Arkadaşlar merhaba, uzun süredir takip edemiyordum forumu ki bir süre daha takip edemeyeceğim; sınavlarım geliyor. Carnitine ile ilgili birkaç sorum olacaktı, forumu araştırdım ama birkaç atipik durum söz konusu.
Ürünü kendim kullanmayacağım, yağ sorunu yaşamayan biriyim zaten. Çok yakın bir arkadaşım bodye başladı, göbeğinde ve göğüslerinde(ki meme gibi duruyor onunki biraz) yağlanma mevcut. Kendisi 1.5 sene önce 85 kilo civarındaydı, şimdi ise 69 kilo(Boy: 1.72cm); fakat zayıflamasına zayıfladı ama hala göbeği var ve göğüsleri yağlı. Kötü bir kilo veriş oldu, bacakları inceldi vs... Kendi de bundan şikayetçi. Şimdi body yapıyor, amacı sorunlu 2 bölgede yağ yakmak ve beraberinde çelimsiz durmamak için kas inşası ile vücudu toparlamak. Çok büyük hedefleri yok, toplu vücut istiyor sadece.
Bana Carnitine ile ilgili sorununu danışdı; fakat ömrü boyunca yağ sorunu çekmediğim için bu tarz ürünleri hiç kullanmadım. Dolayısıyla çok tecrübesizim. Sorularım genel hatları ile şöyle olacaktır;
1-) Liqid veya Tablet Form arasında fark var mıdır etki bakımından?
2-) Body+Kardiyo birlikte yapılıyorsa alım vakti ne olmalı?
3-) 2 hafta süresince body yapamayacak, onun yerine yüzmeye gidecekmiş. Bu süre zarfında Carnitin kullansam nasıl olur diye sordu yağ yakımı için, cevap veremedim.
4-) Zayıflarken bacak, kol
vb. bölgelerin zayıflamaması için yapması gereken nedir? Ben beraberinde Whey kullanarak sert program uygulamasını söyledim kardiyo yanında. Böylece yağ yakımıyla beraber kas kütlesi inşa edeceğini söyledim.
5-) Zamanında 3 kez böbrek taşı düşüren biri kendisi. Dolayısıyla L-Carnitine takviyesi yapması böbreklerinde bir sorun yaratır mı acaba?
Şimdiden çok teşekkür ediyorum, herkese sağlıklı ve mutlu dolu günler sizinle olsun...