Geri git   Gym Center Vücut Geliştirme Forumu > Vücut Geliştirme > Beslenme Destek Ürünleri > Özel Ürünler
Özel Ürünler Tribulus , DHEA , Animal Flex Gibi Ürünler

LinkBack Seçenekler Stil

Nox ve türevleri
Alt 28-08-2008, 21:42   #1 (permalink)
Bodybuilding Freak

Dark Defender - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 35 Dark Defender is on a distinguished road
Standart Nox ve türevleri

NO-Plasmacore u Nox türü galiba. Antrenman öncesi daha vermli olmuyor mu ?

Alt 28-08-2008, 22:46   #2 (permalink)
Iron Man

ronnie_utku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 60 ronnie_utku is on a distinguished road

nox urunlerı genelde ıdmanlardan once kullanılır.idman sonuda kullanmakta da yarar var.

Alt 29-08-2008, 07:59   #3 (permalink)
Bodybuilding Extraordinaire

Tecrübe Puanı: 51 guardbody is on a distinguished road

plasmacore antrenman öncesinde oldukça faydalı bir ürün.yalnız içerik olarak bakıldıgında gerek bu urun gerekse nanovapor workout olarakta kullanılabiliyor.bu urunler yağ yakımındada oldukça etkili.son nesil üretimlerde gördüğüm en etkili ürünlerden biri diyebilirim.proteın tozundan maxımum fayda bu şekilde alınabilir.aakg içerikli basit bır no ürününe vereceğiniz para ile rahatlıkla bu turden daha komplike bir ürün alınabilir.

Alt 29-08-2008, 08:56   #4 (permalink)
Iron Man

bu nox ürünleri uyarıcılarla dolu olduğu için bazı insanlarda alerjik bir durum söz konusu olabilir.ben nox denedim ama içindeki 1 maddeye alerjim olduğunu anladım çünkü her yerim kabardı.kutuyu arkadaşıma verdim ona birşey olmadı.o yüzden alan kişilerin dikkat etmesini öneririm.belirtileri var bende şöyle oldu: kollarımda uyusukluk,vucutda yanma,kabarma ve çarpıntı.bu herkezde olacak dıye bır şey söz konusu değil.ama böyle bir durum da sakın kullanmayın ileride başınıza dert olabilir.

Alt 29-08-2008, 09:44   #5 (permalink)
Bodybuilding Freak

Sağolun hocam. Ben de yurt dışından Nano Vapor getirttim ama kullanmak için bekliyordum nasıl kullanmam gerekir. Aslında şöyle sorayım whey , nano vapor ve Animal stak 2 yi nasıl iyi bir kombineye dönüştürürüm.

Alt 29-08-2008, 10:20   #6 (permalink)
Iron Man

nano vaporu idmandan 15 dakika önce ve hemen sonra protein tozu ile beraber al. animal stakı da idmandan 30 dakika önce al.idmana gelmediğin günlerde ise animal stakı boş miğdeye 1 paket al.

Alt 29-08-2008, 13:33   #7 (permalink)
Bodybuilding Freak

Teşekkür ederim. Bodybuilding forumlarını çat pat ingilizcemle karıştırdım ama anladığım kadarıyla antrenman sonrası için ideal bir seçim. 1ölçek önce 1ölçek sonra yazmışlar ve Nano Vapor ile maksimum verim için önerilen supllement kürü : Nano vapor - Nox türevi (nox2 veya nox3)- Whey Protein ve Creatine. Bazıları glutamin ve bcaa da önermiş bu 6 lı kombinasyonu nasıl yapmalıyız benim düşüncem şu şekilde olurdu :
Nano vapor : antrenman öncesi ve sonrası 1 ölçek
Nox : günlük 6 kapsüldü yanılmıyorsam. 3 sabah 3 öğlen şeklinde ama 2 sabah 2 antrenman öncesi 2 antrenman sonrası nasıl olur.
Creatine : yüklemeden sonra günlük 6-7 gram (antrenman öncesi mi sonrası mı tercih etmeli)
L-Glutamin : antrenman sonrası ve yatarken 5 gr
BCAA : antrenman öncesi ve sonrası 1 servis
Optimum Whey : antrenman sonrası ve sabah 1 servis.

Havalar biraz serinleyince başlayacağım çünkü vapor çok terleten bir ürünmüş. Antrenman programımı da mesela göğüste ilk iki hareketi önceden yormalı sonraki iki hareketi süper set şeklinde düşünüyorum. 2,5 yıllık vücutçuyum bu arada.

Yeri gelmişken modertörlerden ricam bu konu hakkında yazdıklarımızı Muscletech Nano-Vapor adlı bir başlık açıp içine taşıyabilirmiyiz asıl konu saptı da. Teşekkürler.

Alt 29-08-2008, 13:49   #8 (permalink)

utku aslında yanma ve çarpıntı bence normal.bu ürün yağ yakımınıda destekliyor.metabolizma hızı ve no etkisi ile çarpıntın normalden fazla olabilir.yanma ise bendede olmuştu.özellikle çalıştıgım kas grubu ve forearms bölgesinde kan depolanmıştı.ürünün özelliği aslında bu.glutamin ve bcaa bence çok çok gerekli değil.özelliğine göre tercih edeceğiniz proteın tozu bu desteği sağlayabilir.yinede paranız var ise alabilirsiniz.zararı olmaz.

Alt 29-08-2008, 13:56   #9 (permalink)
Iron Man

valla kullandığımda sanki nefes alamıyordum.tuhaf bı baskı hıssedıyordum.yanma dediğim olay vucut ısımda artış ve ciltte kabarma oluyordu.bırde kollarımda karıncalanma gibi birşey:) valla ölecem zannettim.:) bende arkadaşa verdim.

Alt 29-08-2008, 13:58   #10 (permalink)

utku para bol sağa sola saçıyorsun :) arkadaşa hibe edilecek ürünmü bu.
ürünü aldığın yerde önemli.adana ve ankaradan elime geçen vaporlarda son kullanma tarihlerinin geçtiğini ve değiştirildiğini gördüm.bu nedenle yan etkiler artabilir.alacaksanız sağlam kaynaklardan ve direk dışarıdan geldiğinden emin olun.

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil