Geri git   Gym Center Vücut Geliştirme Forumu > Gym Center > Öneri ve Şikayetler
Öneri ve Şikayetler Hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için.

LinkBack Seçenekler Stil

Aktif olmayan üyeler...
Alt 08-07-2008, 14:11   #1 (permalink)
vin
Bodybuilding Newbie

Tecrübe Puanı: 27 vin is on a distinguished road
Standart Aktif olmayan üyeler...

Foruma üye olup bir tane bile msj atmayan bir sürü kişi var. Bi sınır konsa, mesala 6 ay boyunca msj yazmayan üyeler silinsin. Böylece teşvik gibi bişey olur. Burası bilgileri paylaşmaya yeri bence herkesin birbirinden öğrenecek çok şeyi var.

Alt 08-07-2008, 14:30   #2 (permalink)
CHeRKeSSS
Ziyaretçi

Daima hareketli bir forum elbetteki iyi olur ancak bu önerinin olumsuz taraflarıda var diye düşünüyorum.

Çoğu üye (örn. benim gibi) bilimsel ve teknik olarak bu spor için yeter bilgiye sahip olmadığından yazmaktan kaçınıyor/çekiniyor olabilir. İnsanları bilmeden yanlış yönlendirmek istemedikleri için sessiz kalıyor olabilirler.

Önerinin kabul görmesi durumunda üyelik iptalinin gerçekleşmemesi için olmadık, alakasız ve gerçek bilgi içermeyen mesajlar ile forum alanı işgal edilerek kirletilecektir. Bu durumda yönetim kademesindeki arkadaşlar için düzeni sağlamak daha fazla efor gerektirecektir.

Alt 09-07-2008, 16:17   #3 (permalink)
Moderator

εг∫¡ŋ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 10 εг∫¡ŋ is on a distinguished road

Zaten belirli bölümlerde 15 mesaj sınırı var. Sürekli yeni makaleler eklememizde akıllarda fazla soru işareti bırakmıyor :D

Aktif olmak için teknik bilgiye sahip olmak zorunda değilsiniz , bilmediğiniz yada öğrenmek istediğiniz her şeyi sorun ki o bilgiye ulaşasınız. Bu sporda belli bir seviyeye gelmiş hiç kimse siz sormadığınız sürece gelip de size antrenman 1 saati geçmez yada gaint set peş peşe girilen 5 hareketli bir settir diye açıklamada bulunmaz. İşi bilenleri sorularınızla sürekli didikleyeceksiniz.

Alt 21-08-2008, 12:36   #4 (permalink)
Bodybuilding Extraordinaire

Tecrübe Puanı: 49 guardbody is on a distinguished road

belli bir süre aktif olmayanların üyelik iptaline bende katılıyordum fakat sürekli işyerinden foruma girebiliyordum ve sorun olmuyordu.son 1 yıldır bilgi işlem tarafından engelliler listesinde yer alıyor ve giremiyorum.bunuda yeri geldikçe bb arkadaşımız ile paylaşıyorum.temeli burada attığım için katılımda bulunamamak benim adıma üzücü.şu anda oldugu gibi farklı bir şifre ele geçirip girme imkanı bulduğumda ise seviniyorum.

Alt 22-08-2008, 12:58   #5 (permalink)

teşekkürler arson.bendeki bu şifreler malesef geçici.bir sonrakinde yine bir ayrılık yaşama ihtimalimiz büyük.inşallah durumum biraz daha iyileşirse eve bilgisayar alıp bu dertten kurtulacağım.

Alt 22-08-2008, 14:59   #6 (permalink)
BB
Süper Moderatör

BB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 10 BB is on a distinguished road

Özlettin ama abi, açmayalım arayı bu kadar.

Alt 26-08-2008, 12:40   #7 (permalink)

Yeterki gönüller bir olsun.Aramızın açılması diye bir şey söz konusu olamaz.toparlanma döneminde oluyor böyle aksaklıklar.

Alt 26-08-2008, 13:23   #8 (permalink)
Iron Man

ronnie_utku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 58 ronnie_utku is on a distinguished road

[quote=guardbody;6890]Yeterki gönüller bir olsun.Aramızın açılması diye bir şey söz konusu olamaz.toparlanma döneminde oluyor böyle aksaklıklar.

guardbody en son hatırladığım idmanları bırkmıştın.şu an idmanlara devam ediyormusunun?

Alt 27-08-2008, 09:09   #9 (permalink)

yaklaşık 1 aydır hatada 3 gün gitmeye özen gösteriyorum.patronum sağolsun fabrikaya işimi görecek kadar bir spor merkezi açtı.tek sıkıntım bacak makinasının gereksiz diyerek sökülmesi ve ınclıne sehpasının olmayışı.bu saatten sonra zaten fazla bir beklentim yok.gittiği yere kadar...

Alt 27-08-2008, 09:51   #10 (permalink)
Iron Man

ronnie_utku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 58 ronnie_utku is on a distinguished road

valla doğru söylüyorsun bu bodyi yürütmek için insan memur olmalı.özelde zor oluyo benimde akıbetim belli değil okul bitti özele girersem ben de bodyi ruyamda görürüm.inşallah şu kpss yi kazanırım.

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil