yaklaşık 5 aydır düzenli devam ettiğim BB'ye elimde olmayan sebeplerden dolayı ara vermek durumundayım..Geçenlerde halı sahada ayağımı sakatladığım için ne yazık ki antrenmanlara devam edemeyeceğim.İyileştikten sonrada tekrar spora başlamam biraz zor gibi.Bu seneki ünv.deki yoğunluğumdan ötürü zaman ayırmam biraz zor olacak.Bende bu süreci bi diyet/fazlalalıklardan kurtulma olarak değerlendirme düşüncesindeyim..
Belirtmiş olduğum ürün bu konuda ne kadar fayda sağlar ya da ne kadar sağlıklıdır pek fikrim yok.Tv de reklam arasında rastladığım bi ürün.Sitede anlattıklarına görede faydalı bi ürün ama ben siz değerli hocalarıma sormak istedim.
Ürünün adı Likid mix.Google da aratıldığında site ilk sırada yer alıyor.Link eklemek yasak mı tam bilmiorum ama eğer sorun olursa lütfen linki silin.
http://www.likidmixsatis.com/
Sorum şu ki ; bu ürünü kullanmam ne kadar sağlıklı? bi yarar sağlayabilir miyim yoksa bana yarardan çok zarar mı getirir? Ya da sizin tavsiyeleriniz üzere bu sakatlık/yoğunluk dönemimde diyetimle beraber destekleyebileceğim herhangi bir ek beslenme ürünü önerebilir misiniz? Cla ya da l-carnitin belki olabilir fakat bunları spor ile destekleyemeyeceğim için bi fayda elde edemeyeceğimi düşünüorum.
Umarım derdimi anlatabilmişimdir..Yardımlarınız için teşekkür ederim..İyi çalışmalar herkese