Geri git   Gym Center Vücut Geliştirme Forumu > Vücut Geliştirme > Yeni Başlayanlar
Yeni Başlayanlar Spora yeni başlayanların bütün soruları için. (Örn: Nasıl kilo alabilirim?)

LinkBack Seçenekler Stil

Kilo Sorunu!!!
Alt 01-07-2010, 14:01   #1 (permalink)
Bodybuilding Member

Tecrübe Puanı: 0 Sagopa1903 is an unknown quantity at this point
Standart Kilo Sorunu!!!

Arkadaşlar aranıza bugün katıldım.Forumla ilgili kuralları daha bilmiyorum eğer bir yanlışım olursa şimdiden kusura bakmayın.

Benim sorunum fazla kilolarımla alakalı.Evlenmeden önce 1.69 boy ve yaklaşık 60 kiloydum fakat evlendikten sonra 2 sene içinde aşırı kilo aldım.
Şu anki kilom 87,5 ve hala kilo almaya devam ediyorum.
Yanlız benim buradaki en büyük sorunum işimden ötürü spor yapmaya vaktik ayıramıyor olmam.Bu kadar yoğunlumun arasında yinede haftada 1 gün düzenli olarak Futbol ve 1 günde düzenli olarak en az 1 saat voleybol maçı yapıyorum.
İşyerimde sürekli olarak oturuyor olmam kilo almaya meğilli hala getiriyor beni.

Bu konu hakkında bana yardımcı olursanız ve bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Yeter artık kilolardan kurtulmak istiyorum.

Alt 01-07-2010, 19:42   #2 (permalink)
BB
Süper Moderatör

BB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 10 BB is on a distinguished road

Bir vücut geliştirme salonuna başlamanı, orada kardio egzersizleri yapmanı ve diyet uygulamanı tavsiye ederim. Vücut geliştirme salonuna yazılmak ve istikrarlı bir şekilde devam etmek bütün bunları yapabilmek için iyi bir başlangıç ve referans noktasıdır. Biz de yardımcı oluruz.

Diyetin ve kardio egzersizlerinin nasıl yapılacağı ile ilgili forumda ciddi miktarda bilgi bulunuyor. Araştırıp forumu yeterince okuyarak işin mantığını kavrayabilirsin. Makaleler bölümüne bakmanı öneririm.

Alt 02-07-2010, 13:16   #3 (permalink)
Bodybuilding Member

Tecrübe Puanı: 0 Sagopa1903 is an unknown quantity at this point

İlginiz için çok teşekkür ederim öncelikle fakat şu anda makaleler bölümüne giremiyorum neden olduğunu bende anlamadım.

Bana şimdilik kısa bir program tavsiyesinde bulunabilirseniz çok memnun olurum.

Alt 07-10-2010, 00:53   #4 (permalink)
Bodybuilding Member

Tecrübe Puanı: 0 bodydo is an unknown quantity at this point

sürekli oturduğunu söylemişsin bence ufak yürüyüşler ya da yürüdüğn yolu uzatmak eğer zaman kaybı gibi bir endişen yoksa iyi gelecektir çok etkili değil ama yine de yardımcı olur

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil