vücut geliştirme (yeni)
Arkadaşlar,, spor salonuna yeni başlıyorum ve kesinlikle bu spora sonuna kadar devam edicem.. öncelikle ilkokul dönemlerimden beri birçok spor dalıyla ilgilendim.yaşım 21,askerden yeni geldim.76 kilo ile askere gittim,67 kilo ile geldim.!! askerligimi dağ komando okulunda yaptım. yemeklerle ilgili problemlerim ve sigaraya başlamam nedeniyle epey kilo verdim.askerden sonra şuan sigara içmiyorum.beslenmeme dikkat ediyorum,birkaç gün sonra salon çalışmalarınada başlıycam.vücudum spor yapmaya uygun,sporla birlikte iyi beslendigimde kısa zamanda kilo açıgımı kapatabilirim.benim ögrenmek istedigim,iyi çalışma ve beslenmeyle 3ay içerisinde kas yapımı nekadar degiştirebilirim.3'ay içerisinde dış görünüş ne derece degişir.3'aydır çalışıp aldıgı sonucu resimlerle paylaşan arkadaşlar varmı forumda? son olarak, 3'ayda alabilecegim maksimum kilo kaç olabilir? lütfen yardımlarınızı bekliyorum.!! NOT; neden üç ay diye sormaayın lütfen:)) sadece bu süre içerisinde alıcam sonucu merak ettigim için üç ay.!! biran önce taş gibi olmak gibi saçma sapan bir amacım yok zaten.!! sonuna kadar bu spora devam edicem.!!
|