Geri git   Gym Center Vücut Geliştirme Forumu > Vücut Geliştirme > Beslenme Destek Ürünleri > Karbonhidrat ve Kilo Aldırıcılar
Karbonhidrat ve Kilo Aldırıcılar Gainerlar.

LinkBack Seçenekler Stil

Hardline Pro Gainer 4.5Kg
Alt 03-12-2007, 22:01   #1 (permalink)
Bodybuilding Extraordinaire

Tecrübe Puanı: 47 Azazel is on a distinguished road
Standart Hardline Pro Gainer 4.5Kg

Arkadaşlar bu ürün hakkında bilgileriniz nelerdir acaba?

İnternet üzerinden bazı forumları takip ettim, kullanan herkes acaip memnun. Ben Optimum Whey'den bile bu kadar memnun olanını görmedim :D
Garip tabi biraz, aramızda kullanan arkadaşlarımız var mı acaba? Ayrıca içerisindeki karbonhidratın kaynakları hakkında bilgisi olan(Maltodextrin-Dekstroz vs...Yani basit şeker/kompleks şeker oranı nedir?)) varsa fikirlerini paylaşsınlar lütfen bizimle...

Saygılarımla...

Alt 03-12-2007, 22:11   #2 (permalink)
Moderator

εг∫¡ŋ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 10 εг∫¡ŋ is on a distinguished road

Şeker oranı çok yüksek olduğu için bazı sporcularda baş ağrısı yapmıştı.

Alt 04-12-2007, 11:14   #3 (permalink)
Bodybuilding Extraordinaire

Tecrübe Puanı: 47 Azazel is on a distinguished road

Evet, o konuda bilgim var. Kan şekerinin ani yükselmesinden kaynaklanıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Benim için önemli olan aslında şu nokta; şeker içeriğinin ne kadarı kompleks şekerden oluşuyor? İçerisinde glukoz polimeri(Biri biliyorsa anlatsın lütfen bu şekeri), kristalize fruktoz ve dekstroz bulunuyormuş. Oranları bir yazsa...

Alt 04-12-2007, 16:27   #4 (permalink)
Bodybuilding Member

Tecrübe Puanı: 0 bodyarda is on a distinguished road

ben bu ürünü kullandım kilo alımı konusunda beni tatmin etmedi fakat antremandan önce aldığımda yeterli enerjiyi rahatça sağladı ayrıca baş ağrısı problemiyle karşılaşmadım...

Alt 05-12-2007, 14:18   #5 (permalink)
Moderator

εг∫¡ŋ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 10 εг∫¡ŋ is on a distinguished road

Alıntı:
Azazel´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Evet, o konuda bilgim var. Kan şekerinin ani yükselmesinden kaynaklanıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Benim için önemli olan aslında şu nokta; şeker içeriğinin ne kadarı kompleks şekerden oluşuyor? İçerisinde glukoz polimeri(Biri biliyorsa anlatsın lütfen bu şekeri), kristalize fruktoz ve dekstroz bulunuyormuş. Oranları bir yazsa...

glukoz polimeri bitkisel karbonhidrattır.

Alt 03-02-2008, 21:56   #6 (permalink)
ersoyki
Ziyaretçi

Alıntı:
bodyarda´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ben bu ürünü kullandım kilo alımı konusunda beni tatmin etmedi fakat antremandan önce aldığımda yeterli enerjiyi rahatça sağladı ayrıca baş ağrısı problemiyle karşılaşmadım...
arkadasım bu üründen bende aldım bu ürünü antrenmandan öncemi yoksa sonramı içecez. ben sonra içiyorum yanlışmı yapıyorum acaba. bide günün herhangi bivaktindede içilebilirmi içilebilirse aç veya tok karnamı. bu ürün 5 ölcek 500 gramlık sütle karıstırılıyor. diyelimki antrenmandan sonra içicem bunun hepsinimi bitirmek zorundamıyım peki? yani 500 gram süt 150 gr toz? tsk ederim ilgilenirsen

Alt 08-02-2008, 14:52   #7 (permalink)
Bodybuilding Member

Tecrübe Puanı: 0 bodyarda is on a distinguished road

Alıntı:
ersoyki´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadasım bu üründen bende aldım bu ürünü antrenmandan öncemi yoksa sonramı içecez. ben sonra içiyorum yanlışmı yapıyorum acaba. bide günün herhangi bivaktindede içilebilirmi içilebilirse aç veya tok karnamı. bu ürün 5 ölcek 500 gramlık sütle karıstırılıyor. diyelimki antrenmandan sonra içicem bunun hepsinimi bitirmek zorundamıyım peki? yani 500 gram süt 150 gr toz? tsk ederim ilgilenirsen
Ben antrenmandan 1 saat önce 500 gr süte 150 gr toz şeklinde kullandım,aynı karışımı antrenmandan sonrada tekrarladım.Antrenmandan sonra içmen yanlış değil fakat bir saat öncede alırsan daha fazla faydasını görürsün tabi bu benim görüşüm ben bu şekilde kullandım 4-5 kilo kadar aldım aynı zamanda pro gainer ile birlikte aminoda kullandım.Tok karnına içersen biraz zorlanabilirsin fakat antrenmandan sonra aldığında 250 gr süte yarım saat arayla alırsan daha rahat bir içim olur(Bu arada süt % 0 yağ içersin)

Alt 14-02-2008, 18:14   #8 (permalink)
ersoyki
Ziyaretçi

saolasın tesekkürler

Alt 19-12-2008, 12:10   #9 (permalink)
Bodybuilding Enthusiast

Kaanrlz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 32 Kaanrlz is on a distinguished road

arkadasımda bu üründen aldı içindeki ölçekle 5 ölcek dimi? bi kavanozu doldurduda cünkü biraz şaşırdı cocuk :D ben bunu nasıl 500 ml sütle karıstırıp içiyim die bakakaldı ayrıca antremanlardan oncemı sonramı tercih etmeli yukarda yazıldıgı gibi önce içmesini tavsiye ettim kilo alma bakımından salondaki hoca tarafından önerildigi için almıştı antreman sonrası tüketilicegi zaman meyve suyula karıstırmasını onerdım bi problem olurmu?

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil