Öncelikle ilk mesajım bu, herkese merhaba.
Yaşım 28, bu spora 4 yıl önce başladım.1,86 boyunda ve 59 kilodaydım.Evet yanlış duymadınız sadece 59.Boyuma göre çok cılız, incecik, duruş bozukluğu olan bir insandım anlayacağınız.O kadar yemek yememe, kilo aldırıcı
vb.. kullanmama rağmen bir türlü kilo alamıyordum.Tabi kendine güvenim, psikolojim hak getirene.İçine kapanık asosyal bir insandım.Hayatımın tek amacı kilo almaktı:)Derken hiç aklımda yokken bu spor, bir gün salonun önünden geçerken son çare olarak attım kendimi içeri:)
Düzenli olarak çalıştım, ilk iki ay sonunda 1,5 kilo aldım, hayal kırıklığıydı, bana göre azdı tabi, hemen gözle görülür bir şekilde kilo alacağımı zannediyordum.Ama kilodan ziyade şunu farkettim, psikolojimin düzeldiğini farkettim,kendime güvenimin geldiğini farkettim ve devam ettim.İlk sene sonunda 70 kilo oldum.Ama artık tartıya bakmıyordum bile, çünkü beni mutlu eden şey çalışmaktı.4 sene zarfında, ara vermek zorunda kaldığım 1 sene hariç, 3 senedir düzenli olarak salondayım.Şu anda 81 kiloyum.
Belirtmek istediğim, kilo almak isteyen arkadaşlar, hemen kilo alacağım, süper bir vücuda sahip olacağım diye düşünmeyin.Düzenli olarak çalışıldığında, istediğiniz ideal kiloya muhakkak ulaşırsınız emin olun.Bünye meselesi birazda, kimi gerçekten su içsem yarıyor misali kilo aldıkça, kimi bünyeler (benim gibi) ne kadar yerse yesin kilo alamıyor.Aynı şey kilo vermekte de geçerli.Sözün özü, düzenli çalışıldığı zaman, hedefe varılıyor arkadaşlar.Saygılar.