Geri git   Gym Center Vücut Geliştirme Forumu > Vücut Geliştirme > Beslenme Destek Ürünleri > Karbonhidrat ve Kilo Aldırıcılar
Karbonhidrat ve Kilo Aldırıcılar Gainerlar.

LinkBack Seçenekler Stil

universal whey pro kullanmıs olan arkadaslar sporcular varsa bilgilendirebilirmi beni
Alt 22-06-2009, 19:57   #1 (permalink)
Bodybuilding Member

Tecrübe Puanı: 0 bodyci genclik is on a distinguished road
universal whey pro kullanmıs olan arkadaslar sporcular varsa bilgilendirebilirmi beni

sevgili bu sporu yapan güzel insanlar degerli kardeslerim biz gym marketten cok sevdigim bi ömürlük dostum kardesimle universal whey pro siparis ettik ürün sanırız yarın gecicek elimize ama forumlardan bi bilgi alamadik istedigimiz gibi eger bu ürünle ilgili bilgisi olan hani kullanmamıs olsa bile bildigi seyleri bizle paylasmak isteyen arkadaslardan rica ediyorum eger bildiginiz seyler varsa paylasmaktan cekinmeyelimm tesekkürler herkeze bu sporda basarılar dilerim (:

Alt 22-06-2009, 20:06   #2 (permalink)
onr
Bodybuilding Member

Tecrübe Puanı: 0 onr is on a distinguished road

evet bende bodyci geçlik gibi düşünüorum ürün elime yeni geçti bgn itiabryle 4. kez içtim ama bir faydasını göremedm :p =)))

Alt 22-06-2009, 21:28   #3 (permalink)
Bodybuilding Freak

Dark Defender - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 35 Dark Defender is on a distinguished road

ne türlü bir fayda bekliyorsun ki ? adı üstünde beslenme desteği gün içinde iyi beslenip bununla desteklersen faydasını görürsün. universal ürünleri iyidir. dandik bir marka olmadığı sürece her türlü whey proteininin vereceği fayda aynıdır içeriğindeki amino asit çeşidi değişir o kadar onun da aman aman bir farkı olmaz önemli olan beslenmeniz.

ekleme :
ha bir de 2 ölçek protein tozu içip güçte patlama olacak diye umut edenler var :D ilahi.

Alt 22-06-2009, 21:44   #4 (permalink)
Iron Man

ronnie_utku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 60 ronnie_utku is on a distinguished road

ek beslenme ürünlerinden medet ummak bu spora ters o kadar çok şey var ki yapılması dereken ek beslenme ürünleri en sonda gelir.

Alt 23-06-2009, 15:30   #5 (permalink)
Bodybuilding Member

öncelikle cevap verdiginiz icin tesekkür ederim ben günde 9 yumurta beyazı yiyorum 1.90 boyum 81 de kilom bu ürünü aldım ek takviye olarak istedigim yagsız kas kütlesi umarım ise yarar ama bu sporda yeni sayılırım 2inci yılım tavsiyelerinizi bilgilerinizi paylasırsanız sevinirim kardeslerim

Alt 23-06-2009, 20:46   #6 (permalink)
Bodybuilding Extraordinaire

Tecrübe Puanı: 51 guardbody is on a distinguished road

proteın tozuna bazı karışımlar ekleyerek değerliliğini daha fazla arttırabilirsin.bu karışımları sabah ve gece yatmadan önce alırsan uzun süreli proteın+karbonhıdrat elde etmiş olursun.

Alt 24-06-2009, 10:25   #7 (permalink)
Bodybuilding Member

tesekkür ederim guardbody. ürün elime gecti dün ilk kullanımımıda yaptım tadıda hos süt biraz mide bulandırıcı ama olsun napalım (: buarada guardbody bazı karıısmlar nasıl ekleyebilirim mesela örnek verirmisin rica etsem

Alt 24-06-2009, 10:58   #8 (permalink)
Iron Man

ronnie_utku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 60 ronnie_utku is on a distinguished road

su ile alırsan karbonhidrat alamazsın, süt ile alırsan kana geç karışır ve karbonhidrat da alırsın.meyve suyu ile alırsan kana hızlı karışır ve karbonhidratla beraber şeker de almış olursun.içine muz,bal,kivi,çilek soya unu vb şeyleri katıp mıkserde karıştırabılırsın.yani sana kalmış.idman sonu muhakkak (%100)meyve suyu ile almanı öneririm.ben hiç karıştırmadım. protein tozunu direk meyve suyu ile cumburlop.

Alt 24-06-2009, 20:40   #9 (permalink)
onr
Bodybuilding Member

Tecrübe Puanı: 0 onr is on a distinguished road

bodyci gençlik ben bugun 5. kaşıı aldım ve gözle görülür bir gelişme gördüm :P =)))

Alt 24-06-2009, 20:49   #10 (permalink)
Bodybuilding Member

hocam cok tesekkür ederim de ben sey anlayamadım meyve suyuyla normal karıstırıp mı alıcam ya bunu sütle kullanamıyorum cünkü midem bulanıyo ya :D ronnie utku cok tesekkür ederim tavsiyeleriini gercekten deniycem ama meyve suyu olayını tkrar anlatırmısın rica etsem .. onr sevgili kardesim beni cok aydınlattın icim rahatladı :D (: haberlerinin devamını bekliyorum kasık kasık :D

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil