Geri git   Gym Center Vücut Geliştirme Forumu > Vücut Geliştirme > Yeni Başlayanlar
Yeni Başlayanlar Spora yeni başlayanların bütün soruları için. (Örn: Nasıl kilo alabilirim?)

LinkBack Seçenekler Stil

Whey-proteın
Alt 04-06-2010, 05:11   #1 (permalink)
Bodybuilding Member

Tecrübe Puanı: 0 alicaner is an unknown quantity at this point
Standart Whey-proteın

Merhabalar: 5 yıl taekwondo yaptım ancak yaklaşık 2 yıldır hiç bir spor dalıyla ilgilenmedim. Fıtnes hakkında hiç bir bilgim yok burda olmamın nedenıde bu zaten ve başlıyorum.

Dün arkadaşım bana hediye olarak bi toz getirdi üstündekileri aynen yazıyorum : whey-protein-ultimate nutrıtıon-prostar... mor bi kutu 2.39 kg..Şimdi bunu yazmamın nedeni arkadaşım bunu getirdi ve bnde direk gittim bi fitnes centera üye oldum :D Durduk yere. siteyi biraz dolaştım ve Bu toz için çok erken olduğuna kanaat getirdim. Sitenizden bi programda aldım onu uygulamaya başlıcam. Sizce nekadar süre sonra bu tozu almaya başlayayım ? 1.68 boyunda yaklaşık 70 kiloyum. Wiyanada oturuyorum. haftada 4 gün fite gidicem yarın sabahtan başlıorum neler yapmam gerekir ve dediğim gibi nezaman başlayayım bu toz gibi şeye ...

Bilgi için sağolun

Alt 04-06-2010, 10:07   #2 (permalink)
Bodybuilding Extraordinaire

king - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 48 king is on a distinguished road

ne iyi bir arkadaşın varmış burada baba oğula hediye etmez protein tozunu,yanlız arkadaşının sana protein toze hediye etmekteki amacı ne onu anlayamadım, seni bu spora teşvik içinmi?

Sorunun cevabına gelince vücut ilk 2-3 ay gelişimini maksimum seviyede gerçekleştirir. 3 aydan sonra yavas yavas bu tip takviyelere başlıyabilirsimn

Bookmarks

Tags
protein tozu, whey protein

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil