Geri git   Gym Center Vücut Geliştirme Forumu > Vücut Geliştirme > Beslenme Destek Ürünleri > Protein ve Amino asitler

LinkBack Seçenekler Stil

Multipower Professional Whey Protein / Multipower Amino 2200 tablet
Alt 13-03-2009, 15:27   #1 (permalink)
Bodybuilding Member

Tecrübe Puanı: 0 semich is on a distinguished road
Standart Multipower Professional Whey Protein / Multipower Amino 2200 tablet

Merhabalar..

Başlıktaki 2 ürünü yeni sipariş ettim, ilk defa protein tozu kullanıcam daha önce gainer kullanıyodum öğünlerime takviye olarak.. amino olarakta daha önce weider 2200 kullanıyodum antrenman öncesi 4, sonrası 4 olmak üzere 8 tablet..

protein tozu hakkında net belirtilmiş bir kullanma talimatı yok, ölçeği belirtilmemiş.. amino'nun kullanma talimatındada net olarak bi bilgi verilmemiş ve kafama göre iş yapmayı sevmem.. 4/4 olarak kullanmaya dewammı edeyim? yoksa bildiğiniz başka bir ölçek warmı?

bu arada bu sporu amatör olarak 1 sene önce yapıyordum düzenli olarak.. bi süre ara vermek zorunda kaldım(eğitim vb.) şimdi yeniden düzenli olarak dewam etmek istiyorum.. düzenli beslenme imkanım olmadığı için takviye alıyorum..

önerileriniz için şimdiden teşekkürler...

Alt 14-03-2009, 09:45   #2 (permalink)
Bodybuilding Freak

Tecrübe Puanı: 32 makineci is on a distinguished road

yatmadan önce whey biraz israf değil mi, onun yerine yağsız lor çok daha iyi olur bence. 1 saat yerine 7 saat boyunca a.a'lar kanında dolaşarak vücudu beslemeye devam eder en azından.

Alt 14-03-2009, 10:41   #3 (permalink)
Bodybuilding Freak

Alıntı:
ArsoN´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
loru gözünüzde fazla büyütüyorsunuz.
mesele lor değil, kazein. kalsiyum oranı en düşük kazein içeren besin de benim bilidğim lor ve bu sebeple gece yatmadan alınması oldukça uygun ki eğer kişi ben onla falan uğraşmam alırım kazein tozu derse de amenna

Alt 14-03-2009, 10:57   #4 (permalink)
Bodybuilding Freak

Alıntı:
Hiç bir profesyonel gece yatarken lor , süt, yoğurt , peynir gibi ürünler tüketmez whey yada amino asit ile 10 yumurta yer yada 3 ölçek whey proteini içer. Ne demek istediğimi böyle bir sistemi uyguladıktan sonra daha iyi anlarsınız.
ama o profesyoneller bizim gibi 8 saat deliksiz uyumak yerine 2-3 defa protein tozu içmek için kalkıyorlar, başlığı açan arkadaş da "benim için farketmez, ben de kalkar içerim" diyorsa sorun yok

Alt 14-03-2009, 12:00   #5 (permalink)
Bodybuilding Extraordinaire

Tecrübe Puanı: 47 Azazel is on a distinguished road

Ben geçen yaz kahvaltıdan yarım saat sonra ve antrenmandan hemen sonra olmak üzere 2 ölçek denemiştim, yatarken almaya oranla çok daha fazla verim aldım. Fikriniz olsun istedim.

Alt 14-03-2009, 13:14   #6 (permalink)
Bodybuilding Extraordinaire

king - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 50 king is on a distinguished road

arkadas 1 yıl aradan sonra tekrar baslıyacakmış bence adaptasyon programını gectıkten sonra 2 ölçek tercihen idman sonrası ve yatarken kullansın tabi 80 kilo üstündeyse 3 ölçek olarak idmandan 30 dk önce idman sonrası ve yatarken kullan

Alt 14-03-2009, 16:04   #7 (permalink)
Bodybuilding Freak

Alıntı:
Hımm aklında yanlış kalmış yanılmıyorsam çünkü Serdar Aktolga ve Jay cutler ın beslenme programlarını yazdığımızda ikisinin de özellikle kalkmadıklarını mesela Aktolganın gece tuvalete kalktığında (cutler içinde aynısı geçerli) içtiğini söylediğini belirtmiştik.
zaten ben de senin verdiğin cutler'ın beslenme programında gördüklerime göre söyledim. adam gece 2 ve 4 de hergün olmasa da mümkün olduğunca almaya çalışıyormuş proteinini ve 5'de de mutlaka alıyormuş ant. öncesi. günde çift idman yapan(bu idmanların da bizim idmanlar gibi olmadığını da düşünürsek) birinin anlık protein ihtiyacı bizden mutlaka fazla olacaktır ki aldıkları hormonlar da bunu artırır zaten. parası bol olup whey'e yatırmak istiyen varsa itirazımız yok, alsın istediği gibi istediği saatte içsin fakat bizler için o kadar yüklenmek ne kadar gerekli o da var, o saatte o adamın vücudu istiyor belki proteini ama bizim vücutlar için de aynısı geçerli mi acaba yoksa o saatlerde alıcağımız fazladan protein yağa mı dönüşecek, atılacak mı. tıbbi açıdan da uyku aralarında birşey yiyip içilmesi ne kadar sağlıklı veya gerekli o da tartışılır sanırım.

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil