Yani bb'ye katılmıyorum çnkü amerikada en ünlü we en çok işe yarayan markalardan biri GNC ama dediğim gibi bb'ninde dediği gibi asyada kçk ölçekte pahalı fiyatı uygulayıp kazıklıyorlar,şimdi söliceklerim karşısında sitede bana çok karşı çıkan arkadaş olucak ama olayı anlattığımda beni anlıcaklar,bu hardline,universal gibi asyada tüketimi olan mallar analobc hormon denilen bişey kullanıomuş bize hırvat bi doktor we amerikalı ünlü bi kondisyoner gelmişti ben banvitte oynarken onlar seminer wermişti orda anlatmışlardı ben gittiğim btn takımlar hep sponsorumuz GNC olmuştur ama dediğim gibi amerikadan geliodu ürünler bize..
Gelelim boy uzama konusuna geçen sefer yazdığımda |BB| konumun içeriğni değiştirmişti am ben bunu ÖNERMİYORUM,TAVSİYE ETMİYORUM WE MÜMKÜNSE HATIRLAMAK BİLE İSTEMİYORUM SADECE TEK SOLU BUDUR BEUNU BELİRTİYORUM SANA SENİ YANILTMASINLAR DİE| Bana we bi kaç arkadaşımıza bu tedawi türkiyenin ünllü klüplerinde birinde oynarken yapılmıştı we yan etkileri de hala dewam edio 3 sene geçmesine rağmen...
bizi uzatmak için rusyada eklem we kemik erimesi hastalarında uygulanan bir kalsiyum iğnesi war streoid tarzı bişey...bunu dizler we eklemlerdeki epifezlere vuruolar we kesin ama kesin uzuo boyun benim 16.cm uzadı...uzadı ama nasıl uzadı
*Geceleri ağrıdan uyuyamadım
*88 kilodan 70 kiloya düştüm we hastaneye kaldırıldım
*Aşırı sinirlilik sürekli sakatlık we dayanıksızlık başladı
*inanılmaz bi güç kaybı başladı 100 kg bench yaparken 50 de 8 tekrar çıkartamaz oldum
*ve bu gün hala dewam eden sporu bıraktığımda we uzun süre oturduğumda dizlerimde olan ağrı we kireçlenmeler başladı
srht 55'inde dediği gibi ilaçlarla imkansız gibi.... ama ynede bi şuna bak derim ben hala araştırorum ama işe yararmı bilmiorum
http://www.uzamax.net
hadi sağlıcakla kal....sayın adminler lütfen içeriği DEĞİŞTİRMEYİN...