Geri git   Gym Center Vücut Geliştirme Forumu > Vücut Geliştirme > Beslenme Destek Ürünleri > Protein ve Amino asitler

LinkBack Seçenekler Stil

Ürün Tavsiyesi
Alt 30-09-2010, 12:38   #1 (permalink)
Bodybuilding Member

Tecrübe Puanı: 0 BlackMan is an unknown quantity at this point
Standart Ürün Tavsiyesi

Merhabalar

Ben 2 yıl önce 10 ay boyunca vücut geliştirme sporu ile uğraştım sonra bırakmak zorunda kaldım bıraktıktan sonra aşırı kilo aldım ve son 4 aydır tamamen doğal yollarla 95 kilodan 81 kiloya düştüm boyum 1.81. Alt karın bölgesindeki yağlanma çok azaldı ama halen bir miktar yağlanma var. Ancak düzenli bir idman programı izlememe rağman aşırı olmasada göğüs bölgesinde sarkmalar devam ediyor. Bu noktadan sonra vücut definasyonunu sağlamakta yardımcı olacak ve kas kütlelerini büyütecek ayrıca yağlanmaya neden olmayacak ürün tavsiyesi yaparsanız sevinirim.

Şimdiden teşekkür ederim.

Alt 02-10-2010, 19:42   #2 (permalink)
Bodybuilding Member

Farkında olmadan çok zor bir önerimi istedim.

Alt 03-10-2010, 15:11   #3 (permalink)
Moderator

εг∫¡ŋ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 10 εг∫¡ŋ is on a distinguished road

Zor değil saçma bir öneri istemişsin. üçü de birbirinden farklı amaçlar ve farklı uygulamalar gerektirir. Böyle bir ürün yok piyasa da belki anlık olarak nanovapor var ama o da performans ürünüdür bu üçüne hizmet etmez.
Zayıflamak istiyorsan diyete gireceksin yağ yakıcı kullanacaksın
Kas kütleni arttırmak istiyorsan kalori alımını arttıracaksın ağır kilolarla çalışacaksın , uygun destekleri kullanacaksın
Yağlanmamak istiyorsan karidoyu bırakmayacaksın, dinlenme sürelerini 1dakikanın altında tutacaksın bu sefer de yeteri kadar kütle kazanamazsın.

Alt 03-10-2010, 22:11   #4 (permalink)
Bodybuilding Member

Alıntı:
εг∫¡ŋ´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Zor değil saçma bir öneri istemişsin. üçü de birbirinden farklı amaçlar ve farklı uygulamalar gerektirir. Böyle bir ürün yok piyasa da belki anlık olarak nanovapor var ama o da performans ürünüdür bu üçüne hizmet etmez.
Zayıflamak istiyorsan diyete gireceksin yağ yakıcı kullanacaksın
Kas kütleni arttırmak istiyorsan kalori alımını arttıracaksın ağır kilolarla çalışacaksın , uygun destekleri kullanacaksın
Yağlanmamak istiyorsan karidoyu bırakmayacaksın, dinlenme sürelerini 1dakikanın altında tutacaksın bu sefer de yeteri kadar kütle kazanamazsın.
Öncelikle cevabınız için teşekkürler.

İstediğim önerinin saçma olduğunu çok güzel açıklamışsınız. :)

Sorumu şöyle değiştireyim ozaman sizin söylediklerinizden yola çıkarak.

Önce alt karın bölgesindeki yağlanmadan kurtulup kütle yapmayamı geçmeliyim yoksa o bölge kütle yapma sürecindeki idmanlarla zamanla kaybolurmu..

Kütle yapmak için yeni başlayanlar için bi ürün tavsiyeniz varmı

Alt 03-10-2010, 22:41   #5 (permalink)
Moderator

εг∫¡ŋ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 10 εг∫¡ŋ is on a distinguished road

Amacın kas kütlesini arttırmaksa o az kalan alt karın yağı problem olmaz yağ oranının artışına göre zamanı gelince sıkı bir diyete girip tamamen kurtulursun yağ oranın düşükse önceliğin kas kazanmak olsun. Daha önceden bir düzenin olmadığı için düzenli bir beslenme antrenman diyet yapmadan o yağlardam kurtulmak mümkün. Antrenman olmayan 2-3 günde yarım saatlik kardio iyi olur. en azından 3-4 ayı geride bıraktıysan Whey protein ve creatin yeterli olur.

Alt 04-10-2010, 08:50   #6 (permalink)
Bodybuilding Member

Alıntı:
εг∫¡ŋ´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Amacın kas kütlesini arttırmaksa o az kalan alt karın yağı problem olmaz yağ oranının artışına göre zamanı gelince sıkı bir diyete girip tamamen kurtulursun yağ oranın düşükse önceliğin kas kazanmak olsun. Daha önceden bir düzenin olmadığı için düzenli bir beslenme antrenman diyet yapmadan o yağlardam kurtulmak mümkün. Antrenman olmayan 2-3 günde yarım saatlik kardio iyi olur. en azından 3-4 ayı geride bıraktıysan Whey protein ve creatin yeterli olur.
Hocam verdiğiniz tavsiyeler için teşekkür ederim.

O zaman ben bu noktadan sonra 4 aydır düzenli haftada 1 gün dinlenerek kardio idmanı yapıyordum idman şeklim hafif kilo çok tekrar üzerineydi. Bundan sonra kilo artımı yapıp dinlenme sürelerini uzatarak kütle idmanına başlayacağım. Yanında besin destek ürünleri kullanacağım. Aynı zamanda her idmanda en az 4 set mide idmanı yaparak alt karın bölgesinden kurtulmaya çalışacağım. Önerileriniz için tekrar teşekkürler.

Alt 06-10-2010, 23:43   #7 (permalink)
Bodybuilding Member

Tecrübe Puanı: 0 bodydo is an unknown quantity at this point

bunların yan etkileri neler

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil