arkadaşlar bu siteden 2 hf ta önce 3 kg lık megamass 2000 proteın tozu aldım yanına birde All Stars Gain Plex 1.5 kg lık almak istiyorum sizce nasıl olur ikisini kullanmam nasıl? ayrıca site sahibi veya sorumlu olan kışı ile forumda yazışma şansım varmı var ise forumda kim ile yazışmalıyım? birde enerji için birşeyler arıyorum sizce ne olmalı? tşkkrlr.
Megamass* protein tozu değil* kilo alımını desteklemeye yönelik bir ürün. İçerisindeki yüksek miktardaki karbonhidrat* sana ihtiyacın olan enerjiyi zaten verir. (Antrenmanda iyi performans için* güzel enerji verecek diye sadece bu ürüne tüm ümitlerini bağlayıp da beslenme düzenindeki istikrarı bozarsan* üründen beklediğin verimi tam olarak alamazsın* bu önemli bir detay.) Bu ürünü kullanacaksan yanına başka bir kilo aldırıcı -verdiğin örnekteki All Stars Gain Plex- alman tamamen gereksiz. İlle de birşey daha alacağım diyorsan* kaliteli bir whey protein tozu alarak kendine daha fazla fayda sağlayabilirsin. Whey alacaksan* ürün tavsiyesini ilgili sabit başlık altında alabilirsin.
İki tane gainer almana gerek yok. Değer'in de dediği gibi yanına bir protein tozu alabilirsin. Ya da seviyen müsait ise creatin. Ama tabi bunların işe yaraması için de yeterli sayıda ve kaliteli öğün yiyor musun orası önemli.
valla doğruyu söylemek gerekirse megamass 2000 i kullandım ama bende pek bişi anlamadım :D whey protein daha çok işime yaradı bana kas olarak bana 2 kilo aldırdı . hatta biz mega massı 2 böldük diğer arkadaş pek içmedi ewe gelenler sıcak su ile karıştırıp nescuik niyetine içiyorlardı onunkini:D oda bitti gitti. ama 4000 çok iyiymiş
sevgili kardeslerim iyi günler bende mega mass alıcaktım weider cok kararsız kaldım arkadasımla beraber universal whey pro aldık beslenmeme dikkat ediyorum günlük protein ihtyacımı karsılamak icin kendmi cok zorlayıp günde 9 yumurta beyazı yiyorum tavuk makarna kırmızı et sizce bu üründen fayda görebilrmiyim henüz elime gecmedi ürün bugün gecicek insallah ama kullanan veya bilen varsa bilgilendirilmek isterim tesekkürler