Geri git   Gym Center Vücut Geliştirme Forumu > Vücut Geliştirme > Beslenme Destek Ürünleri > Yağ yakıcı ve Diyet Ürünleri

LinkBack Seçenekler Stil

YARDIM!!!HARDLINE NUTRITION -CARNIPURE (L-CARNITINE 500 Mg)
Alt 04-04-2008, 08:01   #1 (permalink)
rkaracolak
Ziyaretçi

Standart YARDIM!!!HARDLINE NUTRITION -CARNIPURE (L-CARNITINE 500 Mg)

selam arkadaşlar ve hocalarım.daha öncede bahsettigim gibi bir süredir diyet +spor salonuna gidiyorum.kilo vermeme yardımcı olması için HARDLINE NUTRITION 'un carnipure (500 mg lık l-carnitine) ürününü aldım.kullanımı ile ilgili siz hocalarımın görüş ve önerilerini almak istiyorum.Haftanın üç günü (PZT-ÇARŞ.-CUMA) spor salonuna gidiyorum.Bu ürünü hergün 2 tablet olarak yazmışlar kullanımını.Yoksa sadece antrenman günleri mi kullanacagım.kullanımı hakkında ve dikkat etmem gereken husus varsa yardımcı olur musunuz?

herkese İyi Çalışmalar
Angehängte Grafiken To view this attachment your post count must be min. 0

Konu rkaracolak tarafından (18-04-2008 Saat 08:47 ) değiştirilmiştir.. Sebep: eksik metin

Alt 04-04-2008, 09:12   #2 (permalink)
Bodybuilding Extraordinaire

Tecrübe Puanı: 10 Twister is on a distinguished road

Antrenmana başlamadan 30-45 dak. önce 500-750 mg. kadar ürünü bol su ile alabilirsin. Ürünü kullanırken ağırlık çalışmalarına kardiyoyu da eklersen çok daha iyi netice alırsın. Diyet yaparken kardiyosuz L-Carnitine kullanımı maksimum verimi sağlamaz bence.

Alt 07-04-2008, 10:35   #3 (permalink)
Bodybuilding Addict

Tecrübe Puanı: 33 frantic is on a distinguished road

arkadaşlar yeni başlık açmadan buradan sormak istedim, bir l-carnitine ürünü almak istiyorum, sizden daha önce kullandığınız ve memnun kaldığınız ürünleri tavsiye etmenizi rica ediyorum..
ben bunu antreman olmadığı günler yapacağım koşular öncesinde alsam fayda sağlar mı?

Alt 07-04-2008, 10:41   #4 (permalink)
Moderator

εг∫¡ŋ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 10 εг∫¡ŋ is on a distinguished road

Alıntı:
frantic´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar yeni başlık açmadan buradan sormak istedim, bir l-carnitine ürünü almak istiyorum, sizden daha önce kullandığınız ve memnun kaldığınız ürünleri tavsiye etmenizi rica ediyorum..
ben bunu antreman olmadığı günler yapacağım koşular öncesinde alsam fayda sağlar mı?
Diyetsiz ve kardiyosuz fayda sağlamıyor. Ultimate likit l-carnitine

Alt 07-04-2008, 11:07   #5 (permalink)

Alıntı:
frantic´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Evet sağlar. Zaten ağırlık antrenmanından ya da kardiyodan önce almalısın ürünü. Likit L-Carnitine olarak Weider ve Ultimate kullanmıştım. İkisi de gayet güzel ürünler. Likit kullanacaksan çalışmadan 15-20 dak. önce ürünü alman yeterli olur süre olarak. Kana daha hızlı karışıyorlar tablet olanlara kıyasla.

Kilo Vermeye Başladim :=)))
Alt 15-04-2008, 08:08   #6 (permalink)
rkaracolak
Ziyaretçi

Standart Kilo Vermeye Başladim :=)))

GÜNAYDIN,
SAYIN HOCALARIM VE ARKADAŞLAR.DAHA ÖNCEDE BELİRTTİGİM GİBİ KİLO VERMEK VE DAHA SAGLIKLI BİR YAPIYA KAVUŞMAK İÇİN FİTNESS SALONUNA BAŞLAMIŞTIM.YAKLAŞIK 1.5 AY OLDU.ÇOK SERT BİR DİYET DEGİL AMA,KARBONHİDRAT ,YAG VE ŞEKER ALIMINI KISTIGIM EVDEKİ VE İŞYERİNDEKİ YEDİKLERİMDEN SÜRDÜRDÜGÜM BİR DİYET PROGRAMIM DEVAM EDİYOR.SPORA BAŞLAMADAN 87 KG DIM.DÜN İTİBARİ İLE BASKÜLDE 83.0 KG GÖRDÜM.BU ARADA 3 HAFTADIR L-CARNİTİNE (500 MG) KULLANIYORUM.YANİ MORAL VE MOTİVASYON YÖNÜNDEN SÜPERİM.İNŞALLAH TEMMUZ AYINA KADAR İSTİKRARLI BİR ŞEKİLDE İLK HEDEFİM 75 KG.bOYUM KISA (1.67) OLDUGU İÇİN DAHA ÇOK KİLO VERMEM LAZIM.
SANMAYIN Kİ BEN ÇOK YİYORUM.GENETİK OLARAK BİZİM AİLE VE AKRABALAR HEM BOYLARI KISADIR VE KİLO OLARAK İSE FAZLADIRLAR.BENDE BÖYLE OLMAMAK İÇİN,SAGLIKLI BİR YAŞAM VE FİZİKİ GÖRÜNTÜ İÇİN DEVAM EDECEGİM.BU YÜZDEN YEDİKLERİME DİKKAT ETMESEM VE HİÇ KISMASAM HAFTADA 2 KG ÇOK RAHAT ALABİLİYORUM.TEST EDİLDİ.AMA VERMEK İÇİN NELER ÇEKİYORUM.
NEYSE KAFANIZI DA FAZLA ŞİŞİRMEDEN SİZDE DAIŞMAK İSTEDİGİM.BENİM
BEL VE KARIN BÖLGEM ÇOK YAGLI.BURALARDAN KURTULMA YOLUNDA HANGİ HAREKETLERİ YAPSAM ETKİLİ OLUR

Alt 15-04-2008, 08:18   #7 (permalink)

Kilo verirken önemli olan onların nereden verildiği. Yani tartıdaki rakamın düşmüş olması değil sadece. Protein içeriği yüksek olan bir diyete devam. Kardiyoya da öyle. Diyetin üzerine beli esas incelten kardiyo çalışmalarıdır. Haftada iki kez karın çalışması yapmak yeterli olur. Bel bölgesine destek için ise, enseye sopa alınarak yapılan side bend ya da twist hareketi tercih edilebilir.

Konu Twister tarafından (15-04-2008 Saat 08:21 ) değiştirilmiştir..

Teşekürler
Alt 15-04-2008, 15:38   #8 (permalink)
rkaracolak
Ziyaretçi

Standart Teşekürler

öNERİLERİN İÇİN TEŞEKÜRLER.öLÇÜLERİMDE DE AZALMA VAR.FAKAT KESİN RAKAMLAR SALONDA DOSYAMDA KALDIGI İÇİN YAZAMADIM.BİR DAHAKİNE ONLARIDA YAZARIM.

iYİ GÜNLER

Alt 29-04-2008, 19:35   #9 (permalink)
Bodybuilding Member

Tecrübe Puanı: 28 whisky67 is on a distinguished road

arkdaşlar benım fazla yağ oranım yok ama hem enerji açısından hemde bel bölgemdeki hafif yağlanmadan kurtulmak için l carnitin sıvı kullanmamı önerirmisiniz

Alt 29-04-2008, 19:40   #10 (permalink)
Moderator

εг∫¡ŋ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 10 εг∫¡ŋ is on a distinguished road

Üstteki ürünü kullanıyorsan gerek yok.

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil