Geri git   Gym Center Vücut Geliştirme Forumu > Vücut Geliştirme > Beslenme Destek Ürünleri > Yağ yakıcı ve Diyet Ürünleri
Konu Kapatılmıştır

LinkBack Seçenekler Stil

Doping Kullanımı?
Alt 23-02-2008, 12:31   #1 (permalink)
Bodybuilding Addict

Tecrübe Puanı: 33 frantic is on a distinguished road
Doping Kullanımı?

Arkadaşlar öncelikle sakıncalı birşeyse kusura bakmayın, forumda daha önce steroid konuşulan bir başlığın kapatıldığını gördüm, umarım öyle birşey değildir..

Bunu kullanan birkaç arkadaş kullanmamın faydalı olacağını yağları yaktığını vs. gibi tavsiyelerde bulundular, tabi araştırmadan kullanmak istemem..
acaba yan etkileri var mı? google'da biraz araştırdım ve astım ilacı olduğunu, yan etkilerinin olabileceğini gördüm ama tam emin değilim yine de..
bunu daha önce tecrübe edenler varsa yardımcı olabilir mi?
ayrıca boyum 1.78, kilom 85, bel çevresi 90cm kadar..
kullanmam gerekir mi yoksa ben efendi efendi diyet mi yapıyım?

eğer tamamen sakıncasız bir ilaçsa nerde bulurum fiyatı nedir gibi konularda da aydınlatırsanız sevinirim:)

Konu Twister tarafından (23-02-2008 Saat 12:50 ) değiştirilmiştir..

Alt 23-02-2008, 12:42   #2 (permalink)
Bodybuilding Extraordinaire

Tecrübe Puanı: 41 srht55 is on a distinguished road

bu dediğin tıbi bir ilaç .yanş spor için kullanılması ,kolayca yaglarımdan kurtulayım düşüncesiyle kullanılması oldukca zararlıdır.kullananları gördüm el altından satısının yapıldıgınıda gördüm ama kullananların hiçbiri kullanılmasını tavsşye etmiyo .onlarda zararlarının farkında

Alt 23-02-2008, 12:48   #3 (permalink)
Bodybuilding Extraordinaire

Tecrübe Puanı: 10 Twister is on a distinguished road

Adını verdiğin ürün çok sık kullanılan, zararları da en az kullanımının yaygınlığı kadar fazla olan bir doping maddesidir. Kesinlikle bu ve benzeri doping maddelerinden uzak dur. Etrafındaki, doping almaya niyetli olan, değer verdiğin sporcu arkadaşlarına da, bunları kesinlikle kullanmamaları gerektiğini, ilerleyen yıllarda bu yüzden başlarına fazlasıyla dert açacaklarını ısrarla vurgulayarak bilinçlenmelerini sağlayabilirsin.

Sen sabırla diyetine devam et. Zamanla zaten sonuç almaya başladığını göreceksin. Zaman birçok şeyin ilacı olduğu gibi, burada da en önemli faktörlerden biri.

Son olarak, forumda doping maddeleri hakkında tartışmak, forum kurallarına göre yasak. Uyarımı yaparak, bu başlığı kapatıyorum.

Konu Twister tarafından (23-02-2008 Saat 12:52 ) değiştirilmiştir..

Alt 23-02-2008, 13:22   #4 (permalink)
BB
Süper Moderatör

BB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 10 BB is on a distinguished road

Hangi ilaçtan bahsettiğini çok iyi biliyorum. Yan etkilerinden kısaca şöyle bahsedeyim:

Metabolizma hızının artışına bağlı olarak: farkında olmadan dişlerini titretme, oturduğun yerde ayaklarını sallandırma. Uykusuzluğa sebep olduğu için geceleri uyuyamamak. Sinir sistemine bindirdiği aşırı yük nedeniyle vücudun son derece yıpranması. Beyninin saman gibi olması, düzgün düşünememe, konsantrasyon sorunları. İdrarını yaparken çok büyük ağrılar çekme. Baş ağrısı, baş dönmesi. Kalp krizi riski.

O maddeyi kullandığı için, antrenman sonunda duşun altında panik atak geçiren 2 (iki) kişi tanıyorum. Bizzat tanıyorum! İkisi de arkadaşım. Birisi tek seferde kurtardı, diğeri panik atağı hâlen daha çekiyor. Bunun da nedeni sinir sistemine bindirdiği yük sebebiyle kalıcı psikolojik rahatsızlıklara yol açması.

Steroid'lerden uzak durulması için aslında bütün bu açıklamalara ihtiyaç yok. İlacın steroid olduğunu bildiğin anda zararlı olduğunu da anlaman ve sonuç olarak hayır demen gerekiyor. Steroid neden yasaktır? Sağlık için. Sağlık sorunu olmasa yasak olmazdı. Steroid testleri de sağlığına zarar vermeyi göze alan sporcu ile göze almayanı ayırmak için yapılır.

Alt 23-02-2008, 13:25   #5 (permalink)
Moderator

εг∫¡ŋ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 10 εг∫¡ŋ is on a distinguished road

Hımm. Bu sıralar sıkça karşılaşılan bir soru steroid mevzuu. "Salonda Ölüm" adlı bir makale olacaktı fırsat bulur bulmaz eklerim.

Konu Kapatılmıştır

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil