Oooof of diyorum ben de BB. Gymcenter müdavimleri bilir 2-3 yıl önce ben 7-8 ürün kombine ederdim şimdi 3tane edebilirsem çocuk gibi seviniyorum, dolar artınca ucuz bir şey kalmadı piyasada. En ucuz creatinin kilosu bile 90lira olmuş ve ben hala creatine alamadım kısmetse haftaya yarım kilo almayı deneyeceğim :)
cagdas
Universal yanılmıyorsam çok uygun bir fiyata Anabolic Pack çıkardı, paket içeriğinde anabolizan olarak kullanılabilecek tüm Animal ürünleri var önerebilirim. Yalnız ülkemizde var mı bilmiyorum.
Şimdi neden bu kadar çok universal ürünlerine değindin diyen de çıkabilir onu da açıklayayım; Türk vücutçusu için en kaliteli ve ekonomik ürünleri universal üretiyor, ekonomik derken yanlış anlaşılmasın aslında kalite olarak Muscletech ve BSN gibi firmalardan hiç bir farkı yok arada ki tek fark sponsor olduğu profesyoneller. Muscletech ve BSN gibi firmalar malumunuz Jay Cutler, Ron Coleman gibi çok büyük isimlerle anlaşıyorlar ve reklamlarını bu isimler üzerinden yapıyorlar, doğal olarak reklam ve sponsor gideri de o oranda fazla oluyor buna da bağlı olarak supplement fiyatlarını şişirdikçe şişiriyorlar. Bu yüzden ürün alırken markadan ziyade yorumlara ve size kesin olarak neler vereceğini göz önüne alarak ürünleri seçin. Bir örnek vermem gerekirse kreatinin patenti Almanyadadır ve çıkış yeri burasıdır, özellikle avrupada ki tüm ülkelere ister weider olsun ister bsn burada paketlenerek dağıtılır bildiğim kadarıyla amerika da buna dahil. Yani ham madde aynı ama fiyatı ve kutusu farklı.