Bu ürün hakkında ne diyorsunuz ne biliyorsunuz arkadaşlar? kullanan var mıdır? şu sıralar tamam büyüyoruz kilo alıyoruz falan ama diğer taraflarla birlikte göbek de büyüyor haliyle. ne kadar dikkat etsem de yağ oranı artıyor heralde. ben bu ürünü sadece diyette değil her zaman kullanmak istiyorum. yani bi yönden normal kas kütlemi artırırken yağ oranını düşürmek istiyorum. bu konuda ne diyorsunuz?
Bu ürün hakkında ne diyorsunuz ne biliyorsunuz arkadaşlar? kullanan var mıdır? şu sıralar tamam büyüyoruz kilo alıyoruz falan ama diğer taraflarla birlikte göbek de büyüyor haliyle. ne kadar dikkat etsem de yağ oranı artıyor heralde. ben bu ürünü sadece diyette değil her zaman kullanmak istiyorum. yani bi yönden normal kas kütlemi artırırken yağ oranını düşürmek istiyorum. bu konuda ne diyorsunuz?
süreklı kullanacak bir şey istiyorsan cla al.carnıtıne burner lar daha cok defınasyon zamanı ıcındır.cla yı her zaman kullanabılırsın.
Garcinia Combogia extract 500 mg
Guarana extract 400 mg
Green Tea extract 280mg
Taurine 100 mg
L Carnitine 20 mg
Chromium Picolinate 150 mcg
Vitamin B6 2 mg
İçeriği hiç iyi değil 20mg l-carnitine mi olur yahu. yağ yakımını desteklemek için en az 1000 mg almamız lazım yada 2mg b6 ya ne demeli. Garcinia Combogia extract ise kullanımına artık son verilmiş eski nesil yağ yakıcı bir meyve özü. Bunun yerine L-carnitine kullan. Yeşil çayı zaten markette de bulursun.
Üstteki mesajımı siliyorum , tam araştırmamıştım çünkü. Hydocyvut ile alakası yok.
garcinia combogia'nın kullanımına son verilmesinin nedeni yazdığın gibi sadece eski moda kalması mı(yeni nesil l-carnitine ve türevleri yağ yakıcılarının yanında) yoksa herhangi zararlı bir yan etkisinin ortaya çıkarılması mı?