Geri git   Gym Center Vücut Geliştirme Forumu > Vücut Geliştirme > Yeni Başlayanlar
Yeni Başlayanlar Spora yeni başlayanların bütün soruları için. (Örn: Nasıl kilo alabilirim?)

LinkBack Seçenekler Stil

Boy-Kilo Oranındaki Farkı Nasıl Düşürebilirim?
Alt 28-02-2010, 15:56   #1 (permalink)
Bodybuilding Member

Tecrübe Puanı: 0 35aslan is an unknown quantity at this point
Standart Boy-Kilo Oranındaki Farkı Nasıl Düşürebilirim?

Benim sorunum aşırı zayıf olmam.Yaşım 19 Boyum 180 kilom 55.Haliyle vücut yapım cılız.Kollarım ince.Bu doğrultuda birkaç sorum olacak tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum.

1)Vücut geliştirme salonlarının kilo arttırımı konusunda bana bir faydası olur mu?

2)Bu spora devam edeceğim fakat belirgin şekilde vücudumu yapılı gösterecek bir program ne kadarlık bir zamanda etki gösterir?

3)Ortalama bir vücut geliştirme salonuna kaydolurken aylık ne kadar ayırmalıyım?

İyi Forumlar...

Alt 03-03-2010, 14:12   #2 (permalink)
Bodybuilding Extraordinaire

Tecrübe Puanı: 41 srht55 is on a distinguished road

Bu farkı kapatmanın tek yolu tahmin ettiğin gibi kilo almak.
Nasıl kilo almak? Düzenli bir beslenme ve antrenman temposu ile gayet güzel kilo alabilirsin.
Sorularına cevap olacak şekilde yanıtlayım :
1- Salona girmek dedigim gibi kilo almana etki edecek bir faktör yeterki bilincli calış.salona gidip 30 dk kosup kafana göre agırlık kaldırmak sana zaman kaybettirir.işi bilen bir hoca bulacaksın yada forumdan arastırarak nasıl ve ne tür antrenmanlar sana gerekli bunları bulup ona göre program olusturacaksın.

2- Zaman konusu yeni başlayanların hep sordugu bir soru bunun bir kuralı yok ben ilk senemde 5-6 kilo aldım çünkü ynlış ve bilincsiz calıstım ve beslendim.somra biraz daha neyin ne oldugunu öğrenince 2. senemde 6 aylık calışma ile 7-8 kilo aldım. bu senin beslenmenle cok alakalı.ilk calışmaya baslayınca 2-3 ayda vuudun kendine gelmeye baslar gözle görülür gercek gelişim 3.aydan sonra kendini gösterir bence.
Sen nede olsa bu sporu yaparım bundan sonra diyosan aylara yıllara takılma .sabır isteyen ve uzun zaman alan bir spor.

3- Salon fiyatları nerede yasadıgınada baglı .İzmitte 50 yede salon var 250 yede.istanbul içinde sanırım 70 den falan baslar salonlar.istanbulda yasaya arkadaslar daha iyi cevap verir.

Alt 04-03-2010, 11:34   #3 (permalink)
Bodybuilding Extraordinaire

Tecrübe Puanı: 41 srht55 is on a distinguished road

1- Vucut gelistirme salonlarının faydası tabiyki olur ama tek basına değil.öncelikle senin güzel bir beslenme düzeni oturtman gerekir.Bunun disinda iyi bir antrenorun elinde olman dogru yerde dogru idmanı yapmana etkili olacaktır. En azından sen forumu iyi arastır .yeni baslayanlar baslıgı altında bile bircok güzel başlık var onlara bak bilgi edin antrenman da izleyecin yol açısından.

2- Bu spora dvam edecegim diye yola cıkman güzel.ama hiçbir zaman nekadar sürede etki eder diye bişey yok.yani kesin bir cizgisi suresi olmaz bu isin.
Kabaca basladıktan sonra iyi beslenme ve antrenman ile 3-4 aya değişimi görürsün .dedigim gibi sein beslenme ve calısma duzninin iyiligine baglı bu sureler.
bu sporda iyi birşeyler yapman yıllar alır.

3-istanbul dısı için konusuyorum 50 den baslıyo 70-90-120-250 karsılastıgım fiyatlar.
istanbulda baslangıc nedir bilmiyorum ama 60-70 den asagı salon yoktur heralde.

Alt 12-03-2010, 19:06   #4 (permalink)
Bodybuilding Member

Tecrübe Puanı: 0 35aslan is an unknown quantity at this point

Verdiğiniz cevaplar için teşekkürler.Farklı kişilerinde tecrübelerini paylaşmasını bekliyorum.

İyi Forumlar.

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil