Dostum şimdi ben adama nasıl diyim; senin programını beğenmedim, bunu da netten buldum diye :D
Bu arada henüz v.g. hakkında çok fazla bilgim olmadığı için yok bu böyle şu şöyle gibi iddialarım yok ama adamın verdiği program bu işte...
Hani acemi biri olsa tamam diycemde, kısaca kendisinden bahsetmek gerekirse 36 yıldır bu işin içinde (53 yaşında), 3. kademe antranör, aynı zamanda akedemisyenlik yapıyor ve yurtdışı bröveleri var... Bunun yanısıra öğrencileriyle Türkiye içi şampiyonluklarda dereceleri var... Ama beni başından savmak için böyle bir program hazırladıysa bilemem...
Edit; Ayrıca dediğim gibi bu antremanı 1 saat 10 dakikada tamamlayacak 3 haftalık öğrenci varsa buyursun tamamlasın... Resmen 1,5 - 2 saat arası sürüyor...
Edit2; Halterle kanat dediğim ayakta popo dışarı elinizde halter karın bölgenize doğru çektiğiniz değil, raylı oturak üzerinde ayakları karşıya dayayarak yapılan (kürek tarzı) haraket...
Konu charcharodon carcharias tarafından (07-07-2009 Saat 16:19 ) değiştirilmiştir..
|