0 erpeker is on a distinguished road
Standart kilo almak için ne önerirsiniz

merhaba arkadaşlar ben solgar v 2000 ve bulk kullanıyorum bir aydır şimdi sabahları da cornflakes ile destekledim kilo almak istiyorum. bana tavsiyeleriniz nelerdir ne kullanmamı önerirsiniz 170 boyunda 53 kilodayım herkese teşekkürler

Alt 05-10-2008, 09:37   #2 (permalink)
Iron Man

ronnie_utku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 60 ronnie_utku is on a distinguished road

Arkadaşım bodybuilding yapmaya başladıysan belli bir zaman sonun da zaten kilo alırsın.sana önerim günlük 3000 kalorılık bır beslenme programı olur.

Alt 05-10-2008, 10:51   #3 (permalink)
Bodybuilding Freak

Dark Defender - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 35 Dark Defender is on a distinguished road

Birader forum şişmanlama forumu değil "Vücut Geliştirme" forumu. Önce bir salona başla , hocandan gerekli programları ve beslenme düzenini al ondan sonra değişiklik olmazsa foruma başvur.

Alt 06-10-2008, 00:13   #4 (permalink)
Bodybuilding Newbie

Tecrübe Puanı: 25 tilki is on a distinguished road

Alıntı:
erpeker´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
merhaba arkadaşlar ben solgar v 2000 ve bulk kullanıyorum bir aydır şimdi sabahları da cornflakes ile destekledim kilo almak istiyorum. bana tavsiyeleriniz nelerdir ne kullanmamı önerirsiniz 170 boyunda 53 kilodayım herkese teşekkürler
Kilo almak (burda kasıt yağdır) için çok yemekten çok sinidirim sistemini yavaşlatman önemlidir, ya da dengesini bozman; mesela yemek yerken su içmelisin, her gün seyrek ama oturduğun yemekten aşırı doyarak kalkmalısın ki burda sistemin kıtlık hissine kapılıp bir dahaki yemek vakti uzak olduğundan depo yapacaktır. Hareket etmemelisin, ne kadar az haraket edersen sindirim sistemin o kadar az çalışır..

Tüm bu sağlıksız önerileri yapmayı göze alıyorsan kilo alırsın..

Alt 06-10-2008, 08:57   #5 (permalink)
Iron Man

Alıntı:
tilki´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Kilo almak (burda kasıt yağdır) için çok yemekten çok sinidirim sistemini yavaşlatman önemlidir, ya da dengesini bozman; mesela yemek yerken su içmelisin, her gün seyrek ama oturduğun yemekten aşırı doyarak kalkmalısın ki burda sistemin kıtlık hissine kapılıp bir dahaki yemek vakti uzak olduğundan depo yapacaktır. Hareket etmemelisin, ne kadar az haraket edersen sindirim sistemin o kadar az çalışır..

Tüm bu sağlıksız önerileri yapmayı göze alıyorsan kilo alırsın..

nerden duyduğunu bilmiyorum ama yanlış bilgileri doğru zannettiğin çok açık.yemek araları uzak olması en kötü şeydir. 5 6 öğün beslenmek gerekir.bir de yemek yerken su içilmez.bu sadece senı tıkar.başka bir işe yeramaz.

Alt 06-10-2008, 16:03   #6 (permalink)
Bodybuilding Freak

Tecrübe Puanı: 34 rocy is on a distinguished road

yemekten sonra su içince mide büyüyor o yüzden bir daha ki sfere daha fazla yemek yiyosun doymak için bunu söylemek istedi galiba

Alt 07-10-2008, 00:08   #7 (permalink)
Bodybuilding Member

Tecrübe Puanı: 0 erpeker is on a distinguished road

ben muğlanın köyceğiz ilçesindeyim ve burada salon yok sadece 5 kiloluk iki dambıl var bana önerebileceğiniz bi yiyecek listesi veya beslenme programı varmı hem kilo almak hem de vücudumu geliştirmek istiyorum burada danışabilceğim birleri olmadığı için sizlerin uzmanlarımızın vereceği bilgilerireferans alacağım sıfırdan başlayan biriyim ayrıntılı bilgi verirseniz sevinirim teşekkür ederim.

Alt 07-10-2008, 08:48   #8 (permalink)
Iron Man

Alıntı:
erpeker´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ben muğlanın köyceğiz ilçesindeyim ve burada salon yok sadece 5 kiloluk iki dambıl var bana önerebileceğiniz bi yiyecek listesi veya beslenme programı varmı hem kilo almak hem de vücudumu geliştirmek istiyorum burada danışabilceğim birleri olmadığı için sizlerin uzmanlarımızın vereceği bilgilerireferans alacağım sıfırdan başlayan biriyim ayrıntılı bilgi verirseniz sevinirim teşekkür ederim.
bu iş 5 kiloluk dumbellerle olsaydı herkez vucutcu olurdu.bu işiyapmak istiyorsan eve bir kaç alet alman lazım.

Alt 07-10-2008, 18:01   #9 (permalink)
Bodybuilding Newbie

Tecrübe Puanı: 25 tilki is on a distinguished road

Alıntı:
ronnie_utku´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
nerden duyduğunu bilmiyorum ama yanlış bilgileri doğru zannettiğin çok açık.yemek araları uzak olması en kötü şeydir. 5 6 öğün beslenmek gerekir.bir de yemek yerken su içilmez.bu sadece senı tıkar.başka bir işe yeramaz.
Konuyu açan kişi, kilo almak istediğinden bahsetmiş, kısaca kilo almak, yağlanmak yani. Sen direk olarak benim yazdığım bür cümleyi okuyup yanlış yorumda bulunmuşsun, ilk mesajdan itibaren okursan konuya daha düzgün bakabilirsin keza ben yazdığımın sonunda söylediklerimin sağlıksız olduğunu ve sadece yağlanabileceğini anlattım.. vs vs vs..

edit: yemek yerken su içme konusu şöyledir; normal şartlarda mide sıvısını salgılar ve yemek gerektiği şekilde öğütülür, fakat yemek sırasında içilen su mide sıvısını(ya da salgısını) etkisizleştirir ve sinrim sistemini yavaşlatır ya da bozar..

Yazdıklarımda anlatmak istediğim soruyu soran kişinin biraz düşünmesini sağlamaktı, sağlıksız olduğunu bile bile kimse bunları yapmaz diye düşünüyorum..

Konu tilki tarafından (07-10-2008 Saat 18:17 ) değiştirilmiştir..

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil