Animal Flex bir eklem desteği beslenme destek ürünü. Malesef çok önemli olmasına rağmen hala ülkemizde satışı yapılmamakta. Animalpak ve Animal Stak gibi poşetler içinde kapsüller ve tabletler olarak geliyor ve 44 gün boyunca kullanabiliyorsunuz. 2 kutu bitirdim ve memnum kaldım, özellikle benim gibi dirsek ve diz ağrısı çekenler için üretilmiş en iyi desteklerden biri. Başlarda antrenman sırasında ki ağrınız da azalma olsada ilerleyen bir kaç günde kullanıma bağlı olarak acı kalmıyor ve performans/kuvvet`te artış meydana geliyor.
Tecrübeme göre kullanacak arkadaşların hergün sabahları 1 porsiyon içmesini öneririm , sadece antrenman öncesi almak yada sadece antrenman günleri almak ağrınızda bir azalmaya neden olmuyor. En önemlisi mutlaka her gün kullanılmalı.
Sorma BB. Özellikle her diyet sonrası (galiba yağ oranım çok düştüğü için oluyor) ağrılar çekilmez oluyor. Ben böyleyken steroid kullananları düşünemiyorum bile... Her neyse; şu an kullanamıyorum, geçen gün triceps antrenman hiç bir şey anlamadım diyet öncesi 50kg civarı ile lying tri. ext. çalışabildiğim halde bu hafta 36kg ile yattığım yerde kıvrandım desem yeridir. Geçen hafta squatta da sanki dizlerim yağlanmamış paslı bir makas gibiydi bükülmemeye karşı inat ediyordu şerefsiz :).
arkada?lar bu ürüne türkiyede ula?abilirmiyiz bir de k?k?rdak geli?tirici etkisi varm?? acil yard?m bekliyorum dizlerimde çok büyük sorun var. bu ürün en iyi eklem koruyucu seçilmi?. türkiyede yoksa dr quik markal? bir ürün kullanmay? dü?ünüyorum yard?mlar?n?z için ?imdiden te?ekkürler