Geri git   Gym Center Vücut Geliştirme Forumu > Gym Center > Öneri ve Şikayetler
Öneri ve Şikayetler Hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için.

LinkBack Seçenekler Stil

evde vucut yapmak
Alt 23-04-2009, 01:00   #1 (permalink)
Bodybuilding Enthusiast

ugursuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 29 ugursuz is on a distinguished road
Standart evde vucut yapmak

Hergün yeni üyeler geliyor ve bunlardan çogu salona gitmeden evde neler yapabilirim diye danışıyor....

kendimizi tekrar ediyoruz ,çunku sorular hep aynı, bu sefer soran kişiyede ayrıtılı bir şekilde ilgilenilmiş olmuyoruz,

Bir başlık açsak sadece evde yapılabilinicek hareketleri ve tavsiye reçetelerimiz olsa artık nasıl olur ?

Elimde videolar bazı çalişma rutinleride war brad pit vucudu iztiyen spartalı karnı istiyen ler için...:D

Alt 23-04-2009, 01:13   #2 (permalink)
BB
Süper Moderatör

BB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 10 BB is on a distinguished road

Aklımızdan geçmedi değil ama her seferinde evde vücut çalışılmaz prensibi ile çeliştik :D Ben de bir ucundan tutarım, bir şeyler yaparız. Hiç olmazsa tekrarlanan sorunun verdiği sıkıntıyla uğraşmamış oluruz. Youtube'da 90x midir nedir, bir evde çalışma sistemi varmış. Onun video'larını ekler, vücut ağırlığıyla yapılacak hareketlerin fotoğraflarını koyarız. Sendekileri de ekleriz. ArsoN'un da bir fikrini alalım. Kendimi güçlü hissettiğim bir ara yaparım. Diyet beni hayattan bezdirmiş durumda, ciddi olan hiçbir şeye konsantre olup emek veremiyorum. Zaten Muscular Development'ın geçen sayısında rakamlarla diyetin beyin aktivitesini ne kadar düşürdüğünü gösteren bir araştırma konusu vardı :)

Alt 24-04-2009, 01:04   #3 (permalink)
Bodybuilding Enthusiast

ugursuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 29 ugursuz is on a distinguished road

Aslında ben buna katılmıyorum benim düşünceme göre tek sorun evet ilk başta emek sarfedicez...ama bu sporu yapmak istiyen arkadaşlar varsa yapabılırsek eger bizim çalişmamızla biraz olsun kendilerine birşeyler katabilirler. zaten ilerletmek istiyen kendini kitlendiğini anladığı zaman ilk fırsatta salona gidicektir.

Diger faydası, salona gidemiyorum maddi durum yada zamanım yok gibi diyip reçete istiyenlere cevap yazmadan bir link gösterip kendi başlarının çaresine bakmalarını sağlıyabilicez...Ne başımızdan savıcaz nede yardımcı olmak için açıklama yapmak için zaman harcıcaz.

Alt 04-05-2009, 17:34   #4 (permalink)
Bodybuilding Member

Tecrübe Puanı: 18 rozalp is on a distinguished road

çoğu adele evde çalışılabilir.

Alt 08-05-2009, 23:33   #5 (permalink)
Bodybuilding Addict

travma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 24 travma is on a distinguished road

lat pull down ve kablolu hareketler hariç herşeyi evde yapabiliyorum

Alt 26-05-2010, 08:31   #6 (permalink)
Bodybuilding Member

Tecrübe Puanı: 0 Wolf is an unknown quantity at this point

bende evde spor salonunda olanlarin çoğu var evde çalişmak için sadece bir az para harcamak gerekiyor

Alt 01-10-2010, 19:40   #7 (permalink)
Bodybuilding Member

Tecrübe Puanı: 0 shyking34 is an unknown quantity at this point

Bende katılıyorum böyle bi çalışma yapsanız süper olur bu yüzden 2 konum siliniyo bende rahatsız oluyorum bunun yerine bi bölüm açılsa yardım edilse daha iyi olur

Alt 03-10-2010, 16:34   #8 (permalink)
Moderator

εг∫¡ŋ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 10 εг∫¡ŋ is on a distinguished road

Bu spor evde olmaz. Evde olması için binlerce liralık ekipmana ve iyi bir tecrübeye ihtiyaç var. Böyle konulara cevap vermiyorum çünkü herkes eline iki tane 5kg dambıl alıp brad pit olmak istiyor.
Bu spora gönül vermiş olan herkes bilir ki kas kazanmanın zorluğu işkence gibidir; senede 3-4 kg kas kütlesi alabilmek için her ay neredeyse asgari ücret kadar bir para harcarsın, yüzlerce kilonun altına girersin, özel hayatından bile vazgeçersin. Şimdi ben bunları yazınca biri de çıkıp "ama ben öyle balon gibi şişmek istemiyorum ki" diyecek. Sanki o kadar kolaydı kas kazanmak.

Alt 04-10-2010, 14:51   #9 (permalink)
Bodybuilding Extraordinaire

king - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 48 king is on a distinguished road

sana aynen katılıyorum Ersin

Alt 04-10-2010, 21:24   #10 (permalink)
Bodybuilding Member

Tecrübe Puanı: 0 shyking34 is an unknown quantity at this point

Ersin bir çok kişinin spor salonuna gidecek vakti olmayabiliyor benim gibi ben ne brad pit nede bi başkası gibi olmak istiyorum eminim ki bir çok kişide evde öyle olmayı planlamıyodur ben evde o kadar olabileceğinede inanmıyorum ama ufak tefek şeyleri yaparak bi nevi evde hazırlık yapmak istiyorum. Yani tecrübeli hocalardan evde yapabileceğim ufak tefek tüolar istiyoruz çokmu

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil