Geri git   Gym Center Vücut Geliştirme Forumu > Vücut Geliştirme > Beslenme Destek Ürünleri > Protein ve Amino asitler

LinkBack Seçenekler Stil

Alt 10-08-2009, 19:36   #11 (permalink)
Bodybuilding Extraordinaire

Tecrübe Puanı: 38 guardbody is on a distinguished road

ben lipo6 black konusunda araştırma yapmanı oneririm.kalite her sene çıtayı yükseltiyor.proteın tozunda ise optımum yerine alacak olsam mrm alırdım.fakat söz konusu diyet olunca kesinlikle bi pro ilk tercihim olurdu.şu sıralar dünya şampiyonsaına gözünü dikmiş birkaç arkadaşım ucuza almak için çaba sarfediyor ki bu adamlar dışarıdan istediği ürünü getirebilecek kapasitede olan kişiler.

Alt 11-08-2009, 01:01   #12 (permalink)
Bodybuilding Addict

Tecrübe Puanı: 20 yaız#10 is on a distinguished road

lipo6x black konusunda baya bi araştırma yaptım 21 yaşın altındakilerinin kullanmaması gerektiğini kesinlikle belirtmişler we "gerçekten bu işte prof değilseniz lipo6x black sizin için çok ağır bir ürün" aynen böle diyor amerikada salonda hocalık yapan bi abime sordum ilacı kendisi inanılmaz werim almış ama benim gibi hem 20 yaş altı hemde gelişme çağında olan insnlara lipo 6nın yeterli olacağını sölüyor..

bi pro ya gelince nereyi araştırdıysam fiyatı baya bi el yakar durumda bide son çare kıbrısa bakıcam orda ciddi şekilde fark oluyo fiyatlar we piyasa arasında..

Alt 11-08-2009, 13:39   #13 (permalink)

diğer bir alternatif ise proteın tozunda perfect zero carb ısopure.buda işini görecektir.

Alt 31-01-2010, 17:27   #14 (permalink)
Bodybuilding Member

Tecrübe Puanı: 0 sporcu is an unknown quantity at this point

protein tozunu zaman zaman değiştirmekte fayda varmıdır ben şu anda weider wheyprotein kullanıyorum muscletech in nitro tch 2lb sini almak istiyorum gerek varmı teşekkürler

Alt 01-02-2010, 11:42   #15 (permalink)
Moderator

εг∫¡ŋ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 10 εг∫¡ŋ is on a distinguished road

Daha kalitelisine geçmek iyi olabilir. Yani amino asit profili vb şeyler yüzünden mesela sürekli optimum %100 kullanan biri daha kaliteli ama pahalı olan nitrotech e geçebilir. Bunun haricinde whey wheydir değişip değiştirmemek fark yaratmaz. Ama gün içinde kullanılacak protein türlerini değiştirmek sürekli whey e bağlı kalmamak daha faydalı olur. Mesela sabah kalkınca ve antrenman sonrası whey öğlen ve yatarken casei, bazı öğünlerde ve antrenman öncesinde amino asit gibi.

Konu içindeyken ekleyeyim optimumdaki tatlandırıcı bende hep mide bulantısı ve iştahsızlık yapıyor. benzer tatlandırıcıların kullanıldığı diyet ürünlerde de aynı sorunla karşlaştım. Aynı sorunu yaşayanların bilgisine sunayım yani proteinde bir problem yok sorun tatlandırıcı da.

Bir şey daha ama bu herkes için geçerli , Pınar Süt Tozu artık marketlerde 200grlık ekonomik paketlerde haberiniz olsun, 3.25 lira yanılmıyorsam, hem yatarken hem de antrenman sonrası 1 ölçek whey içine 35-40 gr da süt tozu eklerseniz çok faydalı ve ekonomik oluyor.

G-C Doğal Vücut Geliştirme Ekibi

Konu εг∫¡ŋ tarafından (01-02-2010 Saat 11:45 ) değiştirilmiştir..

Alt 07-02-2010, 09:12   #16 (permalink)
Bodybuilding Member

Tecrübe Puanı: 0 sporcu is an unknown quantity at this point

birde güç arttırma çalışmalarını ne sıklıkta yapmalıyız

Alt 07-02-2010, 12:06   #17 (permalink)

diyette kullanılan proteın tozunun önemi büyük.bi pro,ıso cool,ıso sensetıon93 gibi ürünler diyet için biçilmiş kaftan.ayrıca lipo iyi bir tercih olur.bununla birlikte kullanacağın nanovapor hardcore veya super pump kas kaybınıda engelleyecektir.

Alt 10-04-2010, 10:36   #18 (permalink)
Bodybuilding Member

cicikov - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 cicikov is an unknown quantity at this point

Zayıflamak isteyen arkadaşa birkaç tips&trick vermek istiyorum.İlk olarak sen ne kullanırsan kullan kalıcı zayıflık istiyosan çözüm senin beslenme ve hayat biçimide olacaktır.İlk olarak yemeğe herzaman çorbayla başlamaya özen göster ki sofradan az yiyerek kalmış olursun.Sonra yemek yerken toplamda bir bardak kadar da su içmeyi ihmal etme.Protein tozu haricinde fazla supplement kullanma.Çünkü östrojenimsi maddeler barındırırlar ki onlarda senin zayıflaman yerine kilo alman için bazı sistemleri tetikleyebilirler.Bir de ya kas yapmaya karar ver yada zayıflamaya.Yani bu ikisini bir arada yapacam dersen boşa kürek çekersin.Protein tozu istenilen kası korumak için zaten.Akşamları da meyve yemeyi ihmal etme ki yağları yakacak enzimler onların sayesinde işlerini yapabilsinler.Yani sen eğer dediklerimi yaparsan miden yavaş yavaş küçülecektir.Yeteri kadar yiyiyor olacaksın ve sporu bıraksan bile fazla kilo almayacaksın.Eğer kas yapmak da istiyorsan da yapman gereken dönemleme yapmak.Yani bir ay zayıflama sonraki 15 gün ağırlık yada tam tersi.Senin isteğine kalmış.... Yani bir yol belirlemelisin kendine.İlaçlardan çok medet umma...

Alt 12-04-2010, 13:09   #19 (permalink)
Bodybuilding Newbie

cagdas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 6 cagdas is on a distinguished road

Alıntı:
cicikov Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Zayıflamak isteyen arkadaşa birkaç tips&trick vermek istiyorum.İlk olarak sen ne kullanırsan kullan kalıcı zayıflık istiyosan çözüm senin beslenme ve hayat biçimide olacaktır.İlk olarak yemeğe herzaman çorbayla başlamaya özen göster ki sofradan az yiyerek kalmış olursun.Sonra yemek yerken toplamda bir bardak kadar da su içmeyi ihmal etme.Protein tozu haricinde fazla supplement kullanma.Çünkü östrojenimsi maddeler barındırırlar ki onlarda senin zayıflaman yerine kilo alman için bazı sistemleri tetikleyebilirler.Bir de ya kas yapmaya karar ver yada zayıflamaya.Yani bu ikisini bir arada yapacam dersen boşa kürek çekersin.Protein tozu istenilen kası korumak için zaten.Akşamları da meyve yemeyi ihmal etme ki yağları yakacak enzimler onların sayesinde işlerini yapabilsinler.Yani sen eğer dediklerimi yaparsan miden yavaş yavaş küçülecektir.Yeteri kadar yiyiyor olacaksın ve sporu bıraksan bile fazla kilo almayacaksın.Eğer kas yapmak da istiyorsan da yapman gereken dönemleme yapmak.Yani bir ay zayıflama sonraki 15 gün ağırlık yada tam tersi.Senin isteğine kalmış.... Yani bir yol belirlemelisin kendine.İlaçlardan çok medet umma...
şurayı kalın yeri biraz aç bakalım ayrıca önemli olan az yemek değil doğru zamanda doğru yemek

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil