Geri git   Gym Center Vücut Geliştirme Forumu > Vücut Geliştirme > Beslenme Destek Ürünleri > Özel Ürünler
Özel Ürünler Tribulus , DHEA , Animal Flex Gibi Ürünler

LinkBack Seçenekler Stil

Universal Nutrition Animal Stak Deneyimim
Alt 01-05-2010, 13:09   #1 (permalink)
Moderator

εг∫¡ŋ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 10 εг∫¡ŋ is on a distinguished road
Standart Universal Nutrition Animal Stak Deneyimim

Alıntı:
  • Daha Sert Kaslar
  • Definisyon Artışı
  • Güç Artışı
  • Doğal Büyüme Hormonu Üretimi
  • Temel Mineraller

Oyunun adı anabolik hormonlar. Meraklanmayın desteğiniz çok sağlam.
Animal Stack2 vücudunuzda dolaşan anabolik hormonların miktar ve kullanımını doğal yoldan arttırmak için geliştirildi.
Kim daha büyük ve yağsız kasları olsun istemez ki? Bunu sağlamak için de vücudumuzun ve doğanın sağladığı herşeyi lehimize en etkili biçimde kullanmalıyız. Çok çalışmak, çok yemek yetmiyorsa ve daha fazlası lazımsa, vücudumuzdaki testosteron ve büyüme hormonları gibi doğal hormonların seviyesini optimize etmek gerçekten büyük fark yaratabilir.
İşte Animal Stack 2'nin yaratılma sebebi budur. Hormon seviyeleri optimizasyonunda göz önüne alınması gereken üç önemli unsurdan birincisi testosteron seviyesinin düşük olması (buna kötü beslenme yol açabilir), ikincisi testosteron gibi anabolik hormonların estrojen ve dihidrotestosteron (DHT) gibi hormonlara dönüşmesini en aza indirmek, son olarak da serbest (kullanılabilir) testosteronun doğal testosterona olan oranının yüksek olmasıdır.
Ana sorun şudur ki total testosterone vücutta kullanılabilecek testosteron seviyesini göstermez. Size gerekli olan bunun içindeki kullanılabilir serbest testosterondur, bu size herşeyi sağlayacak olan anabolic etkiyi hücrelerinizdeki androjen reseptörleri (tanımlayıcı) tarafından bağlanarak yaratır. İşte Animal Stack 2 vücudunuzdaki doğal testosteronun %98'ini kullanılabilir hale getirir. Böylece potansiyelinizin en yüksek seviyede doğru kullanımını sağlar.
1 pack içeriği:
Vitamin C: 100mg
Vitamin B6: 10.5mg
Magnesium: 450mg
Zinc: 30mg
Chromium: 100mcg

Natural Test Complex:
avena sativa extract: 250mg
tribulus extract complex: 500mg

Growth Hormone Secretagogues:
mucuna pruriens extract: 250mg
alpha glycerylphosphorylcholine: 50mg

Vasodilator Complex: 750mg
arginine alpha-ketoglutarate
arginine ketoisocaproate

Aromatase Inhibitors:
calcium d-glucarate: 100mg
diindolymethane: 100mg

DHT Blockers:
B-sitosterol: 250mg
saw palmetto extract: 200mg
pygenum africanum: 50mg

Cortisol Inhibitor Complex: 300mg
acetyl- l-carnitine
phosphatidylserine

Liver Detoxifiers:
lysophosphatidylcholine: 50mg
milk thistle extract: 200mg

Kullanımı: Ardı ardına 3 hafta boyunca hergün 1 paket alınız. Antrenman günlerinde egzersize başlamadan 30 dakiki önce alınız. Antrenman yapmadığınız günlerde öğünler arasında boş mideye alınız. En iyi sonuç için her 3 haftalık kullanımdan sonra 1 hafta ara veriniz. Daha iyi sonuç için Animal Pak ile kullanılabilir. Önerilen dozu aşmayınız.

Genelde nasıl bir şey olduğu ve sık sık sorulduğu için kullandıktan sonra etkisini ve nasıl bir şey olduğunu yazayım.
Öncelikle belirtmekte yarar görüyorum sanal markette ki yorumlarda gördüğüm en komik şeyse steroid sanılması ki halkımız bu konuda bilinçsiz olduğu için "hormon" adı geçen her şeyi steroid sanıyor.
Peki ne yapıyor bu animal stak ? Yukarıda yazanları okumuşsunuz farz edersem birincisi ilk günden itibaren libidoda bir artış görüyorsunuz, kullanmaya başladıktan 2-3 gün sonra adalede bir dolgunluk 5-7 gün sonra ise yağ oranınıza bağlı olarak sert bir görünüm hatlarda belirginleşme oluyor. Güç ve performans artışı açısından aman aman bir şey hissetmedim zaten steroidlerden de buradan sonra ayrılıyor yani hormonlarınızı hafiften kıpırdatıyor. Nox ve Aol yada gh stack ile kullanılmasını öneririm ; ben bunlarla çok istememe rağmen kullanamadım ama anabolik etkisi daha fazla olacak 3 hafta çok güzel şeyler yapacaktır.

Konu εг∫¡ŋ tarafından (01-05-2010 Saat 13:12 ) değiştirilmiştir..

Alt 01-05-2010, 21:07   #2 (permalink)
Bodybuilding Newbie

cagdas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 16 cagdas is on a distinguished road

eyvallah animal stak,flex,pak jack3d ve halodrol kombinesi yapmayı düşünüyorum bende level atlarım umarım

Alt 01-05-2010, 22:19   #3 (permalink)
BB
Süper Moderatör

BB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 10 BB is on a distinguished road

Ahhh diyorum :) Ağzım sulandı, keşke böyle manyak kombinelere girebilecek para olsa.

Alt 02-05-2010, 13:25   #4 (permalink)
Moderator

εг∫¡ŋ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 10 εг∫¡ŋ is on a distinguished road

Oooof of diyorum ben de BB. Gymcenter müdavimleri bilir 2-3 yıl önce ben 7-8 ürün kombine ederdim şimdi 3tane edebilirsem çocuk gibi seviniyorum, dolar artınca ucuz bir şey kalmadı piyasada. En ucuz creatinin kilosu bile 90lira olmuş ve ben hala creatine alamadım kısmetse haftaya yarım kilo almayı deneyeceğim :)
cagdas
Universal yanılmıyorsam çok uygun bir fiyata Anabolic Pack çıkardı, paket içeriğinde anabolizan olarak kullanılabilecek tüm Animal ürünleri var önerebilirim. Yalnız ülkemizde var mı bilmiyorum.
Şimdi neden bu kadar çok universal ürünlerine değindin diyen de çıkabilir onu da açıklayayım; Türk vücutçusu için en kaliteli ve ekonomik ürünleri universal üretiyor, ekonomik derken yanlış anlaşılmasın aslında kalite olarak Muscletech ve BSN gibi firmalardan hiç bir farkı yok arada ki tek fark sponsor olduğu profesyoneller. Muscletech ve BSN gibi firmalar malumunuz Jay Cutler, Ron Coleman gibi çok büyük isimlerle anlaşıyorlar ve reklamlarını bu isimler üzerinden yapıyorlar, doğal olarak reklam ve sponsor gideri de o oranda fazla oluyor buna da bağlı olarak supplement fiyatlarını şişirdikçe şişiriyorlar. Bu yüzden ürün alırken markadan ziyade yorumlara ve size kesin olarak neler vereceğini göz önüne alarak ürünleri seçin. Bir örnek vermem gerekirse kreatinin patenti Almanyadadır ve çıkış yeri burasıdır, özellikle avrupada ki tüm ülkelere ister weider olsun ister bsn burada paketlenerek dağıtılır bildiğim kadarıyla amerika da buna dahil. Yani ham madde aynı ama fiyatı ve kutusu farklı.

Alt 06-05-2010, 14:04   #5 (permalink)
Bodybuilding Newbie

cagdas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 16 cagdas is on a distinguished road

saolun arkadaşlar biraz birikmiş param var harcama zamanı geldi
m-stak ile stak arasında kaldım ne gibi farklılıklar var bu iki ürün arasında ?

Bookmarks

Tags
animal, muscletech, protein tozu, stak, universal

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil