Geri git   Gym Center Vücut Geliştirme Forumu > Vücut Geliştirme > Yeni Başlayanlar
Yeni Başlayanlar Spora yeni başlayanların bütün soruları için. (Örn: Nasıl kilo alabilirim?)

LinkBack Seçenekler Stil

Kilo sorunu Eminim benim gibisi yoktur :)
Alt 31-05-2010, 19:18   #1 (permalink)
Bodybuilding Member

Tecrübe Puanı: 0 sampetrum is an unknown quantity at this point
Standart Kilo sorunu Eminim benim gibisi yoktur :)

iyi günler ben 17 yaşındayım boyum 1.82 ve kilom 46 kilo sorunum ilk okul ve orta okulda fazla umursamasamda lise çağında beni çok üzmeye başladı doktorlara gittim üniversiteye gittim herşey normal çıktı.Sonra vücut geliştirmeye giden arkadaşlarım bana bu sporu tavsiye etti ve başlamayı düşünüyorum başlamadan önce siz değerli hocalarım ve arkadaşlarıma danışmak istedim
Bu sporla kilo alabilirmiyim ?
Arkadaşlarım bazı tozlar söyledi kilo almam için(protein,karbonhidrat vb. )bunlar hakkında görüşleriniz
ve son olarak ben bu spora kas yapmak için değil kilo almak için başlamak istiyorum tabiki kilo alırken yağlarıda kas yapmak için

İlgi ve alakanız adına teşekkür ediyorum ve Saygılarımı sunuyorum

Alt 31-05-2010, 19:45   #2 (permalink)
Bodybuilding Addict

Tecrübe Puanı: 0 berk_guren is an unknown quantity at this point

gainer lardan iç... Komplex karbonhidrat al... Vücut geliştirme yap .. tekrar sayıların hep 6-10 arasında olsun... vede whey protein al.. creatine al..

Alt 31-05-2010, 19:52   #3 (permalink)
Bodybuilding Member

Tecrübe Puanı: 0 sampetrum is an unknown quantity at this point

bu arada ben daha hiç bişi bilmiyorum daha yeni başlıcam kullanmamı tavsiye ettiğiniz ürünlerin ne işe yaradığınıda özetlerseniz sevinirim :)

Alt 31-05-2010, 23:14   #4 (permalink)
Bodybuilding Member

Tecrübe Puanı: 0 Zoom123 is an unknown quantity at this point

Vücut geliştirmenin kilo almaya şöyle bir katkısı olur bence oda yağ yerine kas olarak almak olabilir.

benim boy 1.75, 2 aydır fitnes yapıyorum 3 kilo aldım ve yag oranı azaldı kas olarak arttı ama sonuç olarak kilo aldım. 70 oldum.

İnsan bu sporu yaparken yemesine çok daha fazla dikkat ediyor o yüzden de yararı olur.

Metabolizman çok hızlı heralde. Kilo almak için yapılabilecek şey daha fazla yemek onun dışında bir şey bilmiyorum. Gainerda kullan. Sonuçta kilo almak için yapılmış bir şey.

Alt 01-06-2010, 23:26   #5 (permalink)
Bodybuilding Extraordinaire

Tecrübe Puanı: 10 Twister is on a distinguished road

Alıntı:
sampetrum´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
iyi günler ben 17 yaşındayım boyum 1.82 ve kilom 46 kilo sorunum ilk okul ve orta okulda fazla umursamasamda lise çağında beni çok üzmeye başladı doktorlara gittim üniversiteye gittim herşey normal çıktı.Sonra vücut geliştirmeye giden arkadaşlarım bana bu sporu tavsiye etti ve başlamayı düşünüyorum başlamadan önce siz değerli hocalarım ve arkadaşlarıma danışmak istedim
Bu sporla kilo alabilirmiyim ?
Arkadaşlarım bazı tozlar söyledi kilo almam için(protein,karbonhidrat vb. )bunlar hakkında görüşleriniz
ve son olarak ben bu spora kas yapmak için değil kilo almak için başlamak istiyorum tabiki kilo alırken yağlarıda kas yapmak için

İlgi ve alakanız adına teşekkür ediyorum ve Saygılarımı sunuyorum
Profesyonelce hizmet alabileceğin bir yere gidip, doktorla görüş. Durumu izah et, daha önce gidip derdini anlatmış olman, yeniden gitmenin gerekmediği anlamına gelmez. Muhtemelen kan ve benzeri tahliller isteyecektir. Buradan çıkacak sonuçların detaylı analizini yaptır ve bir uzmandan yorumlarını al. Çıkan sonuçlardan kaynaklı bir durum olup olmadığından net olarak emin ol. Birçok şeyin açıklayıcı olur tahlil yaptırmak, hem güncel sağlık durumun hakkında detaylı bilgi sahibi olursun. Spor salonuna başlamadan önce bunu yaptırmanın çok önemi var bence, çünkü kilon, senin boyunda biri için anormal, hatta bana olanaksız gibi geldi.

Soruna gelince, bu sporla beraber elbette sağlıklı kilo alabilirsin eğer gereklerini yerine getirmeyi başarabilirsen. Spora başlama arifesindeyken herhangi bir besin takviyesine çok ihtiyacın zaten olmaz.

Alt 08-09-2010, 22:43   #6 (permalink)
Bodybuilding Member

Tecrübe Puanı: 0 AxAmAn is an unknown quantity at this point

bnde aşırı zayıfım 1.85 boyum 60 kilom var.Bende bütün testleri yaptırdım hatta metobolizma hızım bile normal çıktı.Fakat yinede kilo alamıyorum daha önce hiç spor yapmadım.Ama bu sene gerçekten düzenli spor salonuna gitmeyi umuyorum umarım sonuç alırım.Ve bendeki durumun ne olduğunu hala anlamış değilim hangi doktora gitsem 25 li yaşlarda kiloyu alacağımı söylüyor ama ben o zamana kadar bekleyemem :)

Alt 09-09-2010, 00:47   #7 (permalink)
BB
Süper Moderatör

BB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 10 BB is on a distinguished road

AxAmAn: vücut geliştirme çok doğru bir tercih. Kilo alma sorunu olan bir arkadaşım benimle birlikte antrenman yapmaya başlayarak ilk ay 6 kilo almıştı. Sen de bu kadar alacaksın diye bir şey yok ama mutlaka faydasını görürsün. Evet, 25-30'lu yaşlarda göbek yapmak için beklemen şart değil.

Beslenme düzeni çok önemli. Mega Mass 4000 alırsan ve düzenli kullanırsan, aynı zamanda beslenmeni de bırakmazsan mutlaka kilo alırsın.

Alt 07-10-2010, 00:56   #8 (permalink)
Bodybuilding Member

Tecrübe Puanı: 0 bodydo is an unknown quantity at this point

bodybuilding ile kilo alman arkadaşların dediği gibi kolay düzensiz değil kontrollü kilo alıyorsun ve bu önemli birşey

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil