Geri git   Gym Center Vücut Geliştirme Forumu > Vücut Geliştirme > Yeni Başlayanlar
Yeni Başlayanlar Spora yeni başlayanların bütün soruları için. (Örn: Nasıl kilo alabilirim?)

LinkBack Seçenekler Stil

Antrenman Programıma Bi Bakarmısınız ?
Alt 27-02-2011, 23:05   #1 (permalink)
Bodybuilding Member

Tecrübe Puanı: 0 MertinyakiS is on a distinguished road
Standart Antrenman Programıma Bi Bakarmısınız ?

İyi akşamlar arkadaşlar.15.02.2011 tarihi itibari ile vücut geliştirme sporuna adım attım profesyonel olarak. Spor salonuna gitmeden önce evdeki imkanlarla bir şeyler yapmaya çalıştık ama araya öss vs girince ara verdik ve evde de sporun yapılamayacağını anlayarak salona yazıldım.2 hafta bitti ve 3.haftama giriyorum.Aşağıda antrenman programımı yazacağım ve yeni başlayan biri olarak hocanın yazdığı programı olumlu ya da olumsuz yorumlarsanız sevinirim.Beslenme olarak da sabahları mutlaka yumurta yerim(Haşlama yersem 2 tane yağda yersem 5-6 tane).Nutellayı,cipsi,fast foodu(gerç çok yemezdim ama tümüyle kestim ilişiğimi)kolayı bıraktım.Arada 1-2 çikolata ya da bisküvi yiyorum ama sık değil.Antrenmandan sonra tavuğun 1 tane göğsünde 6 dilim fln çıkıyor yarısını 1 gün öteki yarısını diğer gün yiyorum.Yanında yoğur bulgur yada makarna hangisi varsa(pirinç sevmediğimden yiyemiyorum)meyve suyu,1 dilim ekmek.Akşamları meyve yiyorum(mandalina,elma,muz).Antrenmana 2 gün gidip 1 gün dinleniyorum hoca böyle yap dedi.Program aşağıda;
1-Bisiklet 5 dk
2-Bench Press Mach 4*8
3-LatPull 4*8
4-Omuz Press Mach 4*8
5-Filt dumbell curl 4*8
6-Dips mach 4*8
7-Leg Extension 4*12
8-Leg Curl(Yüz üstü yatarak birden çok çeşiti varmış bu yüzden yazdım) 4*12
9-Ayakta Kalf 4*12
10-Crunch 4*25
11-Spinal Mach 4*25
12-Bisiklet 5 dk

Hareketler bunlar.Bir de yeni başlayan olarak antrenmandan hemen sonra protein tozu yarım yağlı sütle içmek erken mi daha.Yoksa doğal yollardan proteini alayım.Bir de benim okul çıkışlarım hep akşam 4-5 arasına denk geliyor.Öğleden sorna okula gittiğim için yemek saatine yetişemiyorum.Okuldan çıkıp antrenmana gitmeden önce ne yemeliyim alternatif olarak.1 dilim elma yoğurt muz gibi bişiler yesem yararı olur mu ? Bu arada yaş 18 boy:1.75 kilo:64

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil